Je přítel holkař?

Anonymní
6.1.12 13:11

Prosím o názor - je přítel holkař?

Omlouvám se za anonymitu, ale tady je nutná.
Jedna diskuze níže mě přiměla k zamyšlení. Mám dva roky přítele, víceméně mezi náma vše klape, až na jedno… Netuším jestli napsat - až na to, že je holčičkář, nebo až na to, že jsem neskutečná žárlivka.

Něco málo o nás. Když jsme se seznámili, byl se svou bývalou přítelkyní v takovém vztahovém komatu, ještě spolu žili, ale několik let mezi nima nebyl sex (to mám potvrzené, není to jen jeho výmysl). Než se seznámil s ní, měl na přítelkyně dost velkou smůlu a co jsem tak vydedukovala, asi si toho sexu moc neužil, přestože tvrdí, že ho odjakživa zbožňuje a potřebuje ho k životu. Vyprávěl mi, jak míval problémy u doktorky, protože mu hned stál, nebo jen se kolem mihla holka v sukni a už mu taky stál. Ale to už o dost dřív. Vždycky si hledal ženy cca o 5 - 10 let starší.

Když se dal dohromady se mnou, tak mi tvrdil, že se mu líbí mladý a hezký děvčata (obecně, prostě že už asi nestojí o to aby partnerka byla starší - i já jsem o hodně mladší než on) a byl ze mně unešenej. První sex co jsme spolu měli byl opravdu zážitek, přišel mi jako panic, fakt bych mu věřila že hodně dlouho s nikým nic neměl, to nebyl stud, prostě mi přišel že fakt dlouhou dobu nic.
Od té doby vyhledával každej okamžik abysme spolu něco měli, jen jsem se mihla v mini a už byl připravenej, chtěl třeba i několikrát za noc, během 5 minutové pauzy v práci aspoň pusou… jakoby fakt doháněl.

Po čase jsme spolu začali žít, to se teda frekvence sexu snížila podstatně skrz jeho práci (tak jsme spolu byli jen o víkendech, teď jsme spolu denně), přes týden teda dojde domů a padne únavou, ale o víkendu, má chutě pořád.

A dostávám se k tomu v čem je problém. Na každou ženskou je hihi haha, v práci, na ulici, on prostě flirtuje a já nevím jestli si to uvědomuje nebo ne. Dělá to i přede mnou a dělá jakoby nic. Při své práci je se ženskýma v kontaktu neustále, některé jsou cizí, s jinýma už se zná. Jednou už to došlo tak daleko že jej jedna pořád vyhledávala, vůbec jí nevadilo že tam jsem taky, hladila ho po ruce jak je úžasnej, neustále vyhledávala jeho společnost. Po nějaké době to vzdala a je klid. Jenže pořád na nějakou čumí, pak i přede mnou okomentuje že ta má krásný nohy, netají se tím že se mu líbí větší prsa, zatímco já jsem jen trošku vyvinutější kluk.
Vadí mi jak neustále navazuje rozhovory, je samý hihi haha, mávání, povídání, příjde mi to i trapný vůči mně, když jsem třeba v ten moment zrovna s ním. Kdybych tohle udělala já, jen z desetiny, tak on se k smrti urazí, nebude se mnou mluvit a bude ve mně vidět bůh ví co… Zkoušela jsem i stejné chování, ale pak o mně tvrdí že nemám hrdost a že mám zůstat na úrovni.

Když se s ním o tom snažím promluvit proč mi to vadí tak na mě hledí že má rád kolem sebe dobrý lidi, že s nikým nešoustá že se jen baví a nic nedělá a já přece nechci aby se kvůli mně bál s někým promluvit abych nedělala scény.

Mám prostě strach. Mě si našel v době kdy ještě bydlel s bývalkou, i když fakt mezi nima nic nebylo. Tady si říkám že ten vztah byl prostě mrtvej, nic spolu neměli, jeli si každej svůj život a spolu byli jen ze setrvačnosti - a když někde něco neklape tak je pak snadný podlehnout, nebo prostě člověk podvědomě hledá dál to pravé. A se mnou má i ten sex, i ten rodinnej život, lásku. Chodíme spolu k jeho rodině, vychází dobře s mojí mamou, stýkáme se s jeho přáteli, chodíme sem tam do společnosti, i na to pivko s ním občas zajdu :lol: Prostě pohoda, ale…

Nemůžu říct, že bych za něj dala ruku do ohně a tak by mě zajímalo, jestli je to jen problém v mé hlavě, že jsem prostě žárlivka, nebo na vás působí jako holčičkář. Říkám si, tak rád má sex a že by běz něj tak dlouho vydržel (ne měsíce ale roky) a nenašel si třeba milenku? Ale to jak jsme spolu byli poprvé, fakt mi to přišlo jako by to dlouho nedělal, pak už se lepšil :oops: Komedii by zahrát nedokázal. A tak přemýšlím jestli teď když žije se mnou, by byl opravdu schopný zahnout, kdyby mu nějaká řekla. Z toho jeho hihi haha mám prostě strach. Flirtoval i s mou kamarádkou, jednou mi řekl jejím jménem (při sexu) takže asi erotické fantazie má všelijaké, budiž, to mě dožralo, ale pochopila jsem to. V jednu dobu zase pořád otravoval s trojkou se ženskou, že prý to nikdy nezažil a celej život ho to láká.

Dřív říkával pořád dokola že musíme v sexu všechno dohnat, pořád chce zkoušet nové věci (ale nemá inspiraci, to musím vymýšlet já). A podle toho co mi říkal tak v době kdy byl bez sexu u něj frčela tzv. samoobsluha.

Holky, co si o tom myslíte? Jsem fakt já ten blázen nebo by se to ani vám nelíbilo?
Promluvit si nemá cenu, řekne že jsem blázen že přece nic nedělá, udělat mu to natruc je hrůza, už tak je žárlivej, bojí se že mu uteču s mladším.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.1.12 13:11

Omlouvám se za délku, psala jsem to na 3× tak je z toho román :think:

• Citovat
  • Upravit
69
6.1.12 13:25

Ahoj, naprosto chapu tve pocity, myslim si, ze zarlivka nejsi. Cely ten tvuj roman vypravi hodne o sexu, objevuji se tam i veci, ktere nejsou uplne standartni. Mam pocit, ze tvuj pritel ma nejaky sexualni problem, nebo mozna i uchylku a ze o tomhle nemas uplne vsechny informace. Jestli te podvadi, to nedokazu takhle odhadnout, mozna kdybych ho videla v akci tak by neco bylo poznat. Nicmene to flirtovani muze byt treba kompenzace toho, co mu v sexu chybi ( mozna by tu inspiraci jak pises mel, kdyby se nebal ti ji sdelit ). Moje zkusenost s devkari je takova, ze podvadi vzdycky a prakticky se nemeni. Tudiz pokud devkar je, tak urcite tu svoji byvalou podvadel. Vypada to ale, ze o nem nemas dostatek informaci. Co se jinych stranek tyce, jako dusevni souzneni, podpora, spolecna vize budoucnosti atd, to vam vse klape?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.12 13:27

no asi takhle muj muz mi rekl ze chlap kterej chce se svou partnerkou sex ve 3 :roll: neni normalni a urcite jako vernost bych u neho nehledala pro mne bi to byl dukaz kdybi mi tohle chlap navrhnul asi si rad uziva bez zavazku mne to tak prijde a urcite bych takoveho chlapa nesnesla vedle sebe :think: rekl ti pri sexu kamaradcino jmeno jo no to je fakt na odstrel :zed: :pocitac: dite spolu asi nemate ze? ja bych vzala nohy na ramena a utikala pric myslim ze to nema budoucnost ale jeslty ti to vyhovuje :kytka: neni co resit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
69
6.1.12 13:27

Jo jeste to jmeno tve kamaradky pri sexu taky neni uplne standartni. To bych ho asi zabila. Tohle presne se stavalo memu byvalemu, co mel vic zenskych najednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.1.12 13:34

Řekla bych půl na půl.. Já bych na hi,hi, haha, nic neviděla, někteří chlapi jsou takovou, že se jakoby předvádí a nebo dokonce lichotí, ale nic by si s ženskou nezačali, prostě to potřebují k životu být jakoby středem pozornosti.. Možná je to i proto, že dělá v ženském kolektiv, třeba tak vtipkoval i s chlapama…
Co už neni normální je to, jak komentuje nohy, prsa a td. někde si to psala, to mi přijde, jakoby opravdu on měl nějaký komplex - nemá třeba malého :oops: no neumím to napsat slušně,a le můj bývalý se choval na 100 procent stejně jak píšeš ty… Pak jednou nějak jsem přišla na to, že mu vadí jeho penis…A nebo si neni jistý tebou a chce v tobě vzbuzovat žárlivost..
vím o čem píšu, můj byl naprosto stejný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9072
6.1.12 13:39

Přečti si diskuzi Prověření manžela, kterou tu před chvílí založil někdo taky anonymně a tam se dozvíš, kam až a k jakým nápadům vede nedůvěra. Takže těžko radit a každý se rozhoduje sám za sebe. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
6.1.12 13:43

Ty určitě nejsi žárlivka, ale na druhou stranu bych ani netvrdila ,že on je dívkař..
Spíš je ted typ, co se stále kochá a má svitu kamarádek..To není jeho obhajoba - já takové typy nesnáším a doma bych to nechtěla ani za zlaté prase..
Jen si myslím, že nutně nemusí vyhledávat nový sex. vztah..Možná je to jeho chování jen přirozenost a nemyslí tím nic dalšího..
Bohužel by měl vzít v potaz, že tobě ( vysněné partnerce) to vadí, je ti to nepříjemné, vzbuzuje to obavy..
Takže otázka není - zda je holkař , ale zda je sobec a egoista a to dozajista je..
Nevím, zda by člověk, který někoho miluje by byl schopen se dívat jak mu svých chováním ubližuje..

Příspěvek upraven 06.01.12 v 13:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
6.1.12 13:43

ja si myslim,že muže mit rad sex,většina chlapu ma,ale neznamena to,že ti hned musi zahnout.muj je taky koketa a ja taky,ale jsou určity meze.a že řekne ta ma hezky nohy,proč neee ,když je ma.ja taky řeknu ten ma hezky zadek.po 13 letech se tu zasmějem. :mrgreen: milujem se ,věřime si a co si budem povidat,když si někam vyrazim,že to už nebylo asi rok :roll: tak jsem rada,když na mě chlapi koukaj,přijdou pro mě tancovat a mužu koketovat.ale vše jen pro moje sebevědomi.toho nej chlapa mam doma. :srdce: dřiv jsem měla partnera,ktery mi pořád vyznaval lasku a řikal,jak jsem pěkna.ten muj mi to neřika,jen lasku mi vyznava,ale třba na dotaz sluši mi to.sotva zvedne hlavu a řekne,ale jooo.a proč bych ti to řikal,si budeš moc myslet.asi prorto to musim slychat od jinych :think: tot na mou omluvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
6.1.12 13:44

Ahoj,nemáš to moc jednoduché. Ono se rika,pes ktery steka,nekouse,ale těžko říct. Kdyby mi partner pri sexu oslovil jiným jménem,tak by jsem se asi vážně zamyslela. Co se tyka sexu ve trech,tak určitě spousta chlapů má takové myšlenky. Je mi jsme,ze se trapis,protože ja mam takové heslo,kterého se ridim a to ,co nemáš rad,necin druhému'Tvůj přítel si dělá co chce,hihi a haha a kdyby jsi flirtovala ty,tak se nastve. Tomu nerozumym,to nema logiku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
6.1.12 13:45

jo a když teda on řekne ta ma hezky zadek nebo nohy tak mu vynadam,ale ja to řikat mužu :mrgreen: a někdy kouknem na ženskou oba a řeknem to je kus :palec: neřikame to přeci každy den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
6.1.12 13:46

A ještě mě napadlo, že dřív se svou partnerkou byl opravdu chcípáček, kterého ta jeho nějak zadupala a neměl žádné sebevědomí..S tebou mladou a hezkou a sexuchtivnou ho znovu nabyl a tomu odpovídá i jeho chování - opájí se vlastní silou, toho čeho s tebou dosáhl..Hrozně ho to nabudilo a ted je jak ve snu.. Člověk holt blbne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.1.12 13:48

Já zakldatelku chápu… jak jsem psala měla jsem přes rok něco podobného..
Ono záleží opět na tonu hlasu… Můj přítel to říkal… hmmmmmmm to je zadeček, ale takovém - no tady to nepopíšu.. Kdyby řekl, ta má vypracovaný zadek, pak vím, že mě pošťuchuje..
A to že dělá i v tvojí přítomnost.. opravdu si myslím, že si neni tebou jistý a prostě potřebuje vidět, že žárlíš atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
6.1.12 13:50
Anonymní píše: …
Promluvit si nemá cenu, řekne že jsem blázen že přece nic nedělá, udělat mu to natruc je hrůza, už tak je žárlivej, bojí se že mu uteču s mladším.

8o Co to jako je?? Tak dlouhý příspěvek chápu, ale ten konec k tomu… :roll: Podle mě má prostě takovou povahu, tak buď se s tím srovnáš a budeš to tolerovat, nebo se v klidu rozejděte, je to na tobě… Ho bohužel nepředěláš… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14396
6.1.12 14:40

Ahoj. Když jsme se s kamarádkama bavili o „trojce“ a jak zareagovat na žádost partnera o ni, tak jsme se - v záchvatech smíchu, protože to byla veselá diskuze, shodly, že ideální odpověď na tu žádost je říct, OK - tojka ano, ale jen v případě, že tam budou 2 chlapi. (Podle našich psychologických úvah to je tah, který chlap nečeká a při představě jiných chlupatýho chlapa s 15 kg nadváhy by ho měli přejít chutě.)

A teď ta vážnější část, když jsem byla jednu dobu sama a hledala jsem vhodného partnera, tak jsem se párkrát setkala s klukem, který, když jsme se tak setkávali asi 2 měsíce, tak navrh zkusit troju. Úplně mě to rozhodilo, ideální odpověď jsem se zebe sice dostala (dost ho to zarazilo :mrgreen: ), ale pro mě to byl impuls, že tenhle ten pravý nebude. Prostě podle sebe soudím tebe (jeho v tom případě). Já bych se v posteli o mého :srdce: s nikým dělit nechtěla a tak nevím, proč by to měloa být naopak.

PS
A chlap, co pořád řeší své sexuální prožitky (je to pro něj priorita) podle mě není partner do skutečného života. Co když budeš nemocná, rizikově těhotná nebo já nevím co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí