19tt, manžel nechce sex :(

Anonymní
6.1.12 21:40

19tt, manžel nechce sex :(

Ahojky holky,
s manželem jsme spolu celkem 6 let. Máme čtyřletého syna a momentálně jsem v 19tém týdnu těhotenství. Manžel nebyl nikdy přehnaně na sex, spíše podprůměr, stačilo mu cca 2× týdně. Ze začátku mi to nevadilo, postupně se to ale začalo ty intervaly prodlužovat. Až jsme došli cca k 1× za měsíc. To už mi ale pomalu začalo vadit. Když jsme o tom spolu mluvili, tak mi jednoduše řekl, že prostě nemá chuť častěji. A když už ji má, tak není příležitost… Prostě to nevycházelo a já se s tím více méně smířila. Aspoň sem se více těšila a bylo to vždy krásné :). Od července 2011 jsme vysadili antikoncepci a začali se snažit o mimi. Začali jsme to dělat trošku častěji, asi 1× týdně. Koncem září jsem zjistila, že jsem těhotná a v 10tém týdnu jsme spolu spali naposledy. :cert: Manžel tvrdí, že nechce ublížit miminku. Na jednu stranu to chápu, ale sex mi strašně chybí. Navíc jsem se zatvrdila a přestala jsem se už i o něco pokoušet, když nechce, tak proč bych se snažila. Dělám si to teď občas sama, ale není to ono. Jste na tom některá podobně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
737
6.1.12 21:47

Ahooj :hug:
tak takové téma jsem tady v těhu přesně zakládala… cítila jsem se nešťastná, nepřitažlivá, méněcenná..
Můj chlap to také odmítal s tím, že malé nechce ublížit a že je mu to prostě nepříjemné. Já za tim pořád něco viděla a těhu hormony mi moc nepřidaly, ale teď už ho chápu. No, co poradit? A ví to, že si to děláš sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.12 21:49

anonymka 1 :)

Ahoj, jsem na tom stejně, jen jsem 20tt. Nebylo to tedy naposledy v 10tt, ale frekvence taky hrozná a prostě se musím snažit já a takhle mě to taky nebaví, taky už mám někdy spíš tu trucovní náladu, že na něj kašlu, ale stejně pak zvítězí ta druhá stránka věci :mrgreen: Teď bylo nějaké to mazlení asi po 14ti dnech a sice jsme se uspokojili navzájem, ale tak říkajíc „kocour v troubě“ nebyl a já to mám tak ráda, ptala jsem se a taky má strach o miminko - na to se blbě něco říká :nevim: Ale zkuste to s manželem třeba alespoň takhle, popř. ať obslouží alespoň tebe a zbytek doplňuj sama :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.12 21:50

No,já bycvh asi zkusila vyhledat někde nějaké lékařské studie o tom,do kdy je sex v těhotenství pro miminko bezpečný a zkusila mu to předložit.Taky bych popřemýšlela,zda se nejedná spíše o stereotyp.Já jsem s přítelem osm let a zhruba po pěti jsme spolu taky moc nespali.Nakoupila jsem si sexy prádlo,a vymýšlela úplné hlouposti (které vím,že by mého přítele mohli vzrušovat u citích žen ale se mnou o nich nemluví ze studu).Začalo se mu ta hra na „novostarou“ přítelkyni líbit a dokonce ač jsme oba dost stydlíni,nakoupili jsme si v sexshopu pár pomůcek které celé to milování krásně oživilo…Každý chlap má tajnou představu toho co ho vzrušuje.Nemyslím si,že by byl problém v tom,že čekáte miminko,pokud jste ho neměli u prvního dítka…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.12 22:01

Zakladatelka

Právě že u prvního jsme to neměli, ale to jsme spolu byli teprve rok, když jsem otěhotněla, tak i v tom byl rozdíl. Asi je to trošku stereotyp, ale vždy po sexu mi tvrdí, jak to bylo krásné… :zed: Tak fakt nechápu.
Přesně, ty hormony k tomu, to je mazec, taky přemýšlím, že už se mu nelíbím, připadám si ošklivá… atd. Ale jinou nemá, to vím stopro. A že si to dělám sama asi tuší, ale momentálně jsme se o tom nebavili.
Já se chtěla taky překonat a zkusit to, ale zrovna příšel syn, tak to nevyšlo a navíc mi přišlo, jako by byl manžel „rád“ že nám to překazil. On má pocit, že když se budeme mazlit, tak by se potom neudržel a „šoupl ho tam“.
Asi mi nic jiného nezbyde, než doufat, že „se umoudří“ :lol: . Jen sem se prostě potřebovala vykecat, protože o tom ani s nikým nechci mluvit, jinak je totiž vše moc fajn, máme super vztah.

• Citovat
  • Upravit
1346
6.1.12 22:05

Ahoj :mavam: Bohuzel, ale naprosto Vam rozumim.. :hug: Jsem s pritelem 4 roky a bydlime spolu asi od cervence. Teda ted uz to bude za chvilu 5 let..
My sme spolu meli sex naposled loni v srpnu :oops: :cert: A obavam se, ze do porodu (TP mame v breznu) to nebude Potom si myslim, ze po porodu aspon pul roku nebudu chtit ja, nez se dam dohromady… :roll: Je me to strasne lito… Neco zkouset z me strany jsem uz davno zavrhla, protoze vim, ze to nema cenu :| On me tvrdi, ze se je to z jeho strany, ja pry za to nemuzu… Ma nejaky financni potize a pry na to nema chut… Driv to bylo super, uzival si kazdy sex… A ted nic :-( Obcas kdyz to na me prijde, tak jdu radsi spat, protoze by sem se s nim zbytecne pohadala nebo bulela v koupelne… :nevim: Musime to vydrzet a pak si budeme uzivat jako driv. Teda aspon v to ja doufam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.12 22:07

Pak mě napadá,co (ač je to odvážnější) si to začít dělat před ním?Nebo mu říct,když se bojí,ať ho tam nedává celý ale třeba jen do půlky,že miminko je odtamtud daleko… :think: :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.12 22:09

My jsme naštěstí takové trápení neměli.Rodila jsem taky v březnu (31.3.) a ještě v osmém měsíci jsme se milovali-i když opatrně…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.12 22:12

Zakladatelka

Michaella27 píše:
Ahoj :mavam: Bohuzel, ale naprosto Vam rozumim.. :hug: Jsem s pritelem 4 roky a bydlime spolu asi od cervence. Teda ted uz to bude za chvilu 5 let..
My sme spolu meli sex naposled loni v srpnu :oops: :cert: A obavam se, ze do porodu (TP mame v breznu) to nebude Potom si myslim, ze po porodu aspon pul roku nebudu chtit ja, nez se dam dohromady… :roll: Je me to strasne lito… Neco zkouset z me strany jsem uz davno zavrhla, protoze vim, ze to nema cenu :| On me tvrdi, ze se je to z jeho strany, ja pry za to nemuzu… Ma nejaky financni potize a pry na to nema chut… Driv to bylo super, uzival si kazdy sex… A ted nic :-( Obcas kdyz to na me prijde, tak jdu radsi spat, protoze by sem se s nim zbytecne pohadala nebo bulela v koupelne… :nevim: Musime to vydrzet a pak si budeme uzivat jako driv. Teda aspon v to ja doufam ;)

Ty jo, tak to čumím, jak ses s tí „smířila“. To já taky raději jdu spát, než aby jsme to řešili, a já bych se trápila ještě víc a brečela bych…
Jinak po prvním porodu sem měla chutě brzo a hned jak sem přestala špinit, tak jsme to dělali, tak to doufám, že bude stejné i po druhém. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.12 22:14

Zakladatelka

Anonymní píše:
Pak mě napadá,co (ač je to odvážnější) si to začít dělat před ním?Nebo mu říct,když se bojí,ať ho tam nedává celý ale třeba jen do půlky,že miminko je odtamtud daleko… :think: :)

No tak na mě je to hodně odvážné, já jsem jinak celkem stydlivka, to bych asi nedovedla. My jsme teď v takovém stádiu, že už se o tom raději nechci ani bavit, aby jsme se nepohádali, nebo aby mi to nebylo líto :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.12 22:14

Zakladatelka

Anonymní píše:
My jsme naštěstí takové trápení neměli.Rodila jsem taky v březnu (31.3.) a ještě v osmém měsíci jsme se milovali-i když opatrně…

Tak to jsem přesně měla v prvním těhu, tak vážně nechápu, v čem je to u něj jiné… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená itulenka
6.1.12 22:20

Ahoj.Tak stejný problém sem měla v těhotenství i já :( chuť na sex šílená,ale za celou dobu jestli byl 3 až 4 tak je to moc!! a to jen když se večer vzbudil a zjistil že bulím,tak se pak třeba na druhý den přemohl :cert: Hold manžel se bál a ikdyž sem mu dávala přečíst,že to mimču neuškodí a že dokonce si ženská v těhu sex líp užije,nezabralo to.Byla sem věčně naštvaná,hormony se mnou zmítaly a do toho ta nechtěná abstinence,hrozná kombinace :zed: :mrgreen: Dokonce sem se snažila začít i já (což běžně nedělám),ale po pár odmítnutí sem měla sebevědomí na nule,takže sem přestala.Teď už jsem 4 měsíce po porodu a opět sexujem :pankac: kdyby ho bylo víc,nevadí..ale aspoň něco.

• Citovat
  • Upravit
1346
6.1.12 22:23
Anonymní píše:
Michaella27 píše:
My sme spolu meli sex naposled loni v srpnu :oops: :cert: A obavam se, ze do porodu (TP mame v breznu) to nebude Potom si myslim, ze po porodu aspon pul roku nebudu chtit ja, nez se dam dohromady… :roll: Je me to strasne lito… Neco zkouset z me strany jsem uz davno zavrhla, protoze vim, ze to nema cenu :| On me tvrdi, ze se je to z jeho strany, ja pry za to nemuzu… Ma nejaky financni potize a pry na to nema chut… Driv to bylo super, uzival si kazdy sex… A ted nic :-( Obcas kdyz to na me prijde, tak jdu radsi spat, protoze by sem se s nim zbytecne pohadala nebo bulela v koupelne… :nevim: Musime to vydrzet a pak si budeme uzivat jako driv. Teda aspon v to ja doufam ;)
Ty jo, tak to čumím, jak ses s tí „smířila“. To já taky raději jdu spát, než aby jsme to řešili, a já bych se trápila ještě víc a brečela bych…
Jinak po prvním porodu sem měla chutě brzo a hned jak sem přestala špinit, tak jsme to dělali, tak to doufám, že bude stejné i po druhém. :think:

Me uz to ani neprijde… :nevim: Tak rychle to utika… Na zacatku tehotenstvi sem pri sexu spinila, tak ho to mozna vylekalo… :nevim: Ale byl se mnou u doktorky a ona pred nim potvrdila, ze je vse ok, ze muzem pokracovat teda citlive. Ale on uz proste nechce… Pribrala sem uz 11 kg, tak si rikam jestli to neni treba i tim, ze uz nejsem pro nej atraktivni… Ale on me presvedcuje, ze tim to neni… Vim, ze bych mela byt v tehu v poho, ale tak trikrat do mesice se zavru a pobrecim si :( O sexu sme nikdy nemeli problem spolu mluvit a bylo to fakt super.. No nebudu na to vzpominat nebo se asi zase nastvu :cert: Vztah mame furt krasnej jako driv, ale bez sexu… Vsichni me tvrdi, ze to nevydrzi, ale ja verim, ze jo. Nastesti jsem optimistka :D Uz se nemohu dockat az na sebe zase skocime :dance: :dance: :dance: Dockame se, tak to vydrzte :dance: :dance: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.12 22:27
Michaella27 píše:
Anonymní píše:
Michaella27 píše:
Jinak po prvním porodu sem měla chutě brzo a hned jak sem přestala špinit, tak jsme to dělali, tak to doufám, že bude stejné i po druhém. :think:
Me uz to ani neprijde… :nevim: Tak rychle to utika… Na zacatku tehotenstvi sem pri sexu spinila, tak ho to mozna vylekalo… :nevim: Ale byl se mnou u doktorky a ona pred nim potvrdila, ze je vse ok, ze muzem pokracovat teda citlive. Ale on uz proste nechce… Pribrala sem uz 11 kg, tak si rikam jestli to neni treba i tim, ze uz nejsem pro nej atraktivni… Ale on me presvedcuje, ze tim to neni… Vim, ze bych mela byt v tehu v poho, ale tak trikrat do mesice se zavru a pobrecim si :( O sexu sme nikdy nemeli problem spolu mluvit a bylo to fakt super.. No nebudu na to vzpominat nebo se asi zase nastvu :cert: Vztah mame furt krasnej jako driv, ale bez sexu… Vsichni me tvrdi, ze to nevydrzi, ale ja verim, ze jo. Nastesti jsem optimistka :D Uz se nemohu dockat az na sebe zase skocime :dance: :dance: :dance: Dockame se, tak to vydrzte :dance: :dance: ;)

No jo, uplně Ti rozumím, jako bych to psala já sama… Už aby to bylo, já mám termín až začátkem června, tak se asi zblázním do té doby :zed: . A to jsem nikdy nebyla až moc na sex, nepotřebovala jsem to každý den, a teď mi to chybí, nikdy bych si to nemyslele…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.12 23:06

Ahojky nečetla jsem Vaší diskusi celou,jen začátek ale našla jsem Vám stránku kde píšou o sexu v těhotenství :) Já sice nejsem těhotná ale s přítelem jsme se milovali celkem často,když jsem miminko čekala.Tak mě samotnou zajímalo jestli jsme dítěti nějak neubližovali.

http://vibratory.net/…otenstvi-36/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí