Zasednutí nadřízeného

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
199
27.3.14 20:04

Zasednutí nadřízeného

Ahoj, mám brigádu v kauflandu na pultech. dneska jsem šla do skladu a byla tam nadřízená mé vedoucí. sjížděla mě vražedným pohledem, pak jsem jí potkala v kuřárně a to samé. na jmenovce si přečetla na jakém úseku jsem. Nikdy předtím tam nepřišla, ale najednou dneska se tam objevila. Slyším jí jak říká vedoucí, ať mě pořádně prožene. Tak vedoucí za mnou přišla a říká mi, že pokud nepohnu, tak tam nebudu moct zůstat. Podotýkám, že svou práci jsem měla splněnou. Pult doplněný, vše nachystané, lidi zrovna nebyli, tak jsem si rovnala věci na pultu a připravovala do zásoby. Pak mě sledovala co dělám. Zrovna jsem balila sýry a na stejném stroji se balí i saláty, tak kolegyně přišla si zabalit salát a prohodily jsme pouhé dvě věty. Ta furie přiletěla, začala tam řvát, ať se laskavě nevybavujem, a hned letěla za vedoucí jí žalovat, že jsme si dovolily promluvit. Po skončení prac. doby si mě vedoucí zavolala, přišla tam i ta její nadřízená, která mi sdělila, že jsem měla vše špatně a špinavé (přitom ráno jsem měnila všechny misky, doplnila zboží, které jsem doplňovala i v průběhu dne, měla jsem vše nachystané a moje vedoucí to ještě kontrolovala a neřekla ani slovo, že je něco špatně, jen mi řekla ať prohodím dvě misky. a také jsem byla zepředu u pultu dávat cenovky, takže vím, že vše bylo čisté a nikde nebylo nic špinavé)protože si to hlídám ať to nějak vypadá. Pak mi ta její nadřízená řekla, že by bylo lepší si rozmyslet, jestli má cenu tam zůstávat a nechat si plánovat směny na další měsíc. Pak ta furie odešla a vedoucí mi říká, abych byla neustále ve svém volnu na telefonu, kdyby potřebovala abych přišla kdyby někdo vypadl. Zuřím, protože vím, že jsem svou práci odvedla dobře, vedoucí to po mě ještě kontrolovala a nic neříkala, neflákám se a snažím se udělat i něco navíc, když mám volno a ona zavolá ať jdu druhý den na šichtu a mám mít ještě volno vždycky jí jdu, protože mi na personálním řekli, že pokud se mnou budou spokojeni dostanu smlouvu. Ale po tomto už o ni ani nestojím. Vím, že jsem si svou práci splnila jak nejlépe jsem mohla a nějaká stará zakomplexovaná baba mi tam bude naznačovat, že mám odejít? prostě jsem jí nepadla do oka tak mi dělá tohle. Zažily jste některá něco podobného? Budu ráda za každý koment jak jste se v této situaci zachovaly, pokud jste měly něco podobného. Dííík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10134
27.3.14 20:14

@neme55 v kauflandu bohužel nic neobyklého.. vedoucí si myslí, že prodavači jsou jen otroci a mohou na ně jen ječet a drbat je kvůli kravinám
sami vytvářejí šílené prostředí, a pak se diví, že prodavači se neusmívají a najsou příjemní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12583
27.3.14 20:16

Nu, pokud tam opravdu chceš zůstávat, tak nejlepší zbraní pro tebe bude dělat svou práci jak nejlíp umíš, aby na tebe nic neměla. Ale otázka zůstává, jak dlouho budeš schopná to snášet, v Kauflandu se k zaměstnancům chovají otřesně, co jsem tak slyšela. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
27.3.14 20:17

Ahoj, já kdysi pracovala jako brigádnice v Kauflandu..Pak jsem byla v několika Kauflandech ještě na inventurách. Všude stejné chování k zaměstnancům:povýšenost, hrubost, ponižování, zakazování.. To chování k zaměstancům tam je opravdu otřesné, jsou tam většinou strašně zakomplexované vedoucí, co si honí ego na ostaních :poblion:
Mám tolik zážitků, že by to bylo na knihu :roll:
Takže se tomu, co tady píšeš, vůbec nedivím. Co bych udělala já? Šla bych hned poté, co bych měla jinde jistou práci, pryč a dala výpověď. Máš můj velký obdiv, že to tam vůbec vydržíš :hug:

Příspěvek upraven 27.03.14 v 20:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
27.3.14 20:18

Já osobně to nezažila, ale zažila to moje známá (hledání chyb, pomluvy, narážky), nakonec dostala výpověď ve zkušebce, no a pak se dozvěděla, že na její místo byla dosazena dcera kamarádky paní vedoucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
27.3.14 20:27

No tohle není nic neobvyklého jen v kaufu, ale bohužel i v jinych retezcich. Ti, co tam mají nejake slovo si mysli, ze sezraly vsechnu krasu a moudrost a hrajou si na managementy nejake celosvetove firmy. Byt tebou, tak se na to vykašlu a uz tam nechodim, budes mit zbytecne peklo v zivote a budes z toho akorát ve stresu a vlastne za nic, protože ty jsi nic neudelala. Akorad bych mozna pouvazovala o nejake stiznosti a napsala na ustrednu kauflandu. I když ti to nebude asi moc platne, aspoň si tim mozna ulevis, prototze to je hnus jaka je všude buzeracea berou te za to největší ho*no, které nikoho nezajima…jsi steny clovek, jako oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
27.3.14 20:27

