Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,
sháním další lidi, kteří mají problém s firmou „zásilkonoš“ - nedodání zaplaceného zboží, ignorace urgencí, následné mazání komentářů… Dle reakcí na FB je nás více okradených. ![]()
Nedejme se.
Ahoj, ja se pridavam
Objednavala sem tam na Vanoce tri veci a prisly az ted v breznu
Po nekolika urgencich. Jejich e-maily byly opravdu strasne „ochotne“
Tam uz nikdy nic.
Taky se pridavam. Objednáno koncem listopadu, do ted ani zboží ani vrácení peněz.
Tak jsem se dozvěděla, že mají potíže s více zásilkami a že už se o Zásilkonoši točí i reportáž do černých ovcí, údajně už se pár lidí dočkalo svých peněz. No já zatím ani odpovědi ![]()
www.zasilkonos.cz ani společnost WORLD SHIPPING SHOPS LTD není prodejce žádného zboží, které na stránkách prezetujeme.
Už tahle věta by mi rozblikala majáček. Ani zásilkonoš ani jakási firma v Londýně nemá se zbožím nic společného. Bez telefonního kontaktu. Bez adresy.
Upřímně pochybuji, že vám v podstatě anonymní překupník, který nakupuje za pár šupů na Alliexpessu, něco vrátí.
@Halamka Oni jsou zprostředkovatelé, to se ví. Pokud někdo neumí na Ali nakupovat… myslím, že je daleko více slevových portálů, které takto fungují ![]()
@chs.jasmin určitě, třeba zrovna to „poštovné zdarma“, které mají na konci stránky.
Jde o to, že nemají uvedený žádný kontakt krom mailu. Ani IČO, nic. To už působí silně nedůvěryhodně a podle mě ten, kdo objedná, by měl z toho všeho pochopit, že je to buď a nebo.
Tak já to mám naštěstí jen za 300 Kč, ale štve me ten přístup. Museli si asi slusne vydělat smejdi ![]()
Tak jsem jim dnes taky poslal penízky a až pak se podíval na recenze obchodu. Přitom to vždycky dělám obráceně. Ach jo. To ta reklama na FB.
@Ivos47 Třeba se polepšili - mě po bombardování poslali peníze zpět a kupodivu došlo i pár věcí z objednávky ![]()
Přidávám se…také nedodané… kdyby něco, tak kontakt na mě: l******
edit admin: smazán email
Ano, přidávám se, objednala jsem synovi přes Zásilkonoš zelené hodiny s krokoměrem, nakonec přišly, ale nedají se nosit, jsou na vyhození. Za hodinu ukážou o dvě hodiny víc, prostě naprosto a zcela nekvalitní výrobek. *** edit admin - odstraněny kontaktní údaje
Také se připojuji ke stížnosti, objednala jsem si multifunkční otvírák již 11.1.2019 a stále nic
@j. kohoutova píše:
Také se připojuji ke stížnosti, objednala jsem si multifunkční otvírák již 11.1.2019 a stále nic
Oni ještě fungují? ![]()
Já jim tapetovala FB, urgovala, psala maily, vzkazy a nakonec mi došly zpět peníze i nějaké objednané věci.
Nedej se!