Zasekávaní předkožky u kluka

Anonymní
14.7.20 19:22

Zasekávaní předkožky u kluka

Chtěla jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost s občasným uvíznutím předkožky za žaludem, synovi se to stalo za posledních pár měsíců opakovaně. Vždycky jsem vyřešili doma. Vyroste z toho, nebo je to na lezení po doktorech? Nevím jak přesně k tomu dojde, jestli si nějak špatně nahraje, myje se už sám (bude mu 10), pak jen vždy volá o pomoc, ale k Dr. se mu moc jít nechce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14.7.20 20:37

Tak pokud je jen neopatrný a nešikovný, tak z toho vyroste. Pokud má ovšem fimozu, tak z toho nevyroste a je nutné to řešit. Osobně bych se synem zašla na urologii, pro jistotu a pro jeho budoucí spokojený a plnohodnotný sexuální život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.20 20:47

@Další příspěvek To právě nevím, ale při preventivce, kde byl nedávno dr. nic neříkala a kontrolovala to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.20 14:22

Spíše bych to řešila. My tedy k lékařům chodíme, ale nelozíme.
Nicméně se tvůj syn začne nebo začíná vyvíjet a penis se bude větší a pokud má zúženou předkožku, tak se problém bude zvětšovat. Řeš to zavčasu, dokud se syn ještě tolik nestydí.

• Citovat
  • Upravit
18
25.7.20 18:35

Při ztopoření to asi nekontrolovala že? To je potom někdy problém, že mudr. v klidu nic nezjistí, protože to jde volně. Synovi při koupání zřejmě občas pinďa ztopoří, když ho přetáhne a problém je na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.20 14:05

Stalo se vám to také? Ráno jsem byla s malým na preventivce u doktorky a přišli jsme až teď. Kontrolovala mu pinďu a zasekla mu předkožku pod žaludem a nemohla to vrátit zpět, tak volala na urologii, já malého vzala do auta a jeli jsme do špitálu. Tam mu to vrátili zpět díky bohu. U této lékařky jsme zřejmě skončili… :( Nechápu jak se lékařce něco takového může stát fakt nechápu. Jsem vytočená.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi