Zase ti bývalí

Anonymní
6.9.23 18:55

zase ti bývalí

Ženy mám takový problém a moc si s tím už nevím rady…Je mi 31. Na kluky jsem nikdy moc nebyla, vztahy žádné, měla jsem jednu estetickou vadu, za kterou jsem se styděla a proto to bylo jen pár úletů. Před 3 lety to vyřešila plastická operace a já jsem se před chlapy přestala stydět. Přišel 2 letý vztah, pro mě první. Rozešli jsme se protože si mě přestal vážit, zevšedněla jsem mu a jeden k druhému jsme se neuměli chovat, pro něj to taky byl první dloubodobý vztah. V tě době jsem si říkala že mě to přebolí a najdu pravou lásku. Jenže rok a půl randím, poznávám novè muže a je to hrůza, všechny zajímá jen kdy mě ošustí, mě popadá depka, jestli jsem toho pravého nenašla už tehdy. Náš rozchod byl vzájemný s nebyl ještě ani jeden den, kdy bych na něj nemyslela… On má rok holku, nijak do toho nezasahuju a nedávám na sobě nic znát, snažím se vyhýbat kontaktu, když napíše slušně odpovím… Šťastný mi nepřijde, když jsme se párkrát viděli, choval se ke mě 100% lépe než ve vztahu… Tak si říkám, kdy tohle skončí a přebolí to? Nikdy bych nečekala, že mě to tak semele.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7692
6.9.23 19:26

První lásky končívají, to se holt stává. Ovšem všichni jsou tvojí volbou. Aktivně vybíráš ty které zajímá jen jedno. Jako žena máš přímo pekelnou moc ve výběru. Využíváš ji blbě. Srovnej si priority, stanov si ty důležité a podle toho vybírej.
Držím palce, datum expirace se blíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5295
6.9.23 19:30

Z vlastni zkusenosti mam pocit, ze cim je clovek starsi, tim hur ty rozpady vztahu nese. Jak pise Lexter, zkusila bych si urcit priority a pripadne se registrovat na placenou seznamku (ja kdysi byla na EliteDate a bylo to fajn). Nebo zacni pestovat nejaky konicek, kde se vyskytuji i muzi a zkus se seznamit pres nej. Staci takova turistika - ve FB skupinach najdes hromady zajemcu na vyslap, overeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17203
6.9.23 19:40

Napsal si to opravdu hezky.
Ale, stejně si myslím, že ten výběr partnera, není zdaleka jen pekelnou mocí ženy.
Vždy, je to výběr obou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17203
6.9.23 19:42
@Černá Madonna píše:
Ale, stejně si myslím, že ten výběr partnera, není zdaleka jen pekelnou mocí ženy.
Vždy, je to výběr obou. ;)

Určeno pro Lextra. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
6.9.23 19:42
@Lexter píše:
První lásky končívají, to se holt stává. Ovšem všichni jsou tvojí volbou. Aktivně vybíráš ty které zajímá jen jedno. Jako žena máš přímo pekelnou moc ve výběru. Využíváš ji blbě. Srovnej si priority, stanov si ty důležité a podle toho vybírej.
Držím palce, datum expirace se blíží.

Kdy ma zena datum expirace?😬

• Citovat
  • Upravit
7692
6.9.23 19:46
@andrasteia píše:
Kdy ma zena datum expirace?😬

V biologickém smyslu dost brzo. Ale expirace v sociálním smyslu nemá jasně stanovenou hranici. To prostě jde dolů. Je chtěná méně a méně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
6.9.23 19:47
@Černá Madonna píše:
Vždy, je to výběr obou. ;)

Mno jasně, sice máte větší možnosti ale jestli spolu nakonec dva jsou je rozhodnutí obou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
6.9.23 21:14

První pusa, první sex, první zaměstnání, první cokoliv. První v hlavě zůstává na věky věků.
Chlapa si vybírej podle toho, co cítíš, když jsi s ním. Jestli nic a on chce jen sex, uteč. Jestli je chemie a chce sex, tak nevím. Já bych hned na sex nebyla, ale… :nevim:,až poznáš pár chlapů a stejně první bude v mysli, zkusila bych ho možná kontaktovat. Nic horšího, než odmítnutí, se nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.23 00:12

No jde i o to, jak moc (nebo málo) ses ze svého vztahu poučila a co ti to dalo. Píšeš, že ses k němu neuměla chovat - z toho nejde nic konkrétního vyvodit, asi víš sama, kde jsi ve vztahu selhávala a proč si tě dle tvých slov přestal vážit a proč jsi mu zevšedněla. Z krachu vztahu rozhodně viníš více muže, než sebe, ale… stejně ho dál lustruješ a jste v kontaktu. Co by bylo jiného, kdybyste to dali znovu dohromady? Máš dojem, že by to skončilo jinak?

K té bolesti… Každá bolest má svůj smysl. I kdyby nám jenom připomínala, co máme za sebou, kdo jsme a oč se snažíme. Ignorovat ji nebo se ji snažit zavírat do šuplíků a ptát se „kdy to přebolí“ je nesmysl - ty jsi ta, kdo ten šuplík neustále otevírá tím, jak jsi s ex v kontaktu, vídáš ho, vidíš jeho nový vztah zpovzdálí a dohaduješ se sama se sebou, zda je či není šťastný a zda to nezkusit podruhé. Otázka ovšem zní: Proč nejsi šťastná ty? ;)

K výběru mužů komentář nenabídnu - přitahuješ k sobě sortu mužů, kteří potřebují zářez do pažby. Není to problém těch mužů - to je tvoje vizitka, koho si do života přitahuješ.

A cesta kupředu - no tahle situace tě tak trošku konzumuje zaživa. Takže jak z ní ven? Řekni mu, jak se cítíš a sleduj reakci. Anebo se od něj konečně odpoj, smaž ho, nevídej ho. Neexistuje. Přestaň v sobě živit představy coby, kdyby. Sejde z očí, sejde z mysli zní jako klišé, ovšem pravdivé klišé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí