Zásnubní prsten

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14020
13.1.12 18:28
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
29.1.12 08:27

Ahoj holky,včera se mě přítel optal, zda by jsme nešli vybrat zásnubní prstýnek. :hug: (vím, žádná romantika, ale překvapil mě vůbec tím, že ho takováhle věc napadla úplně samotnýho 8o ) Samozřejmě mám velikou radost :srdce: , ale nevíte, jak to celé je? Opravdu platí, že do roka a do dne by měla proběhnut svatba? U nás si totiž myslím, že to zas až tak aktuální nebude. Zásnubní prstýnek se nosí také na levé ruce? A může ho jít vůbec slečna vybírat taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
29.1.12 08:40
Boboušek píše:
Ahoj holky,včera se mě přítel optal, zda by jsme nešli vybrat zásnubní prstýnek. :hug: (vím, žádná romantika, ale překvapil mě vůbec tím, že ho takováhle věc napadla úplně samotnýho 8o ) Samozřejmě mám velikou radost :srdce: , ale nevíte, jak to celé je? Opravdu platí, že do roka a do dne by měla proběhnut svatba? U nás si totiž myslím, že to zas až tak aktuální nebude. Zásnubní prstýnek se nosí také na levé ruce? A může ho jít vůbec slečna vybírat taky?
my se domluvili tak,ze jsem mu ukazala typ prstynku,ktery se mi libi,on pak vybral a koupil a ja ho dostala pod stromecek i se zadosti o ruku. Jinak jsem ho nosila na levem prstenicku a v den svatby si ho prendala na pravy prstenicek. Svatba samozrejme do roka a do dne byt nemusi,je to spis tradice,ale me si libi,my meli svatbu presne za 7 mesicu. Jinak znam lidi,co jsou zasnoubeny i nekolik let. Je to jen na vas dvou :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.1.12 13:28

Ahoj anonymko.
Necetla jsem celou diskusi, ale asi jak pravdepodobne vestina holek rika = to, ze je stribrny bych neresila. Bile zlato stejne po nejake dobe tak trosku ztmavne, a stribrne mozna vydrzi vic stribrnejsi :)
Kazdopadne presne vim, jak se citis…ja zazivam podobne „zklamani“..taky nechci, aby to vyznelo, ze jsem nejaka nevdecnice..to v zadnem pripade. Na zasnoubeni jsem cekala roky!!! Jsme spolu 8 let, mame dvouleteho chlapecka.
Uz nekolikrat jsme se spolu divali na prstynky, vzdycky se mi libil jeden a ten samy styl, nebylo co zkazit. Vloni pred vanocma jsme uz na ostro chodili a ja si jeden vybrala. Byl navic dost levny nato v jake cenove skupine se normalne prstynky pohybuji, to je nekdy sok!Nemohla jsem se dockat, az ho budu mit na prstu!!
Dopadlo to tak, ze me partner pozadal uplne s jinym prstynkem nez jsem si vybrala.. A do toho vubec ne muj styl!!! :| Zasnoubili jsme se o vanocich, jeste ted si na nej zvykam.. :) Partner mi hned na zacatku rekl, ze pokud se mi nelibi muzu ho vymenit, cenove byl stejne jako ten, ktery jsem chtela. Rekl mi, ze kdyz videl tenhle, padl mu do nosu a nejak citil, ze „jsem to ja“.
Nikdy jsem partnerovi nedala najevo, ze me mrzi, ze mi nekoupil ten co jsem si vybrala. Uvedomila jsem si, ze at uz je prstynek jakykoli, vubec na tom nezalezi. Nemelo by pro me smysl ho vymenit za ten, ktery jsem chtela. Partner ho vybiral s laskou a s laskou mi ho dal. Jestli je takovy nebo onaky, to uz je jedno..Zvlast, kdyz jsem na to cekala tak dlouho.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.1.12 13:36

Jeste jsem chtela dodat, ze svatba do roka a do dne..to uz se snad ani nedodrzuje. My zijeme v Irsku, tady se svatby planuji dva roky! 8o
My se zasnoubili na vanoce a svatbu zatim planujeme na Kveten 2013. Jeste to neni jiste, jsem ted na vazkach jestli to neudelat jeste letos a tajne, protoze mi do toho vsichni neustale kecaj, uz toho mam dost! :cert: :zed:
Ale to je kazdopadne tema do jine diskuse! :roll: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
30.1.12 08:58
Everly píše:
Jeste jsem chtela dodat, ze svatba do roka a do dne..to uz se snad ani nedodrzuje. My zijeme v Irsku, tady se svatby planuji dva roky! 8o
My se zasnoubili na vanoce a svatbu zatim planujeme na Kveten 2013. Jeste to neni jiste, jsem ted na vazkach jestli to neudelat jeste letos a tajne, protoze mi do toho vsichni neustale kecaj, uz toho mam dost! :cert: :zed:
Ale to je kazdopadne tema do jine diskuse! :roll: :lol: :mrgreen:

Já kdybych to mohla vzít zpět, tak svatba jedině tajně :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
30.1.12 21:49
Everly píše:
Ahoj anonymko.
Necetla jsem celou diskusi, ale asi jak pravdepodobne vestina holek rika = to, ze je stribrny bych neresila. Bile zlato stejne po nejake dobe tak trosku ztmavne, a stribrne mozna vydrzi vic stribrnejsi :)
Kazdopadne presne vim, jak se citis…ja zazivam podobne „zklamani“..taky nechci, aby to vyznelo, ze jsem nejaka nevdecnice..to v zadnem pripade. Na zasnoubeni jsem cekala roky!!! Jsme spolu 8 let, mame dvouleteho chlapecka.
Uz nekolikrat jsme se spolu divali na prstynky, vzdycky se mi libil jeden a ten samy styl, nebylo co zkazit. Vloni pred vanocma jsme uz na ostro chodili a ja si jeden vybrala. Byl navic dost levny nato v jake cenove skupine se normalne prstynky pohybuji, to je nekdy sok!Nemohla jsem se dockat, az ho budu mit na prstu!!
Dopadlo to tak, ze me partner pozadal uplne s jinym prstynkem nez jsem si vybrala.. A do toho vubec ne muj styl!!! :| Zasnoubili jsme se o vanocich, jeste ted si na nej zvykam.. :) Partner mi hned na zacatku rekl, ze pokud se mi nelibi muzu ho vymenit, cenove byl stejne jako ten, ktery jsem chtela. Rekl mi, ze kdyz videl tenhle, padl mu do nosu a nejak citil, ze „jsem to ja“.
Nikdy jsem partnerovi nedala najevo, ze me mrzi, ze mi nekoupil ten co jsem si vybrala. Uvedomila jsem si, ze at uz je prstynek jakykoli, vubec na tom nezalezi. Nemelo by pro me smysl ho vymenit za ten, ktery jsem chtela. Partner ho vybiral s laskou a s laskou mi ho dal. Jestli je takovy nebo onaky, to uz je jedno..Zvlast, kdyz jsem na to cekala tak dlouho.. :palec:

To je moc hezky řečeno!!! :potlesk: Jediný, co můžu dodat je, že naprosto souhlasím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
30.1.12 21:52
x-juliet píše:
Boboušek píše:
Ahoj holky,včera se mě přítel optal, zda by jsme nešli vybrat zásnubní prstýnek. :hug: (vím, žádná romantika, ale překvapil mě vůbec tím, že ho takováhle věc napadla úplně samotnýho 8o ) Samozřejmě mám velikou radost :srdce: , ale nevíte, jak to celé je? Opravdu platí, že do roka a do dne by měla proběhnut svatba? U nás si totiž myslím, že to zas až tak aktuální nebude. Zásnubní prstýnek se nosí také na levé ruce? A může ho jít vůbec slečna vybírat taky?
my se domluvili tak,ze jsem mu ukazala typ prstynku,ktery se mi libi,on pak vybral a koupil a ja ho dostala pod stromecek i se zadosti o ruku. Jinak jsem ho nosila na levem prstenicku a v den svatby si ho prendala na pravy prstenicek. Svatba samozrejme do roka a do dne byt nemusi,je to spis tradice,ale me si libi,my meli svatbu presne za 7 mesicu. Jinak znam lidi,co jsou zasnoubeny i nekolik let. Je to jen na vas dvou :-)

Děkuji! :mavam: Asi teda omrkneme společně a pak budu čekat na malý dáreček v krabiče!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
30.1.12 23:35
Boboušek píše:
x-juliet píše:
Boboušek píše:
my se domluvili tak,ze jsem mu ukazala typ prstynku,ktery se mi libi,on pak vybral a koupil a ja ho dostala pod stromecek i se zadosti o ruku. Jinak jsem ho nosila na levem prstenicku a v den svatby si ho prendala na pravy prstenicek. Svatba samozrejme do roka a do dne byt nemusi,je to spis tradice,ale me si libi,my meli svatbu presne za 7 mesicu. Jinak znam lidi,co jsou zasnoubeny i nekolik let. Je to jen na vas dvou :-)
Děkuji! :mavam: Asi teda omrkneme společně a pak budu čekat na malý dáreček v krabiče!

tak at se ti prstynek libi a jsi stastna :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
31.1.12 10:13
x-juliet píše:
Boboušek píše:
x-juliet píše:
Boboušek píše:
tak at se ti prstynek libi a jsi stastna :kytka:

Děkuji! :* Snad už konečně bude dobře! Měli jsme k sobě dost obtížnou cestu, tak oba doufáme, že už bude jenom líp! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.12 18:36

Ahoj, nevím s kým jiným to probrat, tak to zkouším tady. Koncem prosince jsme si s přítelem řekli, že se vezmeme. Nemáme úplně bezproblémový vztah, ale vždycky jsme všechno nějak překonali a máme spolu dítě. Řekla jsem mu ale, že bych moc stála o zásnubní prstýnek. OK, přítel to odkýval, že prý ho pořídíme. Jenže se nic nedělo, čas plynul a už je to tři měsíce. Včera jsem to zkusila opatrně nadhodit, protože náš svatební termín se pomalu blíží a dostalo se mi odpovědi, že prý něco takovýho neudělá nikdy pro žádnou a že my ženský jsme stejně s těmahle věcma hrozný . Jako já vím, že nikdy nebyl žádnej velikej romantik, kytku jsem od něj dostala jednu za čtyři roky a to ještě k narozeninám, ale tímhle mě teda dostal. Už mi asi nejde ani moc o ten prstýnek, na ten je tak nějak pozdě a vím, že vdát se dá i bez něj, ale spíš o princip a gesto, o to, že mu za to nestojím. Co myslíte? Je to malichernost a řeším to zbytečně?

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
27.3.12 18:39

Já jsem tedy zásnubí dostala, ale … ve tvém případě, pokud vám to nemá klapat, nebo máte řešit věčně nějaké problémy nebo se hádat, tak můžeš mít prstýnků deset a nic se nezmění …

• Citovat
  • Upravit
ondrejka.sulej
27.3.12 18:39

Já bych skousla, že to považuje za pitomost a z principu to nechce. Ale že něco slíbí a pak obrátí a ani neřekne sorry, já si to rozmyslel, to by mě vytočilo hodně. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
24379
27.3.12 18:54

No mě by to taky mrzelo…uz protoze nosim žlutý zlato a proste jsem baba :mrgreen: .U nás je narizeno že až to prijde tak ten sutrak na ruce neunesu :lol:.Pokud by se mi líbil i nejaky levnejsi,ale zlaty tak bych to neresila…ale tak rika se ze zasnubak by mel byt 2-násobek měsíčního platu(3× :nevim: )..:-D ale to už extrém je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
27.3.12 19:00
@Anonymní píše:
Ahoj, nevím s kým jiným to probrat, tak to zkouším tady. Koncem prosince jsme si s přítelem řekli, že se vezmeme. Nemáme úplně bezproblémový vztah, ale vždycky jsme všechno nějak překonali a máme spolu dítě. Řekla jsem mu ale, že bych moc stála o zásnubní prstýnek. OK, přítel to odkýval, že prý ho pořídíme. Jenže se nic nedělo, čas plynul a už je to tři měsíce. Včera jsem to zkusila opatrně nadhodit, protože náš svatební termín se pomalu blíží a dostalo se mi odpovědi, že prý něco takovýho neudělá nikdy pro žádnou a že my ženský jsme stejně s těmahle věcma hrozný . Jako já vím, že nikdy nebyl žádnej velikej romantik, kytku jsem od něj dostala jednu za čtyři roky a to ještě k narozeninám, ale tímhle mě teda dostal. Už mi asi nejde ani moc o ten prstýnek, na ten je tak nějak pozdě a vím, že vdát se dá i bez něj, ale spíš o princip a gesto, o to, že mu za to nestojím. Co myslíte? Je to malichernost a řeším to zbytečně?

tak to by me sakra nastvalo :pocitac: …jedna vec je ta,že TY o tu romantiku stojis a druhá že by to měl pro tebe udělat,když ti na tom záleží.Argument,že to neudělá pro žádnou je scesný,pokud si chce vzit jen tebe :? …A s kytkama je to u nás tak,že muj drahy zapomina,tak mu to pripomenu(zbožňuji květiny)..takze svatky,narozeniny,maj a valentym je to povinost,den zen..no a ted me vic nenapada.
Chces se vlastne i vdavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria