Zásnubní prsten

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7797
9.1.12 10:06

Zakladatelce

Není pravda, že podle prstýnku se pozná, jak si partner váží a cení… To je hloupost, podlá se to podle jednání, chování, přístupu k ženě a hodnocení dárků podle ceny a hodnoty je podle mě akorát pro rozmazlený holky…Tak je i to s tou známou, co má zásnubák za 30.000, byla tak ,,neskromná" i ohledně svatby, za ni zaplatili kolem 300.000 ( večeře kaviár, parmská šunka, chobotnice a podobný věci, který ani nikdo nejedl…) a teď ,,najednou" zjitila, že nemají vůbec žádný peníze a s ničím nevycházejí…ale to byl jen příklad. Já to říkám odjakživa a budu to opakovat. O PENĚZÍCH VZTAH NENÍ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.1.12 10:07

Tak pro mě třeba ta cena prstýnku není vůbec rozhodující, já bych spíš ještě byla naštvaná, kdyby mi dal něco extra drahého za desítky a stovky tisíc. :mrgreen: Protože jsou to pro mě osobně vyhozené peníze. Extra drahý prstýnek fakt ocenit nedokážu a co mají ostatní, to je mi úplně šumák. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.1.12 10:08
verjanku píše:
Není pravda, že podle prstýnku se pozná, jak si partner váží a cení… To je hloupost, podlá se to podle jednání, chování, přístupu k ženě a hodnocení dárků podle ceny a hodnoty je podle mě akorát pro rozmazlený holky…Tak je i to s tou známou, co má zásnubák za 30.000, byla tak ,,neskromná" i ohledně svatby, za ni zaplatili kolem 300.000 ( večeře kaviár, parmská šunka, chobotnice a podobný věci, který ani nikdo nejedl…) a teď ,,najednou" zjitila, že nemají vůbec žádný peníze a s ničím nevycházejí…ale to byl jen příklad. Já to říkám odjakživa a budu to opakovat. O PENĚZÍCH VZTAH NENÍ :mavam:

Krásně napsaný! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
9.1.12 10:10
Anonymní píše:
Tak všude taky slyšíte, jak má zásnubní prstýnek vyjadřovat, jak o vás partner stojí a jak si vás cení :roll:

To jsem nikdy neslyšela a je to pěkná hloupost. Nemůžeš věřit všemu, co se říká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
9.1.12 10:12

Materiál a cena takového prstýnku by se řešit neměla. Pokud to partner myslí upřímně a je to z lásky, tak bych brala cokoliv.
Mě manžel zásnubní prstýnek kupoval s Moskvě a popravdě dalo mu to hodně práce, protože sehnat tam něco, co není předražený a přezdobený, tak to je fuška. Vybral moc dobře a ráda jej nosím :-) O rok dřív dovezl z Ruska dřevěný a slíbil, že za rok bude lepší :) Ale popravdě, i ten dřevěný má pro mě neuvěřitelnou hodnotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
9.1.12 10:15
Anonymní píše:
Anielkha píše:
Mam z bileho zlata se zirkony (ty jsem chtela, ne brilianty (i kvuli penezum samozrejme), protoze jsem geolozka a zirkony jsou dulezite pro urcovani), pak prijde kamaradka a zacne se vytahovat kolik briliantu ma na zasnubnim… v tu chvili mne to zamrzelo a pak jsem si rekla, co resim za blbosti. Penize musime utracet za dulezitejsi veci. Hlavne, ze se snazil, ne? Jde o ten umysl. :hug:
Jo tak nemusela jsem mít zrovna s briliantama, ale třeba aspoň to bílé zlato :think:
No a to je přesně ono, pak přijde kamarádka a ona má takový a makový, tak přesně tě to zamrzí :?

Jop, ale jak tady holky pisou, ja si pak rekla, ze ona na ten snubak cekala pres pet let… a ze bych ji teda zavidela jeji vztah, tak to vubec.

Jen ti chci vyjadrit podporu, taky mne to zamrzelo. Jsme lidi a ne kazdy se chovame podle pravidel. I kdyz vime, co je spravny. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.12 10:16

To jo extra drahý to bych taky nechtěla, myslela jsem tak kolem 3tis. Kč jak se prstýnky z bílého zlata obvykle pohybují. Právě si říkám, když ho mám nosit celý život a má taky něco vydržet, tak přece investice 3tis. Kč není tolik :think:
A ještě mě to mrzí o to víc, že pomalu trenky, které ode mě dostal pod stromeček byly dražší než ten prstýnek…Samozřejmě byly značkové, abyste si nemysleli, že ten prstýnek byl zase za 100Kč to ne :lol:

• Citovat
  • Upravit
Jenika
9.1.12 10:17

Vůbec mě takové věci nevadí, z čeho to je, jestli je drahý apod.

• Citovat
  • Upravit
6096
9.1.12 10:18

Já mám za tři stovky a je to přesně takový, jaký se mi líbí. Důležitý je, jestli máte dobrý vztah a ne prsten.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
9.1.12 10:18

Já mám zásnubní prstýnek stříbrný a myslím že na tom absolutně nezáleží :roll: hlavně že je z lásky a je mi dán upřímně :potlesk: cena není důležitá i kdyby stál pár korun nikdy by mě ani za mák nenapadlo cenu nějak zjišťovat. :nevim: Hlavně že ho mám. :lol: Osobně si na zlato nepotrpím - nenosila bych to protože se mi nelíbí, jestli jde o tohle. :|

• Citovat
  • Upravit
713
9.1.12 10:19

myslím, že takové věci řeší jen snobové, hlavně, že se máte rádi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
9.1.12 10:20

hele a vy poznáte stříbro od bílého zlata?
(při letmém pohledu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.12 10:22
Anielkha píše:
Anonymní píše:
Anielkha píše:
Mam z bileho zlata se zirkony (ty jsem chtela, ne brilianty (i kvuli penezum samozrejme), protoze jsem geolozka a zirkony jsou dulezite pro urcovani), pak prijde kamaradka a zacne se vytahovat kolik briliantu ma na zasnubnim… v tu chvili mne to zamrzelo a pak jsem si rekla, co resim za blbosti. Penize musime utracet za dulezitejsi veci. Hlavne, ze se snazil, ne? Jde o ten umysl. :hug:
Jo tak nemusela jsem mít zrovna s briliantama, ale třeba aspoň to bílé zlato :think:
No a to je přesně ono, pak přijde kamarádka a ona má takový a makový, tak přesně tě to zamrzí :?

Jop, ale jak tady holky pisou, ja si pak rekla, ze ona na ten snubak cekala pres pet let… a ze bych ji teda zavidela jeji vztah, tak to vubec.

Jen ti chci vyjadrit podporu, taky mne to zamrzelo. Jsme lidi a ne kazdy se chovame podle pravidel. I kdyz vime, co je spravny. :hug:

Já taky čekala skoro 5 let :lol:
Tak věděla jsem, že to pro toho mýho není důležitý nějaký zásnuby a ani svatba, vesměs je to pro něj jen papír.
Takže jsme se nejdřív rozhodli pro mimčo a pak pro svatbu.
Taky si říkám, že ta svatba není tak důležitá, protože znám i spoustu vztahů, kde to spíš svatba jen zkazila :roll: Když máš rodinu, tak je to spíš důležité z praktického hlediska. Ale prostě, každá ženská si to vysní, jak to bývá v těch romantických filmech, ale bohužel realita je pak úplně jiná :roll:

• Citovat
  • Upravit
6096
9.1.12 10:23
Bubu25 píše:
Me by to mrzelo ze neni zlaty jako by mel byt a jako ho maji vsichni ostatni i kdyz by byl z lasky :nevim: by se me casem k okoli nekdo urcite zeptal a co bych mu rekla?Nezalezi z ceho je ale ze je z lasky? Rejpali by a ty pohledy … :nevim:Příspěvek upraven 09.01.12 v 10:19

To je pro tebe důležitější, co si myslí okolí, než jak to s tebou myslí partner?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.12 10:24
Missy_X píše:
Já mám zásnubní prstýnek stříbrný a myslím že na tom absolutně nezáleží :roll: hlavně že je z lásky a je mi dán upřímně :potlesk: cena není důležitá i kdyby stál pár korun nikdy by mě ani za mák nenapadlo cenu nějak zjišťovat. :nevim: Hlavně že ho mám. :lol: Osobně si na zlato nepotrpím - nenosila bych to protože se mi nelíbí, jestli jde o tohle. :|

Tak já cenu nezjišťovala, vzniklo to z toho, že mi byl původně velký, tak jsem potřebovala účtenku, abych si došla pro menší. A tak je jasné, že stříbro nebude nějaké extra drahé…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky