Špeky pryč!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
marra
29.11.11 13:42

Holky ta dukanova dieta vypada dobre,zenske si ji chvali,tak to by jsme mohly zkusit ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
20557
29.11.11 13:42

Já jsem včera po sto letech začala cvičit a dneska jsem jako zmlácená. U mně je největší problém ten, že stresy zajídám. A vzhledem k tomu, že jsem pořád z něčeho vystreslá, tak žeru ímrvére… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
29.11.11 13:43

ráda se přidám, dnes jsem taky hopla na váhu-bohužel pro mě :mrgreen: :roll: :evil: já potřebuji dolu 20kilo minimálně ale stačilo by mě i 15, hubnout jsem začala už včera, začínají mě zlobit kolena, mám mimčo, tahám ho v náručí a padám na kolena
jo hrůzný váhy si zdělíme až v uzavřený skupině :pankac: jinak já jak naschvál při kojení tloustnu-je to vůbec možný? přitom nic navíc jak dřív nejím
no a v těhu jsem nabrala jen 9kilo a vše ze mě hned slezlo, ale teď už mám zase 4 nahoře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
29.11.11 13:43
Pajule22 píše:
chelsea001 píše:
Pajule22 píše:
Ahoj,ja se klidne taky pridam,za posledni 2 mesice jsem pribrala 6kg :( Potrebuju dat dolu 12kg minimalne :)
Myslite,ze ted pred vanocema a svatkama obzerstvi je dobrej napad zacit hubnout?? :D
BannyJ jak si to dokazala,shodit 13kg??? :)
Ono všeobecně se říká,že nejlíp se hubne právě v zimě,ani nevim proč
Jo tomu verim,protoze loni jsem zacala hubnout 1.ledna a ty prvni tri mesice to slo nejlip :) Pres leto jsem pak rozlitana a neni tolik cas na pravidelne jidlo a hlavne vsude se griluje a tak :)

mňam grilovačky jsou moje.Já přes den moc nežeru,ale jak se přiblíží osmá večer… :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
29.11.11 13:44
marra píše:
Holky ta dukanova dieta vypada dobre,zenske si ji chvali,tak to by jsme mohly zkusit ne? :think:

Dukanovu dietu já ,,nedám,, protože nejím maso. Dám si jednou za čas v restauraci biftek. Jinak neeee.
Já když už dietu, tak beztukovou, ta na mně funguje a je bez jojo efektu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
29.11.11 13:45

Ahoj holky, můžu se přidat? Potřebovala bych shodit 25 kilo. Místo, abych po porodu hubla, tak jsem ještě nabrala dalších 6 kilo navíc. Předevčírem jsem po měsíci stoupla na váhu a myslela jsem, že sebou seknu… Takže nežeru sladký, přestala jsem sladit kafe a stáhla jsem si Zumbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
29.11.11 13:48

Jo to ja kojenim taky spis pribrala :( neustale jsem musela zrat a zrat :D
Musim se mrknout na net,co je ta Dukanova dieta zac :think:
Jinak ja uz jsem se za 2 mesice naucila,ze po 20 hodine nezeru,ale zato to dohonim pres den :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
29.11.11 13:52

Já teda co tak zběžně koukám na tu Dukanovu dietu, mně se to teda moc nezdá, je to zase na principu jednostranného byť dočasného stravování, já bych spíš spoléhala na trvalou změnu, kdy možná ty výsledky nebudou tak rychlé, ale o to trvalejší, každopádně pro mě se tak jako tak nehodí, protože jsem vegetarián, což mi mmch. málokdo, kdo mě vidí poprvé věří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
29.11.11 14:01
Pajule22 píše:
Ahoj,ja se klidne taky pridam,za posledni 2 mesice jsem pribrala 6kg :( Potrebuju dat dolu 12kg minimalne :)
Myslite,ze ted pred vanocema a svatkama obzerstvi je dobrej napad zacit hubnout?? :D
BannyJ jak si to dokazala,shodit 13kg??? :)

Havlíček ani Cajthamlová by ze mě asi radost neměli, NEŽERU.. Jím jen zeleninu, mléčné výrobky. Po páté hodině si dám jen max. kafe :roll: Nejím pečivo a snažím se nekombinovat potraviny - maso a přílohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
29.11.11 14:02

ahoj holky…jestli ještě můžu, ráda se taky přidám. Jsem 19 měsíců po porodu-a za tu dobu jsem přibrala 15kg…což z mých 85kg které jsem měla před těhu a po těhu je fakt mazec…takže jak na to?

• Citovat
  • Upravit
5436
29.11.11 14:07

:oops: a já bych se k vám taky chtěla přidat,ale jsem na tom podobně jako BANNY J. :think: a hlavně kojim,takže u mě teď dieta nepřichází v úvahu :think: a taky bych začla až po svátkách,páč se fakt těším jak se budu futrovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
29.11.11 14:09

Marro,ty zrádkyně :mrgreen: Ty jsi práskla do bot z těch našich dietářek koukám a chceš se trhnout.Fakt je,že tam už se hubnutí moc neřeší,páč tam půlka holek otěhotněla.Já k vám nemůžu,páč bych potřebovala schodit už jen těch 5 kg :oops: :think: ale špek na břiše mám,ten mi zůstal :cert: hodně jsem zhubla po loňských vánocích,to jsem se snažila jíst dietně a chodila 3X týdně na zumbu,ale v srpnu jsem si zase začala dopřávat a ejhle,v listopadu skoro 5 kg nahoře a dalších 7 cm přes břicho :cert: Tak jsem se na to znovu vrhla před 14 dny,ale cvičit začnu až po vánocích,ted jen tu dietu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
29.11.11 14:11

Holky,nechame to tu do vecera a pak t uzavrem,rychle se bezte zvazit a vyfotit :lol: Jinak me boli hoodne kolena,se ani nedivim,kdyz tam mam speky jak bachyna :cert: A to nemluvim o tom,kdyz tlacim kocar do kopce ,jsem spocena az na riti :mrgreen: a ja zase sladke nemusim,ale maso a klobasky :roll:

• Citovat
  • Upravit
6093
29.11.11 14:13

Já si myslím, že teď před svátkama je ideální doba na hubnutí ;-)
Já mám teda zatím za sebou oslavu narozenin syna a jsem na sebe pyšná, jak jsem se držela.
Ani tak nehubnu, spíš chci změnit stravovací návyky.
Netoužím po -5kg za týden, chci trvalou změnu, úbytek váhy je pro mě příjemnou odměnou.
Začala jsem tím, že jsem se přestala večer přejídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
29.11.11 14:13

Rohlice já jsem kojila skoro sedm měsíců a jedla jsem zdravá jídla a ani gram. Jak jsem přestala kojit, tak se ručička na váze konečně pohnula směrem dolů, tak uvidíš až přestaneš kojit ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová