Zase ty nevolnosti

Anonymní
20.7.10 07:38

Zase ty nevolnosti

Ahoj všichni! předem se omlouvám za anonym a za téma, které je tu časté, ale nemám sílu ani hledat :oops:

skoro po 3 letech jsem opět těhu a zas šílený nevolnosti od 5tt :-( můžete mi poradit co pomáhalo vám,nějaké homeo. Neustále mě bolí žaludek a cítím se pořád nafouklá, unavená, prostě bych celej den nejradši proležela, ale s malým to nejde

budu ráda za každou radu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6555
20.7.10 07:48

Tak s práškama ti neporadím, to si řekni gynekologovi, napíše ti určo nějaké čípky..Co se týče rad pro zahnání nevolností, každý říká zázvorový čaj - to nemůžu soudit, mě se z něj naopak dělalo blbě 8-o
Mě osobně pomáhalo cokoliv ledového - zamražená kola v kostkách,nalila jsem jí normálně do sáčků na led a pak si kostky trochu rozdrtila a dlabala, vodové zmrzliny.To zabíralo jediné a hned.Taky mi dělaly dobře banány.No a ráno před vstaním do sebe hned něco dostat a vůbec se vyhnout i malému hladu..
Co se únavy týče, to nevím, první trimestr jsem prospala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4359
20.7.10 08:27

Mě pomáhaly mírnit nevolnosti čípky Torecan - psal mi je Dr. a pak ledový nápoje a mít pořád u sebe něco malého k jídlu :wink: Jinak mě to vydrželo do 18 týdne :lol: Tak ať je brzo líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
20.7.10 09:44

ahoj anonymko, já měla před těhu problem po vyskočení z postele se nasnídat, protože bříško ještě spalo a tak sem jedla vždy až v práci. Jenže s těhu sem měla ještě i nevolnost z hladu. Takže ráno sem šupla jednu dvě malé sušenky, jen aby nebylo prázdno v bříšku a po přesunu do práce jsem se pěkně nadlábla. A bylo líp. Nejhorší bylo ráno spolykat ty všecky vitamíny doktorkou doporučené a zapít je džusem. To se mi obracely střeva, fakt. Takže asi nějak opatrně, bylinkový čajík a zkoušet po čem ti nebude blbě. Ono asi fakt každý to má jinak a prý si to tělo řekne co zrovna se mu líbí nebo nelíbí. Třeba s tou colou jak tu někdo psal by sem měla vykulený oči do pulnoci, děcko by tančilo a navíc by mě ze studeného bolely zuby :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
20.7.10 09:47
Romaelka píše:
ahoj anonymko, já měla před těhu problem po vyskočení z postele se nasnídat, protože bříško ještě spalo a tak sem jedla vždy až v práci. Jenže s těhu sem měla ještě i nevolnost z hladu. Takže ráno sem šupla jednu dvě malé sušenky, jen aby nebylo prázdno v bříšku a po přesunu do práce jsem se pěkně nadlábla. A bylo líp. Nejhorší bylo ráno spolykat ty všecky vitamíny doktorkou doporučené a zapít je džusem. To se mi obracely střeva, fakt. Takže asi nějak opatrně, bylinkový čajík a zkoušet po čem ti nebude blbě. Ono asi fakt každý to má jinak a prý si to tělo řekne co zrovna se mu líbí nebo nelíbí. Třeba s tou colou jak tu někdo psal by sem měla vykulený oči do pulnoci, děcko by tančilo a navíc by mě ze studeného bolely zuby :jazyk:

Mno ono je ale i na příbalovejch letácích u vitamínů napsáno, že se nemají dlabat ráno, ale až odpoledne právě kvůli nevolnosti…Takže to pro příště :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
20.7.10 10:45

XANGEL87: asi jak na kterých no :) moje těhu vitamíny se vůbec nejmenují těhu, moje Dr je průkopnice toho že firma Swiss má lék na všechno… od zánětu až po těhu a probio atd :palec: ale kontrolovala jsem hladinu listovky a jodu a v podstatě to sedí s těma mamavitama standartníma. Takže jsem jí to uvěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí