Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já hubnout tolik nepotřebuji,2-3kila by se hodila,ale chtěla jsem vám napsat,že moje maminka ted s kolegyněma v práci drží Dukanovu dietu a všechny zhubly.Některá mín některá víc,moje mamka 9kg a je to vidět.Můžete zkusit,držím palce!
Holky skoda ze nejsme ze stejneho mesta,to by jsme mohly udelat hrmadny nalet na bazen ne?
Sama tam nelezu
jj a mohli by nam napustit jen pulku
po nasem vstupu by to stouplo ![]()
Já bych taky chtěla shodit!!! Tak 10 kilo … Kila mi zůstaly po porodu a nějak to nechce jít dolů. Kojením jsem nezhubla ani deko, tak jsem pak chvíli držela dietu (-4kg), ale jsem starej mlsoun, takže jsem to vzdala a nedotáhla na původní váhu ![]()
Bazén mám zakázanej,se bojim,že přilítnou z greenpease (teda jestli se to takhle píše)
Nejhorší je u mě břicho,prdel a stehna.A ke všemu mám hroznou celulitidu ![]()
Nazdar, svou váhu už dlouho řeším a dlouho také zvažuju, že bych se chtěla k někomu přidat, že by to mohlo být motivující, jsem dost před limit a už jsem pěkně nas… musím to dát dolů ![]()
Ahoj,ja se klidne taky pridam,za posledni 2 mesice jsem pribrala 6kg
Potrebuju dat dolu 12kg minimalne ![]()
Myslite,ze ted pred vanocema a svatkama obzerstvi je dobrej napad zacit hubnout?? ![]()
BannyJ jak si to dokazala,shodit 13kg??? ![]()
Holky ja vzdycky mela vetsinou vse na nohach a zadku,ale ted kdyz jsem se vyftila,tak vidim ,ze uz mi to jde i na bricho,a ruce
no me jebne.holky musime byt tvrde,a shodit
![]()
Jo a taky jsem pred mesicem prestala kourit…
Me to jde nejvic do bricha a boku a minuly tyden mi muj otec rekl,ze se mi nejak rozsiril zadek
![]()
Pajule22 píše:
Ahoj,ja se klidne taky pridam,za posledni 2 mesice jsem pribrala 6kgPotrebuju dat dolu 12kg minimalne
Myslite,ze ted pred vanocema a svatkama obzerstvi je dobrej napad zacit hubnout??
BannyJ jak si to dokazala,shodit 13kg???
Ono všeobecně se říká,že nejlíp se hubne právě v zimě,ani nevim proč
chelsea001 píše:Pajule22 píše:Ono všeobecně se říká,že nejlíp se hubne právě v zimě,ani nevim proč
Ahoj,ja se klidne taky pridam,za posledni 2 mesice jsem pribrala 6kgPotrebuju dat dolu 12kg minimalne
Myslite,ze ted pred vanocema a svatkama obzerstvi je dobrej napad zacit hubnout??
BannyJ jak si to dokazala,shodit 13kg???
Jo tomu verim,protoze loni jsem zacala hubnout 1.ledna a ty prvni tri mesice to slo nejlip
Pres leto jsem pak rozlitana a neni tolik cas na pravidelne jidlo a hlavne vsude se griluje a tak ![]()
Myslim,ze s tim jidlem a cvicenim na tom budeme stejne,a vubec si nedovedu predstavit jit nekam do psilovny,nedejbze na verejny bazen
jasne pridej se