Špeky pryč!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3396
29.11.11 14:24
rohlice píše:
Banny.J píše:
Rohlice já jsem kojila skoro sedm měsíců a jedla jsem zdravá jídla a ani gram. Jak jsem přestala kojit, tak se ručička na váze konečně pohnula směrem dolů, tak uvidíš až přestaneš kojit ty.
:hug:já myslela s tím,že potřebuju shodit už „jen“8 kg víš,17.5 už mi nějak zmizlo samo za 14 dní 8o
ale počítám,že mě Marra pošle do řiti,že??? :jazyk: :mrgreen:
tak já se jdu ven hejbat s kočárem a nechám se překvapit :think:
mimochodem trochu OT-Marra už ti došel balík?? :kytka:

ahá, jéé tak to ti závidím. Taky bych brala, aby mi samo zmizlo třeba pět kilo :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
29.11.11 14:25

Chelsie to nedělej..jestli chodiš spat později tak tělo bude hladovět a všechno co sniš rano si uloží protože nebudě vědět jestli zase nebudeš hladovět a uděla si zasoby..je to začarovanej kruh..a hodně pit aby tělo nazdržovalo vodu a nedělalo si zasoby..hubnuti je vlastně to že se tuk vylučuje močí ven z těla..proto se doporučuje pit aspon ty 3 litry denně nejlepe vodu čaje ..
proto se furt omyla..male porce po 3 hodinach…funguje to mam vyzkoušene..hubla jsem 0,5-1kg za tydne což je značka ideal…ale dokopat se k tomu je nadlidsky vykon..

pravě jsem sežrala dvě třetiny velke milky s karamelem a ořechama..jsem prase :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
29.11.11 14:25

marra jo lovečák, hermelín,…to jsou lahůdky, klidně bez pečiva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
29.11.11 14:26

MMCH ja pokud se ted nezacnu drzet,tak vim,ze prez vanoce jsem schopna pribrat klidne deset kilo,bo prez vance se u nas zradlu holduje 8) 8)

• Citovat
  • Upravit
12681
29.11.11 14:27

můj chlap naštěstí jen tak něco nejí-cukroví,… takže budud pect jen co jí on a ty druhy já zrovna moc nemusím tudíž toho tolik nesežeru, ikdyž jak říkám, dám za vděk čímkoli :mrgreen: ale ne, fakt do jara budu jako laňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
29.11.11 14:27
goldenka píše:
marra jo lovečák, hermelín,…to jsou lahůdky, klidně bez pečiva :mrgreen:

Mnaaam,presne klidne bez peciva,idealne kus lovecaku do jedne ruky,a do druhe kus kllobasky 8) Boze to jsme ale prasnice ze? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2150
29.11.11 14:29

tak ja bych potřebovala tak 25 kg a byla bych štastná jak blecha, 20 kg by možná i stačilo.. :roll: ale přiznám se jsem neskutečně líná, jen si vzpomenu na cvičení a už se mi nechce :mrgreen: další problém je že mě při cvičení chytají bolesti zad a křeče že se ani nadechnout nemůžu (to mám tedy i u přebalování dcery když se k ní musím více ohnout ale to jsem doma vyřešila přebalovacími pulty).. jidlo mám ráda maso a sem tam něco sladkého..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
29.11.11 14:32
chelsea001 píše:
pikesova.lucie píše:
Tak to já mam ke sportu taky docela odpor :oops: , ale ta Zumba vypadá docela dobře. A jestli mě to nebude bavit, tak se asi už nedokopu k ničemu…
Prosim tě odkuď jsi si to stáhla,taky na to mrknu ;)

Z trackere, ale musíš tam mít placenou registraci. Ale určo to bude i na www.ulozto.cz Zkus pohledat tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396

já teda taky necvičím, necvičila jsem a nikdy nebudu, ve škole jsem měla omluvenku z tělocviku :mrgreen: Jsem fakt nemožná, ale nemůžu se k tomu dokopat a když už tak udělám deset sedu-lehů a říkám si, jak jsem dobrá :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681

já už jednou zhodila 9kilo, ale to jsme hubli v práci a těšila mě jak mě chválili jak mě to jde a hlavně jedna kolegyně nademnou držela ochranou ruku a jak viděla že jím co nemám tak mě to utrhla od huby
no a pak jsem byla těhotná a konec zvonec dietko
za chvíli jedu na nákup- musím koupit zdravý jídlo, v lednici jsou samý nezdravý věci
tak mě nezapomeňte vzít k vám do skupiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
29.11.11 14:33

Jeé můžu se taky přidat? Jsem 3 měsíce po porodu, sice ne 25 kg. 10 jsem už domů dala. Ještě chci 5-10. Jsem ve fázy, kdy jsem přestala mít i chuť na nezdravé věci a za rohem Vánoce. Takže perníky už dělám druhé protoze manžel a dcera jsou sladkomilové..

Jinak po dceři jsem dala dolů 17 kg za 3,5 měsíce, ale bylo to na jaře tak snad můžu i dobře poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
29.11.11 14:35

kam no to mě řekni jak jsi to udělala, podle mě je u mě chyba v tom, že se nestíhám v klidu najíst, hážu to do sebe na stojáka a malej u toho říve, no a kdyby jsem místo buřtu snědla bednu okurek udělám asi líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
29.11.11 14:37

Holky, nedělejte mi chutě s tím lovečákem, my ho máme v lednici celou šišku a zatím statečně odolávám, abych ho nesežrala… Já ho totiž ukrutně miluju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
29.11.11 14:39

jinak hlásím že ještě kojím tak bych nerada přišla o mlíko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
29.11.11 14:42
goldenka píše:
kam no to mě řekni jak jsi to udělala, podle mě je u mě chyba v tom, že se nestíhám v klidu najíst, hážu to do sebe na stojáka a malej u toho říve, no a kdyby jsem místo buřtu snědla bednu okurek udělám asi líp

Jídlo dělá 80%, zbytek pohyb. Je důležité pamatovat na to, že dopoledne se jí sacharidy, odpoledne a večer zelenina a bílkoviny. Sacharidama nemyslím koblížky :-) ale banán, ovesné vločky/kaše/ apod. + když se přidá nějaký suplement na podporu hubnutí jde to mnohem rychleji. Nejíst pečivo / ani tmavé/ je stejně z mouky, která obsazuje cukry a tuk. Jen se po nich líp s*re. :mrgreen: Nejíst po 16h rýži. Přílohy k večeři měnit třeba za zeleninu. A hlavně pít dost vody. S tím že se vynechá káva a černý čaj. Nejlépe voda s citronem nebo neperlivé vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová