Hodíme se k sobě, miláčku?

rozmary
7.1.12 17:54

Hodíme se k sobě miláčku?

Ahojky,dívaly jste se?Šly byste někdy na takové testy?Můj manžel je opravdu těžký opak mě,na svatebním oznámení jsme měli protiklady se přitahují a nikdo nechápal jak nám dvěma to může klapat.Je fakt,že si někdy pořádně pijem krev a zhádáme se kvůli totální pitomosti,ale když si představím že by mi měl někdo pořád přitakávat a být stejný jako já,asi bych ho umlátila a umřela nudou.Je možné aby dva stejní lidi spolu dokázali žít?Jen mě to zajímá,jestli to tak některá máte. ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4760
7.1.12 17:59

my toho máme s manželem spoustu společnýho, ale zároveň taky spoustu rozdílnýho a klape to :P taková zlatý střední cesta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
7.1.12 18:06

AHojky, nedívala jsem se.

My jsme s manželem v mnohém stejní. Máme naprosto stejný smysl pro humor-jakože my dva dokážeme společně vymyslet tolik kravin, kterým se pak týden smějeme(podotýkám, že nás dva málokdo chápe :lol: ), jsme oba energičtí a společenští, oba baviči v kolektivu(manžel teda větší :mrgreen: ) atd…

No a co do povahy, on je klidnej když jde o moje psychotické a naprosto zbytečné výstřelky, mlčí a čeká až se to přežene :lol: ale jak jde o řidiče na silnici, a nebo našeho psa(samej naschvál) tak je to cholerik stoprocentní :mrgreen: Má hodně trpělivosti, té se já učím.

Takže je to jak v čem. A fakt nám to klape, pač se umíme dohodnout když jde o něco, na co máme jinej názor. Buď kompromis, pokud jde, a nebo jeden ustoupí, protože ví, že příště ustoupí ten druhej :pankac: Podporujeme se vzájemně v tom, co má ten druhej rád-já ráda šiju, takže mi manža dělá prostor proto abych mohla šít(hlídá malou abych měla klid) a chválí výtvory :mrgreen: , on je muzikant, poslouchám ho, dávám mu prostor a možnost tvořit atd.

Byla jsem s pár doslovnýma protikladama a tloukly se ty naše povahy strašně, už bych nechtěla. Jsem ráda za chlapa, kterej dokáže každej den překvapit, se kterým máme stejný názor na politickou situaci, na výchovu dětí, celkově na budoucnost, sex, a kravíme jak pětiletí :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
7.1.12 18:14

No já jsem bývala takovej blbec,kterýmu každej s..l na hlavu,manžel takovej není a když se mu něco nelíbí dokáže se ozvat,učím se to taky a je pravda,že když ke mě příjde škemrat kamarádka o penízky,že mi je za týden vrátí,týden před výplatou,tak už si dávám sakra pozor,dřív jsem půjčila hned a navrátil byl třeba za třičtvrtě roku a já si mezitím raději půjčila jinde,než abych jí zavolala o vrácení :oops: On zase na druhou stranu má dost vysoké ego,tak mu ho občas v soukromí srazím aby pochopil,že se z něho taky každej nepo…e chápe,myslím že se učíme jeden od druhýho dostat se na tu správnou míru :)

• Citovat
  • Upravit
5misa6
7.1.12 18:22

Jo,dívala.Ale všechno je o kompromisech,a dva stejní lidi,ze stejnýma názorama,asi nikdo nikdy nenajde.

• Citovat
  • Upravit
9075
7.1.12 18:32

Dívala, jsme oba ve stejném znamení střelce, přesto já jsem pravý oheň, povahou itlka jak má být, energie lítá kolem mě jak blesky. Jsem dominatní. Manžel též střelec, kliďas někdy až flegmatik, pokus se tedy situace netýká třeba řidičů okolo něj, hlavně Pražáků :oops: co sem k nám přijedou,to pak nadává jak dlaždič. V hádkách já hrozně rychle mluvim, křičim, rozčiluju se on si jen potichu řiká pravděpodobně, abych mu vlezla na záda nebo něco v tom smyslu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
V zásadních rozhodnutích jsme naprosto za jedno a vždy hledáme kompromis, nikdy jsme se nepohádali kvůli penězům, investicím, koupi čehokoliv… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí