Našla jsem u dcery (14 let) kondom

Anonymní
5.9.23 12:47

Našla jsem u dcery (14 let) kondom

Šla jsem dnes dopoledne vytírat k dceři do pokoje. Je ve škole a já s mladší dcerou na mateřské. Nikdy jsem nebyla matka stíhačka co by dítěti prohledávala věci, jen jsem zajela mopem pod postel a našla jsem použitý kondom. Dcera má pár měsíců přítele, který je stejně starý, ale nedovolujeme mu u nás spát. Jenže v neděli jsme byli celý den pryč a dcera byla sama doma tak si ho pozvala. Jsem ráda, že jsou zodpovědní a používají kondomy, ale ještě jim nebylo ani 15 a vůbec se mi to nelíbí, že provozují sex… tak čekám na holku až přijde ze školy, ale vůbec nevím co jí řeknu. Nechci jí nadávat nebo tak, ale jen tak to nenechám…co by jste na mém místě dělali?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37128
5.9.23 13:04
@Anonymní píše: Šla jsem dnes dopoledne vytírat k dceři do pokoje. Je ve škole a já s mladší dcerou na mateřské. Nikdy jsem nebyla matka stíhačka co by dítěti prohledávala věci, jen jsem zajela mopem pod postel a našla jsem použitý kondom. Dcera má pár měsíců přítele, který je stejně starý, ale nedovolujeme mu u nás spát. Jenže v neděli jsme byli celý den pryč a dcera byla sama doma tak si ho pozvala. Jsem ráda, že jsou zodpovědní a používají kondomy, ale ještě jim nebylo ani 15 a vůbec se mi to nelíbí, že provozují sex… tak čekám na holku až přijde ze školy, ale vůbec nevím co jí řeknu. Nechci jí nadávat nebo tak, ale jen tak to nenechám…co by jste na mém místě dělali?

Snažila bych se jí vysvětlit, že má na sex ještě čas a nic ji neuteče když se budou třeba jen mazlit. Poučila ji o ochraně, nechtěném těhotenství atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5742

Ve 14 letech bych pritele netolerovala. A je jedno, ze u vas nespi. Ona si decka najdou jine misto, nez je postel. S dcerou bych hodne durazne promluvila, ze sex do 15 let je zakazany a bran jako trestny cin, takze pokud nechce, aby z toho byl problem, tak at si daji na cas. Laska se da projevovat i jinak nez jen sexem. Neni urcite prvni ani posledni, ktera mela styk jeste pred tim, nez dostala obcanku, ale jako rodic bych byla hodne ve strehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Opravdu byl použitý?
Nebyl třeba jen otevřený, nafouknutý.
Taky jsem měla krabičku pro strýčka příhodu a vím, že s kondomy se dělá spousta jiných věcí.

• Citovat
  • Upravit
114
5.9.23 13:06

Asi bych jí do 15ti zakázala návštěvy - ani on k vám, ani ona k němu :nevim: a samozřejmě ji poučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
5.9.23 13:11

To fakt maji az tak v pazi, ze nechaji pouzity kondom valet pod posteli? 8o Asi jste hooodne benevolentni. Ze u vas nemuze byt pres noc nebrani nicemu. Vy jste vedeli, ze u vas bude vegetit v nedeli, kdyz nejste cely den doma? Dceri bych rekla, ze jsem rada, ze jsou zodpovedni, ale at si uvedomi, ze sex s mladsi 15ti let je mimo jine trestny cin.

• Citovat
  • Upravit
80085
5.9.23 13:12
@Silverine247 píše:
To fakt maji az tak v pazi, ze nechaji pouzity kondom valet pod posteli? 8o Asi jste hooodne benevolentni. Ze u vas nemuze byt pres noc nebrani nicemu. Vy jste vedeli, ze u vas bude vegetit v nedeli, kdyz nejste cely den doma? Dceri bych rekla, ze jsem rada, ze jsou zodpovedni, ale at si uvedomi, ze sex s mladsi 15ti let je mimo jine trestny cin.

oba mají 14, tak to trestný čin není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80085
5.9.23 13:13
@Lubia píše:
Asi bych jí do 15ti zakázala návštěvy - ani on k vám, ani ona k němu :nevim: a samozřejmě ji poučila.
:mrgreen: :mrgreen: a to ošéfuješ jak? škola končí téměř vždy dřív, jak pracovní doba rodičů - anebo můžou souložit venku, u staršího kamaráda - kdekoli
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80085
5.9.23 13:14
@Cullenova píše:
Ve 14 letech bych pritele netolerovala. A je jedno, ze u vas nespi. Ona si decka najdou jine misto, nez je postel. S dcerou bych hodne durazne promluvila, ze sex do 15 let je zakazany a bran jako trestny cin, takze pokud nechce, aby z toho byl problem, tak at si daji na cas. Laska se da projevovat i jinak nez jen sexem. Neni urcite prvni ani posledni, ktera mela styk jeste pred tim, nez dostala obcanku, ale jako rodic bych byla hodne ve strehu.

naivní názor, podceňuješ 14leté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37269
5.9.23 13:14

Já bych ji poučila o bezpečném sexu, byla rada, ze je zodpovědná a použije aspoň ten kondom, ale určitě bych nic nezakazovala, tím se dosáhne leda tak opačného efektu. Zajímalo by mě, jak si tady někdo představuje do 15 zakázat návštěvy a i aby ona někam chodila :nevim: to začne maximálně tak kecat o tom, kde je :nevim: určitě byl použity? V tomhle věku sme s kamarádkou kondomy nafukovaly jako balonky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5742
5.9.23 13:15
@stinga píše:
naivní názor, podceňuješ 14leté

V cem naivni a v cem je podcenuju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
5.9.23 13:18

Tak pro rodiče je to překvapení. Je třeba ale ocenit zodpovědnost. Naše dcera začala v 16ti, byli zodpovědní, když potřebovala, ještě jsme ji za přítelem vozili. Ona věděla, co od ní očekáváme, protože jsme o tom mluvili a ona to plnila. No a před dvěma lety se vdala vlastně s druhým přítelem, se kterým začala chodit, tedy vdala se ve 26 letech po cca 7mi letém společném žití a před rokem se jí narodil syn.

Příspěvek upraven 05.09.23 v 13:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43446
5.9.23 13:19

Úsměvné…
Bych chtěla vidět, jak ty zákazy chcete zrealizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
5.9.23 13:20
@stinga píše:
oba mají 14, tak to trestný čin není

OK, to mi nedoslo, beru. Jak bys to resila ty teda, nechala to byt? Jako delat virval a zakazovat navstevy asi nema smysl, bo jak sama pises prilezitost si vzdy najdou pokud budou chtit. Ale posvetit jim to, ze se vlastne nic nedeje? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
5.9.23 13:22
@Cullenova píše:

Jam netolerovovala? To by jsi ji zakázala? Je to jasné, že její důvěra k tobě totálně klesne a bude dělat vše za tvými zády?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky