Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bylo by mi to jedno. Myslím si, že oni mají svůj život, své problémy a nějaká hádka je v tomto případě ani nezajímá.
Max. jsou rádi, že nejsou sami, kdo nepluje na obláčku bezstarostnosti. Za mě je hádka v podstatě zdravější než naoko idylka a jinak mrtvo. Buď v klidu, všichni, kdo máme vztah, máme svých starostí dost, a kdo říká, že ne, buď kecá, nebo spolu ti dva ještě nejsou dost dlouho. ![]()
Buď v klidu, všude to občas skřípe a někdo je prostě víc hlučnější..jestli to slyšeli, tak se na ně dnes usměj, ať vidí, že jsi v pohodě ![]()
Mě by spíš otravovalo, že mě sousedi obtěžují svým hlukem. A kapku bych se zaměřila, jestli v tu chvíli neslyším zvuky rvačky nebo domácího násilí a není třeba volat policii.
To je v pohodě. Horší je hádat se se sousedem, to je úplně jiný level
Jinak lidí pořád dělají chybu, že řeší „Co na to okolí“ Na to se vykašli a těšte svoje problémy, sousedi vám můžou být ukradení, ty za vás vaše problémy nevyřeší.
Jo taky se nám to v létě stalo v kuchyni u otevřeného okna, asi nás slyšeli sousedí ze tří baráků, pak byla další hádka za dva dny v obýváku, takže nás slyšela část z druhé strany…
no ono jsme se zde nehádali dlouho…tak možná zpozorněli. Taky vždy přemýšlím, co oni na to. ![]()
A to bydlíme v rodinném domě, pokud neotevřem okna můžou slyšet prd.
Jako soused bych maximálně poslouchala, jestli tam nelítá nádobí a facky, ale jinak by mi to bylo fuk.
Vůbec bych neřešila, osobně by mi bylo fuk co si mysli sousedi, nic jim do toho není. Leda by ste se hádali někdy v noci a rušili noční klid.
No jeden par se u nas hada dost casto, rvou po sobe, mlati dverma, hazeji nadobim, padaji zidle. A o tech si teda myslim fakt nepekne veci. Delaji to treba ve dve rano. Dost casto pred tim probiha u nich mejdanek.
Jednu hádku bych neřešila.. Já na sousedy už volala i policajty. Po baráku se ví, že chlap je feťák a jednou za čas ho to chytne tak, že hulákaj na celou bytovku, mlátěj se, děcko do toho řve. Pak borec na pár dní vypadne, ale nakonec se zase vrátí a chvíli je klid, po nějaké době to jede nanovo. Pořád mě zdraví jakoby nic ![]()
Jo styděla bych se. Za sebe i za neho. Stydela bych se za to, na jake dno jsem se dostala, ačkoliv jinak jsem klidná a mírná. Za to, že se nedokazu ovladat a pristupuji na jeho hru. Přestala bych si vážit jeho i sebe. A uz by to jelo z kopce. Ale nemáme vsichni stejnou povahu. Někomu nevadí ani kdyz cely panelak poslouchá i někoho milostný život. Proti gustu…
Vůbec neřeš co si myslí sousedé. Důležitý je co si myslíte o sobě vy navzájem. Když už se hádáte, nehádejte se proto abyste každý urvali pravdu na svojí stranu. Snažte se aby to směřovalo k vyřešení problému. Na sousedy kašli. Vztahů bez mráčku je minimum. I sousedi se hádají.
A co teprve jak některý ženský řvou při orgasmu
jedna hádka neni nic, úplně v klidu ![]()
Včéra jsem měla s manželem obrovskou hádku při které jsem i brečela. Mám strach že to slyšeli sousedi.. co si asi o nás budou myslet. Chci ještě dodat že se nehádame často ale když už tak bohužel pořádně. Stydím se za to a nevím jak se jim mám po této scéně podívat do očí. Zažili jste taky někdy hádku při které jste měli strach že vás uslyší sousedé a nebo to máte u zadku.