Dcera3roky od pondělí večera teploty nad 38,ke kterým se pridala rýma a kašel, ve středu v noci38.5,ve čtvrtek bez teploty, mudr. konstatovala virózu, na poslech čistá, v pátek navečer zase nad 38 a dnes také. Druhá dcera5let teploty nad 38 dva dny, třetí den zvýšená, za dva dny začala kašlat a včera opět teploty skoro 39.Čtyři dny byla bez teplot.Na poslech čistá. Je to normální s tou teplotou?
Zase teploty
Jj, je. Lítají virozy, které se vrací a vlastně udeří 2×. Poprvé
-pak je člověku lépe, tak jde hned do školy, práce a za pár dnů BUM a je
to nanovo, pokud člověk není v klidu a hned po té první se nešetří ta
druhá vlna je horší, pokud je v klidu tak ta druhá vlna už není tak
silná.
Mám od naší Mudry-říkala mi to začátkem prosince.
Na olomoucku to teď řadí. My jsme na hromadě všichni i prarodice.Ti dostali antibiotika.Babi sedl zánět do kloubů. Tvrdí ze nemá virózu. Ale kašel ma stejný. Děda takyzvysena teplota a kašel a antibiotika.Oba srdcaři přez 70roků. Já mysela, ze antibiotika jsou u viroz na nic.Tak teď nevím teda.
@NikiRusicova píše:
Na olomoucku to teď řadí. My jsme na hromadě všichni i prarodice.Ti dostali antibiotika.Babi sedl zánět do kloubů. Tvrdí ze nemá virózu. ByAle kašel ma stejný. Děda takyzvysena teplota a kašel a antibiotika.Oba srdcaři přez 70roků. Já mysela, ze antibiotika jsou u viroz na nic.Tak teď nevím teda.
U starsich lidi daj antibiotika aby se nepridal jiny problem.
No u nás to kolikrát bylo tak, že holka měla horečky hroznej
kašel(takovej štěkavej) no a pak jak zvlhnul tak už to bylo na ATB-je fakt,
že místo průhledný rýmy začala být žlutá atd… takže z virozy může
asi snadno přejít k bakteriální infekci.
Tak uvidíme. Právě z husté nazelenale ma dcera vodnatou. Včera jsme posmrkali 2balíky kapesniku, jak to jde ven.
Určitě je to normální…ja se přiznam že syna vubec neměřim..človek se s tim nervuje zbytečně a dost často má jeden den teplotu a druhý den nic… teploměr jsem vytáhla párkrát když opravdu hořel a to měl nad 40c a to jsem s nim šla i k MUDr..
Takže dnes nám mudr. naordinovala antibiotika fromilid, už to trva moc dlouho a opakující se teploty.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.