Zásilkonoš - zloději

17099
13.3.17 12:18

Zásilkonoš - zloději

Ahoj holky,

sháním další lidi, kteří mají problém s firmou „zásilkonoš“ - nedodání zaplaceného zboží, ignorace urgencí, následné mazání komentářů… Dle reakcí na FB je nás více okradených. :cert:

Nedejme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1547
13.3.17 12:32

Ahoj, ja se pridavam :) Objednavala sem tam na Vanoce tri veci a prisly az ted v breznu :D Po nekolika urgencich. Jejich e-maily byly opravdu strasne „ochotne“ :D Tam uz nikdy nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
13.3.17 12:40

Taky se pridavam. Objednáno koncem listopadu, do ted ani zboží ani vrácení peněz.

• Citovat
  • Upravit
17099
13.3.17 16:45

Tak jsem se dozvěděla, že mají potíže s více zásilkami a že už se o Zásilkonoši točí i reportáž do černých ovcí, údajně už se pár lidí dočkalo svých peněz. No já zatím ani odpovědi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
13.3.17 17:28

www.zasilkonos.cz ani společnost WORLD SHIPPING SHOPS LTD není prodejce žádného zboží, které na stránkách prezetujeme.

Už tahle věta by mi rozblikala majáček. Ani zásilkonoš ani jakási firma v Londýně nemá se zbožím nic společného. Bez telefonního kontaktu. Bez adresy.

Upřímně pochybuji, že vám v podstatě anonymní překupník, který nakupuje za pár šupů na Alliexpessu, něco vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17099
13.3.17 17:31

@Halamka Oni jsou zprostředkovatelé, to se ví. Pokud někdo neumí na Ali nakupovat… myslím, že je daleko více slevových portálů, které takto fungují ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
13.3.17 18:48

@chs.jasmin určitě, třeba zrovna to „poštovné zdarma“, které mají na konci stránky.
Jde o to, že nemají uvedený žádný kontakt krom mailu. Ani IČO, nic. To už působí silně nedůvěryhodně a podle mě ten, kdo objedná, by měl z toho všeho pochopit, že je to buď a nebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
13.3.17 19:33

Tak já to mám naštěstí jen za 300 Kč, ale štve me ten přístup. Museli si asi slusne vydělat smejdi :cert:

• Citovat
  • Upravit
7
26.4.17 09:25

Tak jsem jim dnes taky poslal penízky a až pak se podíval na recenze obchodu. Přitom to vždycky dělám obráceně. Ach jo. To ta reklama na FB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17099
26.4.17 09:30

@Ivos47 Třeba se polepšili - mě po bombardování poslali peníze zpět a kupodivu došlo i pár věcí z objednávky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
26.4.17 10:17

@chs.jasmin fakt? Tak je taky zkusim bombardovat :lol:

• Citovat
  • Upravit
1
6.4.18 09:39

Přidávám se…také nedodané… kdyby něco, tak kontakt na mě: l******

edit admin: smazán email

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.7.18 16:56

Je to pravda!

Ano, přidávám se, objednala jsem synovi přes Zásilkonoš zelené hodiny s krokoměrem, nakonec přišly, ale nedají se nosit, jsou na vyhození. Za hodinu ukážou o dvě hodiny víc, prostě naprosto a zcela nekvalitní výrobek. *** edit admin - odstraněny kontaktní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.19 09:42

Také se připojuji ke stížnosti, objednala jsem si multifunkční otvírák již 11.1.2019 a stále nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17099
13.3.19 09:45
@j. kohoutova píše:
Také se připojuji ke stížnosti, objednala jsem si multifunkční otvírák již 11.1.2019 a stále nic

Oni ještě fungují? :cert:

Já jim tapetovala FB, urgovala, psala maily, vzkazy a nakonec mi došly zpět peníze i nějaké objednané věci.

Nedej se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport