Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky prosím, má někdo radu?
Od rána předělávám diplomku, samozřejmě jsem si to blbka průběžně neuložila a teď se mi WORD sekl a nejde s ním hnout. Jdou data ještě nějak zachránit nebo to mám vzdát a zavřít? ![]()
Ptala jsem se přítele na nějakou možnost a vrtěl hlavou
Já bych čekala a čekala, jestli nějak sám nenaskočí.. Nebo apson pokud ti v něm jde nějak listovat někam zaznamenat, kde a jaké jsi dělala změny, pokud je to něco většího, ale nespíš nejde ani to.. Tak hodně štěstí, tohle je nepříjemné. ![]()
Pokud máš v nastavení wordu nastaveno automatické zálohování, tak to můžeš zavřít, případně resetovat comp. Po znovuotevření se Ti otevře záložka, kde bude možost volby, zda nechceš otevřít ten upravovanej, nevím, jak to nazývají. Pokud to nastavený nemáš, budeš muset předělat celou práci. Každopádně, pochybuji, že nastartuje sám…
mám pocit, že je to automatické obnovení, nám se taky jednu dobu sekal, nezbylo než restartovat a někdy se objevil v tom bočním okně a stačilo kliknout a objevila se ta nejaktuálnější verze, nekdy nee, nemělo to žádnou logiku, takže hodně štěstí, snad to klapne ![]()
Jestli ti to jde označit do bloku, tak to označ a zkopíruj do jiného souboru. Taky zkus zmáčknout klávesu „NumLock“ v případě, že se ti nezhasína/nerozsvicí, tak máš zamrzlí celý PC a je to v háji. Určitě bych nevypínala počítač, protože přijdeš o všechny neuložená data
Nemáš v okolí někoho kdo se umí vrtat v PC, že by se na to přišel podívat??? Hlavní rada je nevypínej PC dokud neseženeš někoho kdo tomu rozumí ![]()
dekuji za vsechny reakce.
Nez jsem odesla z MZK, vyzvedla Honzika u tchyne a dojela dom, tak jsem se s tim srovnala ![]()
notebook doma restartovala a modlila se, aby mela Marcela a Katek pravdu a BYLO TO TAM
ma dnesni prace je zachranena
takze vecer misto dopisovani muzu lepit orechy na stromek
![]()
katek78 píše:
tak to jsem ráda, že to dobře dopadlo
jj, kazdopadne jsem nalezite poucena a pro svuj klid dneska prubezne ukladam ![]()
![]()