Hádka - sousedi

Anonymní
6.9.23 05:30

Hádka - sousedi

Včéra jsem měla s manželem obrovskou hádku při které jsem i brečela. Mám strach že to slyšeli sousedi.. co si asi o nás budou myslet. Chci ještě dodat že se nehádame často ale když už tak bohužel pořádně. Stydím se za to a nevím jak se jim mám po této scéně podívat do očí. Zažili jste taky někdy hádku při které jste měli strach že vás uslyší sousedé a nebo to máte u zadku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5135
6.9.23 05:56

Bylo by mi to jedno. Myslím si, že oni mají svůj život, své problémy a nějaká hádka je v tomto případě ani nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
6.9.23 05:57

Jako soused bych z toho měl bžundu a tím by to zhaslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
6.9.23 05:59

Max. jsou rádi, že nejsou sami, kdo nepluje na obláčku bezstarostnosti. Za mě je hádka v podstatě zdravější než naoko idylka a jinak mrtvo. Buď v klidu, všichni, kdo máme vztah, máme svých starostí dost, a kdo říká, že ne, buď kecá, nebo spolu ti dva ještě nejsou dost dlouho. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23135
6.9.23 06:11

Buď v klidu, všude to občas skřípe a někdo je prostě víc hlučnější..jestli to slyšeli, tak se na ně dnes usměj, ať vidí, že jsi v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.23 06:11

Mě by spíš otravovalo, že mě sousedi obtěžují svým hlukem. A kapku bych se zaměřila, jestli v tu chvíli neslyším zvuky rvačky nebo domácího násilí a není třeba volat policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2105
6.9.23 06:43

To je v pohodě. Horší je hádat se se sousedem, to je úplně jiný level :mrgreen: Jinak lidí pořád dělají chybu, že řeší „Co na to okolí“ Na to se vykašli a těšte svoje problémy, sousedi vám můžou být ukradení, ty za vás vaše problémy nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9070
6.9.23 06:48

Jo taky se nám to v létě stalo v kuchyni u otevřeného okna, asi nás slyšeli sousedí ze tří baráků, pak byla další hádka za dva dny v obýváku, takže nás slyšela část z druhé strany… :mrgreen: no ono jsme se zde nehádali dlouho…tak možná zpozorněli. Taky vždy přemýšlím, co oni na to. :mrgreen:
A to bydlíme v rodinném domě, pokud neotevřem okna můžou slyšet prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.9.23 06:55

Jako soused bych maximálně poslouchala, jestli tam nelítá nádobí a facky, ale jinak by mi to bylo fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37243
6.9.23 07:12

Vůbec bych neřešila, osobně by mi bylo fuk co si mysli sousedi, nic jim do toho není. Leda by ste se hádali někdy v noci a rušili noční klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66338
6.9.23 07:21

No jeden par se u nas hada dost casto, rvou po sobe, mlati dverma, hazeji nadobim, padaji zidle. A o tech si teda myslim fakt nepekne veci. Delaji to treba ve dve rano. Dost casto pred tim probiha u nich mejdanek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.23 09:32

Jednu hádku bych neřešila.. Já na sousedy už volala i policajty. Po baráku se ví, že chlap je feťák a jednou za čas ho to chytne tak, že hulákaj na celou bytovku, mlátěj se, děcko do toho řve. Pak borec na pár dní vypadne, ale nakonec se zase vrátí a chvíli je klid, po nějaké době to jede nanovo. Pořád mě zdraví jakoby nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Uslava
6.9.23 09:44

Jo styděla bych se. Za sebe i za neho. Stydela bych se za to, na jake dno jsem se dostala, ačkoliv jinak jsem klidná a mírná. Za to, že se nedokazu ovladat a pristupuji na jeho hru. Přestala bych si vážit jeho i sebe. A uz by to jelo z kopce. Ale nemáme vsichni stejnou povahu. Někomu nevadí ani kdyz cely panelak poslouchá i někoho milostný život. Proti gustu…

• Citovat
  • Upravit
46
6.9.23 09:59

Vůbec neřeš co si myslí sousedé. Důležitý je co si myslíte o sobě vy navzájem. Když už se hádáte, nehádejte se proto abyste každý urvali pravdu na svojí stranu. Snažte se aby to směřovalo k vyřešení problému. Na sousedy kašli. Vztahů bez mráčku je minimum. I sousedi se hádají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
6.9.23 10:01

A co teprve jak některý ženský řvou při orgasmu :D jedna hádka neni nic, úplně v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí