Zase v noci nespí

jancic
22.7.11 10:18

Zase v noci nespí

Malého (1 rok) jsem přestala před třemi týdny kojit, od té doby začal spát celou noc. Prvních pár dní se budil, ale jakmile jsem si ho přestala brát do postele a uspala ho v postýlce, začal spát celou noc. Před týdnem v sobotu se mi vdávala sestra, tak jsem měla na celý den hlídání i na noc - mimo obřadu. Hlídala tchýně, malý jí má moc rád, řekla bych až nepřirozeně moc. Od té doby, kdy se od ní vrátil, začal se budit mezi 4,00-4,30 hod (dřív se tak budil na kojení) a nespí tak do 6,00 … nejdřív jsem se pokusila uspat ho v postýlce, bez výsledku, pak si ho beru do postele, kde se převaluje, unavený, ale ne a ne zabrat … spaní se nám takto protáhlo místo do sedmi dnes do 8,45 … já jsem hotová a malý má rozhozený režim … Jinak mu zrovna asi lezou zuby, ale že by se vždy kvůli tomu budil ve stejný čas, to se mi moc nezdá … :roll:

Nevíte, kde je zakopaný pes???? Co s tím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
22.7.11 11:44

No asi bych se zeptala tchýně, co s ním v noci dělala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
22.7.11 11:47

Nic, spal jí celou noc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
313
23.7.11 11:03

Jako bych četla o sobě a malém (1 rok a měsíc)…před týdnem jsem přestala kojit a začal dobře spát. Budil se 1×-2× za noc a teď…ve 3 nebo ve 4 se vzbudí a už neusne,ale ospalý je. Převaluje se, cestuje, v postýlce být nechce, hlad nebo žízeň nemá. Kolem 6 hodiny zabere a spí do 8:15 nebo do 8:45…takže úplně stejná situace. Ale koukala jsem mu do pusinky a lezou mu asi 3 zuby :think: .Tak musíme doufat, že to jsou zuby a jak vylezou, budou zas krásně spinkat :dance: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
23.7.11 11:39

DDarja
Přítel asi přišel na to, proč nespí … měl kašel, pořád se odkopával, tak jsem zavírala okno … včera šel spát v 7,30 (chodí v osm, spal do šesti až do sedmi), vzbudil se až v půl šestý … vzala jsem si ho do postele kupodivu usnul do půl hoďky, spal do osmi (spal deset hodin, což by šlo). Prý mu je horko, tak jsme spali při otevřenym okně … snad to bude ono … no uvidíme další dny … i ty zuby se mu trochu sklidnili, začal zas jíst normálně, není protivný … tak to snad byla kombinace …
Tak držim palce, ať se brzo vyspíš … :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
313
23.7.11 14:22

jancic: teda, díky za tip…zkusím mu dávat jen pyžamko s krátkým rukávem a ne overálek, já mu totiž začala dávat overal na noc :zed: …tak třeba je mu taky teplo :potlesk: zkusím a uvidím :lol:

díky moc, snad se taky brzo vyspím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
23.7.11 15:49

Jinak malý spí v triku a plence, buď pod dekou (s povlakem), nebo tenkou peřinou … ale my máme podkrovní pokoj, ve vederch je tam 26 st, teď tak 23-24 stupňů …

• Citovat
  • Upravit
313
24.7.11 07:17

tak se zas hlásím :-). velký dík :potlesk:
opravdu mu bylo teplo, spal od 17:15-ti do 6-ti do rána, vzbudil se 3× z toho jednou, když jsem ho přebalovala a převlíkala :dance: .

On spí buď v plence a nátělníku (když jsou vedra) nebo v kalhotech od pyžama bez ponožek a s trikem, přikrytý je tak do půl těla slaboučkou dečkou…taky máme kolikrát děsný vedro v bytě, bydlíme přímo pod střechou :-(

Tak overal prostě neeeee :-).
Kráááásně jsem se vyspala :-)
Takže ještě jednou velký dík Tobě i Tvému příteli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
28.7.11 22:03

Tak to jsem ráda, že se vyspala, snad ty noci pokračují :kytka: … od té doby, co máme otevřené okno, se sice vzbudí, ale hned usne … to mi připomnělo, že mu ho musím otevřít … v těch vedrech - co byly (stále máme 23 st) si ani já nedokážu představit, že bych měla ponožky (overal :wink: ), náš prcek je horkokrevnější než já … :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510