Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No je to hodně těžké, rozhodnout se a opravdu odejít. Ale řekni si sama, takhle chceš žít? Chceš aby v tomhle vyrůstala dcera? Uteč, dokud tě ještě nezmanipuloval úplně.
Já bych v tomhle prostě nevydržela. Jsem osobnost, mám svoji důstojnost. Nejsem služka ani onuce… ![]()
Ahojky, máš můj obdiv, že jsi to ještě vydržela a neodešla. Jestli máš kam jít, neváhej, to co se děje u Vás doma je forma domácího násilí. Manžel Ti omezuje osobní svobodu a citově vydírá. Drž se kvůli Tvojí princezně a přeju hodně sil - zasloužíte si lásku, ne toto
popřemýšlej také o tom, zda si to nedojít sepsat do protokolu na Policii…protože nevíme, co se bude dít, až to „rozštípneš“.
Moc te prosím odejdi,chlap te psychicky vydira,a to je uz jen k rucek k domacimu nasili.Je nemocny.Pokud mas kam vem dite a utecte.Presne tohle zazivala moje kamaradka,za jeden drobecek na zemi vzal pasek a zmlatil ji.Snazia jsem se kamaradce vysvetlit,ze to neni normalni,vyhledala jsem ji odbornika,nasla jsem ji pronajem,bohuzelo me neposlechla,a skoncilo to predavkovani se praskama ve 25letech.zustal po ni trilety syn.
![]()
Tvuj manzel neni psychicky zdravy a brzo nebudes ani ty a tva dcera bude mit z takoveho zivota taky problemy. Nechces prece aby si myslela ze tohle je normalni zivot a skoncila tak taky. Pokud se tvuj manzel nebude lecit tak nekompromisne odejdi. bez rozmysleni. Navrhni mu psychologa a kdyz nebude chtit jit tak bohuzel. Samo se to nezlepsi. Spis jeste zhorsi. DRZIM PALCE ![]()
Bohužel ješte po mateřský nemám praci takže hledám ale na ranní mě nechtějí takže nevím jak to je když se ješte nerozvedu nahlasím na socialce že jdu na azil musí mi platit i když nejsem rozvedená?vážně takle malo rozepsaný ale už to včera přeteklo,jemi strašně když přijdu k rodině všichni se smejou blbostěm jeden pomaha druhymu sama legrace a pak zase domu a jen posměšky nadávky a další.
OKAMŽITĚ ODEJDI!!!! najdi si kontakty na azyláky u vás v okolí a odejdi i s dcerkou, oni vám tam pomůžou, neají mu na vás kontakt atd., tohle přece není život!!! tvůj muž je nemocný a manipulátor a tohle nemůže dobře skončit!!!
Manžel už rozvod zažil bývale dělal peklo(že šlpalala a tak)nebyla to pravda jen mu utekla protože chtěla byt z děckem štastna)nebyla špatna.manžel bere prašky na nervy ale myslím že je to k ničemu.neumim se s ním haat možnma je to horší vše otočí proti mě navadí dcerku ale myslím že dcerka je radši u mě v klidu doma je pohoda když jsme samy jsem štastna když už zvoní že jde domu sevře se mi žaludek
tezke je se k tomu odhodlat.
odejdi, tohle neni zivot. zjisti si jake mas moznosti, bydleni, financni zazemi, najdi nekoho kdo te podpori a popostrci, kdyz budes vahat. netaj pred okolim, co se deje, jak zijes, protoze pak bude ty ta spatna, ktera nici dokonalou stastnou rodinu. me se tohle pekne vymstilo, chtela jsem si to vyresit sama, utajit ten hnus. ex vsude navykladal spoustu nesmyslu, tezko se pak vysvetluje, ze to tak neni.
tak tohle je poprvé co radím okamžitě odejít ![]()
Běž, dokud tě ještě úplně nezničil. Přeju hodně sil
To co tady popisujes je domaci nasili a fakt Te to znici,jak Tebe tak malou.Odejdi dokud je cas.Mala by nemela tohle zazivat,muze to na ni zanechat psychicke nasledky.A jestli ji uz ted proti Tobe navadi,tak to bude jen horsi,ver mi,vim o cem mluvim.Bude Ti lip v azylovem dome,oni Te tam ochrano.Neboj se,hlavne naber silu a mysli na sebe a malou.Odkud jsi,jestli se muzu zeptat?Drzim palce,drz se ![]()
Holky mají pravdu, tohle je psychické týrání - on je psychicky nemocný, ty z tohodle budeš za chvíli taky, ale hlevně se to podepíše na dcerce, to přece nechceš… Určitě co nejdřív odejdi, nevím, odkud jsi, ale určitě někde v okolí seženeš azylový dům, tam budeš v bezpečí
Držím palce, ať se odhodláš co nejdřív - je to těžký, ale věř tomu, že vám bez něj bude mnohem líp
rodina ti pomuze? je dulezite, abys mela nekoho po boku, kdo se te zastane, pomuze se stehovanim.
Ahojky jsem 6let vdaná mam 4 letou dcerku.Už tak rok s manželem skoro nespíme tak jednou za dva měsíce.O dcerku se snad starám denně vařím uklizím hraju si sní chodíme ven.Když příjde manžel z prace musím mu ihned dát jidlo u ktereho ho nikdo nesmí rušit pak si zapalí a jde se podívat jak jsem uklidila co jsem vyhodila do koše co dcera jedla kolik vypila, kdo u nás byl pak vše uděla po mně znova zamete i když radši než přijde luxuju utře prach ktery jsem utřela že jsem to dělala ho nezajíma hadá se temeř kvuli všemu říka mi před dcerou že nejsem matka že se o ní nestaram protože jsem se včera chtěla dívat na hřišní tanec a ne si hrat. Za navštevou chodím tajně on mě nikam nepuští a když jo tak max hodinu a pak mi říka že mě tam navaděli proti němu(nikde se o něm nebavím)a když to nevyržím slibim že jdu na azil a to brečí prosí o lásku nedá se to vydržet citové vydiraní je hrozný on jinak lidi žadné rad nemá ani kamarady rodiny nikoho asi jen dceru.nemam ho rada nevím jak odejit když pak brečí připomina začatky
omlouvam se za pravopis holka spí na ruce.