Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
můžu se přidat?potřebpvaa bych tak 30 zatím mám dole 3 za měsíc ale nevím jestli vytrvám většinou mě nadšení za chvíli přejde al ekdyž jsou výsledky tak to jde a na cvičení jsem taky líná
Banny.J píše:Pajule22 píše:Havlíček ani Cajthamlová by ze mě asi radost neměli, NEŽERU.. Jím jen zeleninu, mléčné výrobky. Po páté hodině si dám jen max. kafe
Ahoj,ja se klidne taky pridam,za posledni 2 mesice jsem pribrala 6kgPotrebuju dat dolu 12kg minimalne
Myslite,ze ted pred vanocema a svatkama obzerstvi je dobrej napad zacit hubnout??
BannyJ jak si to dokazala,shodit 13kg???Nejím pečivo a snažím se nekombinovat potraviny - maso a přílohy.
já taky nekombinuju snažím se o dělenou stravu
Taky bych se ráda přidala, teď se sice snažíme o miminko ale i tak bych nějaké to kilo potřebovala dát dolů ![]()
Třeba se nám pak i zadaří dřív ![]()
Ahoj holky,pokud můžu,taky se přidám. Já bych potřebovala minimálně 30 kilo dolů a nedaří se. Nabrala jsem to za 2 roky. Potřebuju zhubnout už jen proto že se snažíme o mimčo a mám pocit že ta váha taky děla své že se nedaří…Ale do posilky,na bazén či běhat mě nikdo nedonutí a samotnou zase domacvičit mě nebaví ![]()
Holky, pokud můžu, přidám se. Potřebuji zhubnout už akutně.
marra píše:
Cau holky,vim,ze je tu xyx stejnych diskusi ci skupin,ale pro ty ktere chcete hubnout az ted,zakladam tuhle.Dnes jsem si stoupla po delsi dobe na vahu a malem jsem dostala infarkt,za posledni mesic jsem pribrala skoro sest kilo![]()
nejspis behem meho pokusu o nekoureni
![]()
Jsem tlusta jako prase,a potrebuji shodit alespon 25kg
jdete do toho se mnou,prsím ty ,ktere mate na shubnuti pet kilo,at se ani nehlasi,nebo dostanu druhy infarkt,takze opravdu SPEKOUNKY podporime se?
![]()
![]()
jé já koukala jestli tu není nějaké zaklínadlo! Špeky pryč!
Jinak jsem tě chtěla uklidnit, když přestáváš, přestaneš kouřit, nabereš tak, jako tak, ale po krátké době se metabolismus upraví a zase shodíš…no možná to nemá moc hlavu ani patu, ale zažila jsem na na vlastní kůži, v rodině táta, máma…takový jo-jo efekt obráceně
mahdalka píše:
Marro,nebuď labuť a vem mě taky![]()
Mahdalko, tak pojd k nám do skupiny, my jsme jenom 3 ![]()
Holky, chci něco zhubnout do vánoc, aspoň kilečko, a to si přes svátky udržet a pak se do toho pustit pořádně. Já už jsem společně hubla a šlo to, ale na jiném webu, pak se to tam rozpadlo. Tak se těším na vás, doufám že si společně pomůžeme.
jinak já potřebuji devět kilo do vysněné váhy, nejde mi to, začínám cvičit a váhu jsem ukklidila…
máte nějaký trik, jak nežrat sladkosti?
MUFICE píše:mahdalka píše:Mahdalko, tak pojd k nám do skupiny, my jsme jenom 3
Marro,nebuď labuť a vem mě taky![]()
Júúú,do který,do který?Já chci taky hubnout ![]()
Holky nechame to tu otevrene do vecera pak zamknem
A nebudte line,vecer chci fotky a aktualni vahu!
Mahdalko,ty se chces mezi nama citit dobre ze jo? ![]()
marra píše:
Holky nechame to tu otevrene do vecera pak zamknemA nebudte line,vecer chci fotky a aktualni vahu!
Mahdalko,ty se chces mezi nama citit dobre ze jo?
Marro, slituj se, fotku opravdu neee. Váhu a míry dám do placu.
marra píše:
Holky nechame to tu otevrene do vecera pak zamknemA nebudte line,vecer chci fotky a aktualni vahu!
To ne,jen taky potřebuju schodit,sice mín než vy,ale potřebuju.A taky tý mišelinky kolem pasu
Copak na kila,na ty mi to celkem jde,ale hubnout na centimetry to je horší ![]()
jonatanka píše:bUDU TVRDa a nekompromisnimarra píše:Marro, slituj se, fotku opravdu neee. Váhu a míry dám do placu.