Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé, já bych tak ráda taky zhubla a jak píšeš, min. 25kg. Ale nedaří se. Už jsem byla v jedné diskuzi, ale po čase jsem se odhlásila. Neměla jsem čas reagovat každý den a navíc má motivace v hubnutí polevila.
Předvánoční čas není sice nejlepší čas na hubnutí, ale já do toho jdu s Tebou! Doufám, že se přidá více holek.
Pro představu - 25kg je cca 20% mé váhy, tak mě snad bereš ![]()
lenkaky píše:Beru
Jé, já bych tak ráda taky zhubla a jak píšeš, min. 25kg. Ale nedaří se. Už jsem byla v jedné diskuzi, ale po čase jsem se odhlásila. Neměla jsem čas reagovat každý den a navíc má motivace v hubnutí polevila.
Předvánoční čas není sice nejlepší čas na hubnutí, ale já do toho jdu s Tebou! Doufám, že se přidá více holek.
Pro představu - 25kg je cca 20% mé váhy, tak mě snad bereš
Jinak ja se dnes spesl nafotila tak pak hodim fotku
jeste je mesic do vanoc,to musime neco shodit,at si pak muzeme dat rizek ![]()
Já bych se přidala, ale jak jsem si všimla, tak veškeré velké diety začínají před svátkama
Že by hubnutí, aby se pak člověk mohl nadlánout
Já půjdu ale po Vánocích, vím, že bych to asi teď nedala, perníčky, pečení atd
Držím palce!! Ještě před čtyřma měsíci jsem byla velká špekounka, ted už mám 13kg dole, tak jsem menší špekounka
, ale ještě mi 7kg chybí (takže mě do party asi nevezmete
). Tak vás jdu jen podpořit ![]()
Myslela jsem, že po porodu nikdy nezhubnu, ale holky jde to, tak vydržte ![]()
já taky potrebuju po male jsem nabrala skoro 30kg a to v tehotenstvi jen 4kg ale jeak jsem prestala kojit stalo se neco s hormonama a to je mazec
potrebuju 30kg dolu ![]()
Taky se hlásím!!! A jsem pro uzavřenou skupinu…
marro
až uvidíš mojí váhu, tak věřím, že mých kvalit (spíš kvantit) nedosáhneš..
![]()
Banny.J píše:
Držím palce!! Ještě před čtyřma měsíci jsem byla velká špekounka, ted už mám 13kg dole, tak jsem menší špekounka, ale ještě mi 7kg chybí (takže mě do party asi nevezmete
). Tak vás jdu jen podpořit
Myslela jsem, že po porodu nikdy nezhubnu, ale holky jde to, tak vydržte
To já bych byla moc ráda, kdybys zůstala a byla nám motivací.
Holky s tím focením je to zlé, já se úplně nenávidím na fotkách.
holky můžu se přidat, jsem po druhém dítěti a potřebuji shodit cca 15kg, problém je v tom, že ráda jim a nerada cvičím, takže co s tím ![]()
Holky super,jsme se tu teda potkaly pekne TLUSTOSKY
Zajimal by me kolik budeme vazit dohromady?
Jeste pockame do vecera a pak to tu uzamknem.Nejhorsi je ,ze ja jsem tak zdechla
ale nazrat se nejsem zdechla ![]()
Banny.J píše:
Držím palce!! Ještě před čtyřma měsíci jsem byla velká špekounka, ted už mám 13kg dole, tak jsem menší špekounka, ale ještě mi 7kg chybí (takže mě do party asi nevezmete
). Tak vás jdu jen podpořit
Myslela jsem, že po porodu nikdy nezhubnu, ale holky jde to, tak vydržte
Tak jestli chces,tak jednu vyjimku udelame,aspon nas budes motivovat,budes takovej nas maskot
Priprav se ,ze nam musis napsat jak si tolik zhubla ![]()
marra píše:
Holky super,jsme se tu teda potkaly pekne TLUSTOSKY![]()
![]()
Zajimal by me kolik budeme vazit dohromady?
![]()
Jeste pockame do vecera a pak to tu uzamknem.Nejhorsi je ,ze ja jsem tak zdechla
ale nazrat se nejsem zdechla
jj pro jidlo i prez plot skocim ![]()
to máš naprostou pravdu, líno nažrat se mi taky není. A mlsotky to taky můžu. Auuuuu to bude bolet
![]()
Taky se hlásim,za posledních 6 měsíců jsem ztloustla jako prase,taky jsem přestala hulit,páč jsem byla těhu a to šly kila nahoru ani nevim jak.Ale pořád jsem si říkala,že když jsem budoucí mamka tak to neva.Naneštěstí jsem potratila a teď když se kouknu do zdcadla tak se mi chce ![]()
Cau holky,vim,ze je tu xyx stejnych diskusi ci skupin,ale pro ty ktere chcete hubnout az ted,zakladam tuhle.Dnes jsem si stoupla po delsi dobe na vahu a malem jsem dostala infarkt,za posledni mesic jsem pribrala skoro sest kilo
nejspis behem meho pokusu o nekoureni
Jsem tlusta jako prase,a potrebuji shodit alespon 25kg
jdete do toho se mnou,prsím ty ,ktere mate na shubnuti pet kilo,at se ani nehlasi,nebo dostanu druhy infarkt,takze opravdu SPEKOUNKY podporime se?