No já tam původně fakt zůstat chtěla, ale po tomhle si nedokážu představit tam dalších 10,20 let :( líbilo se mi tam a svojí práci se fakt snažím dělat jak nejlépe umím, ale té ženštině jsem zřejmě nepadla do očka, tak proto to dělá. nechápu ale proč, vždy jsem ji slušně pozdravila a nic víc. dneska jsem fakt měla veškerou svojí práci hotovou, vedoucí to ještě kontrolovala, lidi nebyli, tak jsem dělala už věci,,do zásoby,, a ona prostě přišla na náš úsek a slyším jak říká vedoucí prožeň ji, tak vedoucí za mnou přišla že jestli si nepohnu tak tam nebudu moct zůstat. pak si mě zavolala, že jsem tam měla bordel a vše špatně (sama jsem to kontrolovala, měla jsem tam vše čisté a špatně také ne) a že prý si mám rozmyslet, jestli by nebylo lepších abych odešla…zřejmě tím chtěla říct, se mnou si ještě zažiješ…jsem z toho dosti špatná a příště už jí asi pošlu někam protože sice jsem jen brigádník, ale toto si líbit nechat nemusím…takže říkáte že nejsem výjimka jo?? že je to pro kauf běžné…no tak to je super. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
27.3.14 20:31

@kaseny88 uvidím, ještě to zkusím, ale pokud ještě jednou něco tak jí pošlu někam. manžel sám říkal, že nemám co ztratit, že je to jen brigáda. ale je to aspoň něco. o té stížnosti pouvažuju, ale myslím si, že ten dnešek byl ještě slabý čaj, že s tím by se nikdo nezabýval…každopádně už koukám po něčem jiném, klidně i po úklidu. nechápu, jak někdo kdo se dostal na nějaký vyšší post se může tak nadřazovat na ty,,pod ním,, je to hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
27.3.14 20:37
@neme55 píše:
@kaseny88 uvidím, ještě to zkusím, ale pokud ještě jednou něco tak jí pošlu někam. manžel sám říkal, že nemám co ztratit, že je to jen brigáda. ale je to aspoň něco. o té stížnosti pouvažuju, ale myslím si, že ten dnešek byl ještě slabý čaj, že s tím by se nikdo nezabýval…každopádně už koukám po něčem jiném, klidně i po úklidu. nechápu, jak někdo kdo se dostal na nějaký vyšší post se může tak nadřazovat na ty,,pod ním,, je to hnus…

vis co, ale co ja jsem slyšela, tak takhle to je hlavne v tom kauflandu. Ony si tam mysle, ze jsou buh vi co…ze je jako vedouci :roll: a dela, jak by mela 2 vysoke skoly. Pritom se ty vedouci taky stridaji, jak ponožky. Kolik ja jzam co tam kvůli buzeraci sly pryc…uz to nedaly psychicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
27.3.14 20:44

Ale že s tím nikdo nic nedělá…to přece nejde se tak chovat k lidem. nechci si třeba představit jak se v tomto prostředí musí cítit matka samoživitelka s dvěma dětmi, kde je toto její jediný jistý příjem…a pak se člověk diví, že na návštěvu psychologa ho objednají za tři měsíce…každopádně v sobotu mám směnu (jo a ještě mi vedoucí bez mého vědomí přehodila hodiny, celý měsíc tam mám napsáno 29.3. 13:30-22:00. mám to opsané v diáři, a dneska jsem se náhodně koukla a měla jsem to přepsáno na 10:00-17:00. vedoucí se mi o tom ani nezmínila, že mi něco změnila, nemluvě o tom, že se se mnou měla poradit, když to tak mám naplánováno celý měsíc a na 9 jsem třeba mohla mít doktora, prostě kdybych si toho nevšimla, přišla bych na tu půl druhou a bylo by zle). no a pokud to ještě jednou zkusí odkážu jí do příslušných míst, položím zástěru a čau. fakt mi o tu práci šlo, ale takto to asi nepůjde. já jim chodím kdy si vzpomenou i když mám mít volno, svou práci si udělám a oni toto..nene :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.3.14 21:11
@xsaleen píše:
@neme55 v kauflandu bohužel nic neobyklého.. vedoucí si myslí, že prodavači jsou jen otroci a mohou na ně jen ječet a drbat je kvůli kravinám
sami vytvářejí šílené prostředí, a pak se diví, že prodavači se neusmívají a najsou příjemní

Pod toto bych se podepsal. Proto jsem coby zákazník do Kauflandu přestal chodit nakupovat - a nespraví to ani bůhvíjaké ceny… Vyměňte šéfy a bude to O. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.3.14 21:17

@neme55 Pokud je to jenom ve slovní rovině, tak se to ještě dá se zaťatými zuby přežít. Co bys řekla na informaci, že šéfové (tuším Dánové) v plzeňské Delvitě asi před deseti lety do prodavaček i kopali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
27.3.14 21:17

Jenže ti šéfové zřejmě zapomněli, že také nějak začínali. ale dostat se ti, na které si dovolovali na nějakou pozici nad ně, tak by mu pak vlezli do zadku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
27.3.14 21:18

@Jura007 ježíííš to jako vážně? to jsou hoaa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.3.14 21:22
@neme55 píše:
@Jura007 ježíííš to jako vážně? to jsou hoaa.

Tehdy to bylo v pořadu České televize „Za zdí“, tuším že na ČT2. Tématem (opakovaně probíraným) byla šikana na pracovišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat