Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak pokud je jen neopatrný a nešikovný, tak z toho vyroste. Pokud má ovšem fimozu, tak z toho nevyroste a je nutné to řešit. Osobně bych se synem zašla na urologii, pro jistotu a pro jeho budoucí spokojený a plnohodnotný sexuální život.
@Další příspěvek To právě nevím, ale při preventivce, kde byl nedávno dr. nic neříkala a kontrolovala to.
Spíše bych to řešila. My tedy k lékařům chodíme, ale nelozíme.
Nicméně se tvůj syn začne nebo začíná vyvíjet a penis se bude větší a pokud má zúženou předkožku, tak se problém bude zvětšovat. Řeš to zavčasu, dokud se syn ještě tolik nestydí.
Při ztopoření to asi nekontrolovala že? To je potom někdy problém, že mudr. v klidu nic nezjistí, protože to jde volně. Synovi při koupání zřejmě občas pinďa ztopoří, když ho přetáhne a problém je na světě.
Stalo se vám to také? Ráno jsem byla s malým na preventivce u doktorky a přišli jsme až teď. Kontrolovala mu pinďu a zasekla mu předkožku pod žaludem a nemohla to vrátit zpět, tak volala na urologii, já malého vzala do auta a jeli jsme do špitálu. Tam mu to vrátili zpět díky bohu. U této lékařky jsme zřejmě skončili…
Nechápu jak se lékařce něco takového může stát fakt nechápu. Jsem vytočená.
Chtěla jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost s občasným uvíznutím předkožky za žaludem, synovi se to stalo za posledních pár měsíců opakovaně. Vždycky jsem vyřešili doma. Vyroste z toho, nebo je to na lezení po doktorech? Nevím jak přesně k tomu dojde, jestli si nějak špatně nahraje, myje se už sám (bude mu 10), pak jen vždy volá o pomoc, ale k Dr. se mu moc jít nechce.