Špeky pryč!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16783
29.11.11 14:44

můžu se přidat?potřebpvaa bych tak 30 zatím mám dole 3 za měsíc ale nevím jestli vytrvám většinou mě nadšení za chvíli přejde al ekdyž jsou výsledky tak to jde a na cvičení jsem taky líná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
29.11.11 14:47
Banny.J píše:
Pajule22 píše:
Ahoj,ja se klidne taky pridam,za posledni 2 mesice jsem pribrala 6kg :( Potrebuju dat dolu 12kg minimalne :)
Myslite,ze ted pred vanocema a svatkama obzerstvi je dobrej napad zacit hubnout?? :D
BannyJ jak si to dokazala,shodit 13kg??? :)
Havlíček ani Cajthamlová by ze mě asi radost neměli, NEŽERU.. Jím jen zeleninu, mléčné výrobky. Po páté hodině si dám jen max. kafe :roll: Nejím pečivo a snažím se nekombinovat potraviny - maso a přílohy.

já taky nekombinuju snažím se o dělenou stravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
29.11.11 14:53

Marro,nebuď labuť a vem mě taky :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
29.11.11 15:03

Taky bych se ráda přidala, teď se sice snažíme o miminko ale i tak bych nějaké to kilo potřebovala dát dolů :)
Třeba se nám pak i zadaří dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
29.11.11 15:04

Ahoj holky,pokud můžu,taky se přidám. Já bych potřebovala minimálně 30 kilo dolů a nedaří se. Nabrala jsem to za 2 roky. Potřebuju zhubnout už jen proto že se snažíme o mimčo a mám pocit že ta váha taky děla své že se nedaří…Ale do posilky,na bazén či běhat mě nikdo nedonutí a samotnou zase domacvičit mě nebaví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
29.11.11 15:12

Holky, pokud můžu, přidám se. Potřebuji zhubnout už akutně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
29.11.11 15:15
marra píše:
Cau holky,vim,ze je tu xyx stejnych diskusi ci skupin,ale pro ty ktere chcete hubnout az ted,zakladam tuhle.Dnes jsem si stoupla po delsi dobe na vahu a malem jsem dostala infarkt,za posledni mesic jsem pribrala skoro sest kilo 8o 8o nejspis behem meho pokusu o nekoureni :cert: :cert: Jsem tlusta jako prase,a potrebuji shodit alespon 25kg :jazyk: jdete do toho se mnou,prsím ty ,ktere mate na shubnuti pet kilo,at se ani nehlasi,nebo dostanu druhy infarkt,takze opravdu SPEKOUNKY podporime se? :pankac: :pankac: :pankac:

jé já koukala jestli tu není nějaké zaklínadlo! Špeky pryč!
Jinak jsem tě chtěla uklidnit, když přestáváš, přestaneš kouřit, nabereš tak, jako tak, ale po krátké době se metabolismus upraví a zase shodíš…no možná to nemá moc hlavu ani patu, ale zažila jsem na na vlastní kůži, v rodině táta, máma…takový jo-jo efekt obráceně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
29.11.11 15:16
mahdalka píše:

Mahdalko, tak pojd k nám do skupiny, my jsme jenom 3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
29.11.11 15:16

Holky, chci něco zhubnout do vánoc, aspoň kilečko, a to si přes svátky udržet a pak se do toho pustit pořádně. Já už jsem společně hubla a šlo to, ale na jiném webu, pak se to tam rozpadlo. Tak se těším na vás, doufám že si společně pomůžeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
29.11.11 15:17

jinak já potřebuji devět kilo do vysněné váhy, nejde mi to, začínám cvičit a váhu jsem ukklidila…
máte nějaký trik, jak nežrat sladkosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
29.11.11 15:23
MUFICE píše:
mahdalka píše:
Mahdalko, tak pojd k nám do skupiny, my jsme jenom 3 :)

Júúú,do který,do který?Já chci taky hubnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
29.11.11 15:24

Holky nechame to tu otevrene do vecera pak zamknem ;) A nebudte line,vecer chci fotky a aktualni vahu! :mrgreen: Mahdalko,ty se chces mezi nama citit dobre ze jo? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2976
29.11.11 15:25
marra píše:
Holky nechame to tu otevrene do vecera pak zamknem ;) A nebudte line,vecer chci fotky a aktualni vahu! :mrgreen: Mahdalko,ty se chces mezi nama citit dobre ze jo? :mrgreen:

Marro, slituj se, fotku opravdu neee. Váhu a míry dám do placu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
29.11.11 15:28
marra píše:
Holky nechame to tu otevrene do vecera pak zamknem ;) A nebudte line,vecer chci fotky a aktualni vahu! :mrgreen: Mahdalko,ty se chces mezi nama citit dobre ze jo? :mrgreen:

To ne,jen taky potřebuju schodit,sice mín než vy,ale potřebuju.A taky tý mišelinky kolem pasu :oops: Copak na kila,na ty mi to celkem jde,ale hubnout na centimetry to je horší :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
29.11.11 15:29
jonatanka píše:
marra píše:
Marro, slituj se, fotku opravdu neee. Váhu a míry dám do placu.
bUDU TVRDa a nekompromisni :cert: :mrgreen: Tak hdis jen od krku nahoru a bude to ;)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová