Špeky pryč!

marra
29.11.11 12:58

Špeky pryč!!

Cau holky,vim,ze je tu xyx stejnych diskusi ci skupin,ale pro ty ktere chcete hubnout az ted,zakladam tuhle.Dnes jsem si stoupla po delsi dobe na vahu a malem jsem dostala infarkt,za posledni mesic jsem pribrala skoro sest kilo 8o 8o nejspis behem meho pokusu o nekoureni :cert: :cert: Jsem tlusta jako prase,a potrebuji shodit alespon 25kg :jazyk: jdete do toho se mnou,prsím ty ,ktere mate na shubnuti pet kilo,at se ani nehlasi,nebo dostanu druhy infarkt,takze opravdu SPEKOUNKY podporime se? :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
429
29.11.11 13:03

Jé, já bych tak ráda taky zhubla a jak píšeš, min. 25kg. Ale nedaří se. Už jsem byla v jedné diskuzi, ale po čase jsem se odhlásila. Neměla jsem čas reagovat každý den a navíc má motivace v hubnutí polevila.
Předvánoční čas není sice nejlepší čas na hubnutí, ale já do toho jdu s Tebou! Doufám, že se přidá více holek.
Pro představu - 25kg je cca 20% mé váhy, tak mě snad bereš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
29.11.11 13:05
lenkaky píše:
Jé, já bych tak ráda taky zhubla a jak píšeš, min. 25kg. Ale nedaří se. Už jsem byla v jedné diskuzi, ale po čase jsem se odhlásila. Neměla jsem čas reagovat každý den a navíc má motivace v hubnutí polevila.
Předvánoční čas není sice nejlepší čas na hubnutí, ale já do toho jdu s Tebou! Doufám, že se přidá více holek.
Pro představu - 25kg je cca 20% mé váhy, tak mě snad bereš :mrgreen:
Beru :palec: :mrgreen: Ja uz byla v nekolika skupinach,vydrzela jsem tak tyden,ale ted jsem se kua nas..tak musim asúpon neco dat dolu,az nasbirame holky,tak se uzamknem,a sverim ti svou vahu,te klepne pepka :roll:
  • Citovat
  • Upravit
marra
29.11.11 13:07

Jinak ja se dnes spesl nafotila tak pak hodim fotku :poblion: jeste je mesic do vanoc,to musime neco shodit,at si pak muzeme dat rizek :lol:

• Citovat
  • Upravit
14335
29.11.11 13:08

Já bych se přidala, ale jak jsem si všimla, tak veškeré velké diety začínají před svátkama :mrgreen: Že by hubnutí, aby se pak člověk mohl nadlánout :think: Já půjdu ale po Vánocích, vím, že bych to asi teď nedala, perníčky, pečení atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
29.11.11 13:09

Držím palce!! Ještě před čtyřma měsíci jsem byla velká špekounka, ted už mám 13kg dole, tak jsem menší špekounka :P , ale ještě mi 7kg chybí (takže mě do party asi nevezmete :?: ). Tak vás jdu jen podpořit ;)
Myslela jsem, že po porodu nikdy nezhubnu, ale holky jde to, tak vydržte :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
29.11.11 13:11

já taky potrebuju po male jsem nabrala skoro 30kg a to v tehotenstvi jen 4kg ale jeak jsem prestala kojit stalo se neco s hormonama a to je mazec :-( potrebuju 30kg dolu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
29.11.11 13:14

Taky se hlásím!!! A jsem pro uzavřenou skupinu…
marro
až uvidíš mojí váhu, tak věřím, že mých kvalit (spíš kvantit) nedosáhneš.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
29.11.11 13:17
Banny.J píše:
Držím palce!! Ještě před čtyřma měsíci jsem byla velká špekounka, ted už mám 13kg dole, tak jsem menší špekounka :P , ale ještě mi 7kg chybí (takže mě do party asi nevezmete :?: ). Tak vás jdu jen podpořit ;)
Myslela jsem, že po porodu nikdy nezhubnu, ale holky jde to, tak vydržte :pankac:

To já bych byla moc ráda, kdybys zůstala a byla nám motivací.
Holky s tím focením je to zlé, já se úplně nenávidím na fotkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
29.11.11 13:18

holky můžu se přidat, jsem po druhém dítěti a potřebuji shodit cca 15kg, problém je v tom, že ráda jim a nerada cvičím, takže co s tím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
29.11.11 13:19

Holky super,jsme se tu teda potkaly pekne TLUSTOSKY :cert: :cert: :mrgreen: Zajimal by me kolik budeme vazit dohromady? :P :P Jeste pockame do vecera a pak to tu uzamknem.Nejhorsi je ,ze ja jsem tak zdechla :cert: ale nazrat se nejsem zdechla :think:

• Citovat
  • Upravit
marra
29.11.11 13:20
Banny.J píše:
Myslela jsem, že po porodu nikdy nezhubnu, ale holky jde to, tak vydržte :pankac:

Tak jestli chces,tak jednu vyjimku udelame,aspon nas budes motivovat,budes takovej nas maskot :lol: Priprav se ,ze nam musis napsat jak si tolik zhubla :cert:

• Citovat
  • Upravit
780
29.11.11 13:21
marra píše:
Holky super,jsme se tu teda potkaly pekne TLUSTOSKY :cert: :cert: :mrgreen: Zajimal by me kolik budeme vazit dohromady? :P :P Jeste pockame do vecera a pak to tu uzamknem.Nejhorsi je ,ze ja jsem tak zdechla :cert: ale nazrat se nejsem zdechla :think:

jj pro jidlo i prez plot skocim :-DDDDDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
29.11.11 13:22

to máš naprostou pravdu, líno nažrat se mi taky není. A mlsotky to taky můžu. Auuuuu to bude bolet
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
29.11.11 13:22

Taky se hlásim,za posledních 6 měsíců jsem ztloustla jako prase,taky jsem přestala hulit,páč jsem byla těhu a to šly kila nahoru ani nevim jak.Ale pořád jsem si říkala,že když jsem budoucí mamka tak to neva.Naneštěstí jsem potratila a teď když se kouknu do zdcadla tak se mi chce :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová