Zůstaly byste s někým jen kvůli peněz?

Anonymní
5.1.12 17:21

Zůstali byste s někým jen kvůli peněz?

Holky mám dotaz. Snad pochopíte, že anonymní…dokázaly byste s někým zůstat nějakou dobu jen kvůli peněz? Tedy - máte s někým roční dítě, jste na rodičovské, manžel vás podvádí, nemilujete ho, cítíte k němu velkou zlost, bavíte se pouze organizačně (tedy pokud je doma)…ale váš příjem je 7 600,– Kč, jeho příjem cca 30 tis., žijete v krásně zařízeném bytě, manžel vše platí, vše koupí, co potřebujete (jídlo, drogerii, plínky, vybavení domácnosti), vy dáváte 3 tisíce na nájem, zbytek vám zůstane k dispozici, ale nemáte žádné finanční rezervy. Prakticky materiálně máte vše, chybí vám „pouze“ láska, pocit že vás má někdo rád, nemůžete plánovat budoucnost, žádné společné večery, víkendy, výlety, je vám smutno. Manžel se o dítě stará, pomáhá vám s ním, má jej rád, ale vás už rád nemá a chová se k vám k jako takové horší kamarádce, prakticky vás v bytě trpí. Jak byste se rozhodly vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6203
5.1.12 17:23

Těžko radit, já mám velkou hrdost, takže bych nezůstala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.1.12 17:24

Dokázala,kvůli dítěti určitě,ale snažila bych to čím jak nejdřív vyřešit,abych mohla pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
5.1.12 17:24

A nejde ten vztah spravit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
5.1.12 17:25

Já bych bez lásky žít nemohla.Takže bych se radši uskromnila než takhle žila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
5.1.12 17:26

já bych kvůli dítěti vydržela, ale poohlížela bych se, jak se z té situace dostat a jakmile by to bylo možné, tak bych šla. Asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.12 17:30

Vztah spravit nejde, manžel miluje svou kamarádku a více si prý rozumí s ní, než se mnou. Ale nechce, abych s dítětem odešla…tedy chce vidět dítě každý den, pokud potřebuji pomůže, nakoupí, ale večery a víkendy tráví většinou u ní. Asi těžko mu to kdy dokážu odpustit :-(. Ale trápím se tím, že mi chybí blízký člověk a že žiji ve vztahu, který nemá smysl, budoucnost, prakticky jen materiální zajištění. Jenže to materiální zajištění je bohužel v dnešní době taky docela dost důležité, takto má mé dítě více, než bych mu mohla dát já sama. Ale já šťastná nejsem :-(.

• Citovat
  • Upravit
1863
5.1.12 17:31

ASI JO, prakticky je to skoro stejné jako bys byla sama. akorát bych si nastavila s manželem nějaká pravidla tak, abys měla i čas pro sebe a mohla bys chodit cvičit, na kafčo, ke kadeřnici, na vínko atd. a nebránila bych se popř. nějakým novým známostem…prostě nezůstat doma sedět něšťastná, ale udělat se taky sama pro sebe, přeji hodně sil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.1.12 17:31

No tak když bere třicku, to se nedá snad tvrdit, že jsi s ním kvůli penězům :lol: :lol: :lol: , ale zas mít holou řiť a jít pryč a tahat se x let o aliky, je taky dost blbý :think: Pokud není manžel agresivní, nemlátí tě, počkala bych do těch 3 let, nebo do kolika chceš být doma s děckem, a až bych začla chodit do práce, pak se v klidu rozvedla. Mezitím bych se poohlídla po nějakém bydlení, popř. milenci :mrgreen:

Příspěvek upraven 05.01.12 v 17:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
5.1.12 17:32

a té kamarádce nevadí, že žije stále s tebou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.12 17:35

myslím, že nevadí. je rozvedená, má dvě děti a finančně soběstačná. chce si jen užívat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.12 17:35

Ahoj,prožila jsem něco velmi podobného.U mě to dospělo až v nenávisti ex,vadilo mi pak už,že byl doma…
Naštěstí jsem potkala někoho jiného a brzy jsem se s dítětem odstěhovala..
Pokud je to jen trošku možné,odešla bych.Žiješ jen jednou a život by se měl žít a ne ho přežívat :palec: :hug:

• Citovat
  • Upravit
14856
5.1.12 17:36

Já bych asi taky chvilku zůstala…ale nastavila bych si to tak, že budu mít taky nějakou volnost. Dlouho bych to ale asi nevydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
5.1.12 17:40

Jo zůstala, pokud bych měla dítě a neměla něco svého, byt, peníze, zůstala ALE začla bych si tvořit rezervu finanční, a koukat kolem sebe a hledat, ne zrovna chlapa ale možnosti bydlení, práce atd.
Je to hodně těžké co? je mi líto co prožíváš :hug:

• Citovat
  • Upravit
7240
5.1.12 17:41

Popravdě ano, kvůli penězům bych to ještě nějakou dobu vydržela. Před pár lety bych ale mluvila jinak, naprosto jinak..
Ono je to hodně i o tom, jestli bych ho ještě měla ráda nebo ne. Kdyby ano, pak by to asi nešlo moc snést - že on mě ne, že mě bere jenom jako kamarádku. To bych psychicky nejspíš nezvládla. Ale kdybysme se už navzájem nemilovali, pak by to šlo - hrát si na kamarády a pečovat společně o mimčo. Určitou dobu by to šlo, ale souběžně bych řešila, co dál, jak to finančně zvládat bez něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí