Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
¨Já bych to teda vůbec neřešila.Na tom přeci partnerství nestojí jestli je prstýnek zlatý nebo stříbrný. Někdo si nedává zásnubní vůbec a taky to jde.
Za mě tedy nezáleží!!! ![]()
Já ho neměla vůbec,nechtěla jsem ho
Takže bych to moc neřešila.
Neřešila bych to. Já patřím k těm, které zásnubní prsten vůbec nemají a jsem i ráda, stejně nenosím pravidelně ani snubní natož zásnubní.
Ahoj, nemyslim že by záleželo z čeho je,ale že je z lásky
Ja osobně dostala z chirurcické ocely ale snubní jsem si pak vybrala sama z bilého zlata ![]()
vůbec ne
já dostala stříbrný,bez kamenů-dělal vlastní návrh a ten pak zadal zlatnici. a protože jsme nikdy nebyli milionáři tak byl obyčejný. ale z lásky a myšlený vážně!!!!!
Neštvalo, chlap ho určitě s láskou vybíral
jeden můj kolega koupil snoubence taky stříbrnej s tím, že od bílýho zlata to stejně nepoznáš a žluté zlato mu příjde jak od kolotočářů. třeba ten tvůj uvažoval podobně.
Gratuluju k zásnubám ![]()
neresila,na tom se vztah a kvalita vztahu nestavi…
ja byla pozadana o ruku nedavno,mam zlaty prstynek,zadny masivni,prezdobeny a nebo z nejakeho vehlasneho zlatnictvi,ale vim,ze pritel koupil proste z lasky,dal si ten cas ho vybrat apd..
mam na nem maly zirkonek,ze bych pritele klepla po hlave ,ze nemam brilian,diamant???urco ne…nejde o hodnotu,ale princip,ze se vyjadril,chce posunout nas vztah(svatba),taky jsem nemusela mit,nic ![]()
Já sem byla šťastná, že mě manžel vůbec požádal o ruku, což taky není zvykem a dal mi prstýnek s kamínkem , který jsem chtěla. Záleželo mi spíš na tom, jak ten prstýnek vypadá, vůbec jsem neřešila, z čeho je. A hlavně je krásné to gesto, že se rozhodl požádat tě a měl k tomu i prstýnek. Důležité je, zda se ti líbí.
Tak tohle bych fakt neresila…i kdyby me zadal o ruku prstynkem z pouti,tak proste vim,ze je to z lasky
Nejsme bohaci,aby mi mohl kupovat prstynek s briliantem ![]()
Ja teda jeste zadny nemam,ale vzdy rikam pritelovi,ze kdyby me chtel kupovat prstynek,at uz k jakykoliv prilezitosti,tak jedine stribrny ![]()
Teda koukám jak se diskuze rozjela ![]()
Jo máte asi pravdu, mám trošku výčitky, že řeším takovouto věc, nechci aby to vypadalo, že jsem jen na peníze.
Tak říkal, že koukal i na bílé zlato, ale že ty ceny jsou dost vysoké.
Nevím, možná je to tím, že čekáme miminko, já jsem teď na neschopence atd. Tak si říkám, že kdybych třeba chodila do práce, tak dostanu dražší prstýnek
No jsem asi praštěná
Zřejmě mi to těhotenství ubírá mozkový buňky ![]()
Já bych to také neřešila, tohle je pro mě nepodstatná věc. Důležité a krásné je, že jsi vůbec prstýnek dostala, ne? Já mám teda z bílého zlata, je úžasný, krásný, ale stejně ho nenosím, protože mi tak zhubly prsty, že mi jsou všechny prstýnky velké.
A upřímně: je mi úplně jedno, z čeho je vyrobený, hlavní je, že se mi líbí a že si partner dal s výběrem záležet.
Neřeším a neřešila jsem to, není to pro mě důležité zda je zásnubní prsten nebo ne. Důležitý je snubní a ten mám
Ze zdravotních důvodů z chirurgické oceli se třemi diamanty. Jedna známá si přímo vyloženě vybrala zásnubní z bílého zlata s diamanty a perlou za 30.000, který stejně po svatbě nenosí… ![]()
Ahoj holky.
Mám takový choulostivý dotaz, takže doufám, že pochopíte, že ho vkládám anonymně.
Chci se zeptat zda byste řešili cenu zásnubního prstenu? Štvalo by vás, že je jen stříbrný, sice z rodiovaného stříbra…Nebo dostala jste některá „jen“ stříbrný zásnubní prstýnek?
Trošku mě to mrzí, ale snažím si říkat, že svět na tom nestojí a partnerství asi taky ne, ale jsem pořád ženská
Děkuju za odpovědi.