Zůstaly byste s někým jen kvůli peněz?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.1.12 17:42

Uh, tak to mi přijde celkem normál, mít rodičák jko „kapesné“ řekla bych že skoro všude to tak je.
Já bych neodcházela a přemýšlela, jak ho co nejvíc oškubat :mrgreen:

J.

• Citovat
  • Upravit
563
5.1.12 17:43

Já bych kvůli dítěti odešla buď hned, protože např. mou dvouletou dcerku bych už nemohla od tatínka odtrhnout, hrozně ho miluje. Nebo spíš co kdybyste žili spolu jako přátelé, co vychovávají společného potomka, a na city a to pěkné měli oba někoho jiného. Bála bych se, že když se moc upnu na někoho nového, časem to zase zkrachuje, tak co mít jistotu v manželovi a jinak se opravdu jen bavit, dokud tě vždycky milenec neomrzí? S manželem bych se na tom přímo domluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.12 17:49

Jsem v podobné situaci - akorát zájem o vztah není z mé strany.Proč to je nadlouho.nevěra v tom není.
Každopádně když jsem pochopila, že tohle manželství nevydrží, navrhla jsem manželovi, že spolu zůstanem do 3 let dítěte, jako spolubydlící, kamarádi.A to proto, že finančně bychom to v tuhle chvíli bez sebe nedali (ani jeden).Pak bych si našla práci a odešla…Takže za mě ANO.
Ovšem kdyby mě manžel podváděl a ponižoval mě tím, musela bych koukat na to, že jde za jinou večer co večer, to je jiná, to nevím nevím :think:

• Citovat
  • Upravit
2458
5.1.12 17:50

Vzhledem k tomu že se k tobě zachoval jak se zachoval a píšeš že už ho nemiluješ, asi bych ještě zůstala a ještě na tom něco trhla, pak bych odešla. On k tobě taky nebyl zrovna fér tak ti to může být jedno, ať z toho taky něco máš. Alespoň budeš mít něco do začátku pro sebe a pro dítě až se osamostatníte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
5.1.12 17:51

Jak by se manžel postavil k tomu, kdyby sis taky někoho našla? Viděl by to jako problém nebo by to akceptoval, když ty akceptuješ jeho vztah s „kamarádkou“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.12 17:53

jsem v podobné situaci…Rozhodla jsem se zůstat a vytřískat z něj co nejvíc..Taky jsem začala šetřit a poohlížet se po novém bydlení..Možná to budu muset snášet ještě pár let ale co..on je parchant tak proč odcházet do ničeho když on je vlastně v pohodě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.12 17:54
fia80 píše:
Jak by se manžel postavil k tomu, kdyby sis taky někoho našla? Viděl by to jako problém nebo by to akceptoval, když ty akceptuješ jeho vztah s „kamarádkou“?

No nevím. Nejspíše by mě vyhodil nebo aspoň mi ten život pěkně znepříjemnil…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.12 17:56
Anonymní píše: …
Manžel se o dítě stará, pomáhá vám s ním, má jej rád, ale vás už rád nemá a chová se k vám k jako takové horší kamarádce, prakticky vás v bytě trpí. Jak byste se rozhodly vy?

Pokud nehrozí to, že manžel čeká pouze na nástup dítěte do školky a tvůj do práce aby zažádal o vlastní péči, tak bych asi zkusila vydržet s tím, že bych se celou dobu systematicky připravovala na odchod - včetně úpravy péče o dítě, finančního vyrovnání (pokud máte nějaký společný majetek) atd…

• Citovat
  • Upravit
23847
5.1.12 17:58
Anonymní píše:
fia80 píše:
No nevím. Nejspíše by mě vyhodil nebo aspoň mi ten život pěkně znepříjemnil…

Takže jen využívá teď toho, že jsi na něm ekonomicky závislá, co? No to bych ho využila úplně bez skrupulí, tzn nechat se chvíli živit a natajno si dělat rezervu. :mrgreen: Na druhou stranu bych to nehrotila nějak okatě, protože pro dítě je lepší, když má oba milující rodiče (i když žijí odděleně) než když se mezi sebou hádaj a štvou ho proti sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.1.12 18:01

Zůstala a naprosto s přehledem..Pokud je domluva rozumná - chce kontakt s dítětem a já bych měla existenčně vystaráno, tak proč ne??
( jen dodám, že bych si ale také někoho našla na volné chvíle :oops: )

ps. co je to za zvláštní obrat " kvůli peněz" :lol: ( Kvůli penězům ne?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
5.1.12 18:04

Ja bych zustala,a vydrzela bych do te doby,nez bych ho poradne obrala,a mela plne konto.Jsa jsem takova mrcha :lol: a poradne bych si ty jeho prachy uzivala,kdyz muze strkat do kurvicek,tak bych nesetrila. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.12 18:06
Anonymní píše:
Manžel se o dítě stará, pomáhá vám s ním, má jej rád, ale vás už rád nemá a chová se k vám k jako takové horší kamarádce, prakticky vás v bytě trpí. Jak byste se rozhodly vy?
Pokud nehrozí to, že manžel čeká pouze na nástup dítěte do školky a tvůj do práce aby zažádal o vlastní péči, tak bych asi zkusila vydržet s tím, že bych se celou dobu systematicky připravovala na odchod - včetně úpravy péče o dítě, finančního vyrovnání (pokud máte nějaký společný majetek) atd…

Tak to mě nenapadlo, že by i takto mohl přemýšlet…mohl by dokázat, aby dítě svěřili jemu? Jak by to v praxi vlastně vypadalo? Pravda, v opilosti mi asi před dvěma měsíci vyhrožoval, že tohle udělá, najde si někoho, kdo se bude o dítě starat a nechá si ho plně svěřit do své péče. Ale to byl opilý. Může operovat tím, že má peníze, byt, ale do práce samozřejmě denně chodit musí, ale zase já jsem přece jeho máma, ne?

• Citovat
  • Upravit
14047
5.1.12 18:09
Jarka K píše:
já bych kvůli dítěti vydržela, ale poohlížela bych se, jak se z té situace dostat a jakmile by to bylo možné, tak bych šla. Asi…

souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
5.1.12 18:12

Já bych určitě nějakou dobu zůstala,dneska zůstat sama s dítětem,pokud nemáš našetřený peníze,není žádnej med.Píšeš,že k malé se chová hezky a chce s ní být,tak atˇ někdy pohlídá a Ty si vyraž,zacvičit,s kamarádkou na drink,prostě žij.Nebránila bych se novýmu vztahu a třeba někoho potkáš..Každopádně bych s nim určitě nezůstávala napořád,až bych chodila do práce,vydělala si peníze a věděla,že se s malou uživíme,odešla bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.12 18:13
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Pokud nehrozí to, že manžel čeká pouze na nástup dítěte do školky a tvůj do práce aby zažádal o vlastní péči, tak bych asi zkusila vydržet s tím, že bych se celou dobu systematicky připravovala na odchod - včetně úpravy péče o dítě, finančního vyrovnání (pokud máte nějaký společný majetek) atd…
Tak to mě nenapadlo, že by i takto mohl přemýšlet…mohl by dokázat, aby dítě svěřili jemu? Jak by to v praxi vlastně vypadalo? Pravda, v opilosti mi asi před dvěma měsíci vyhrožoval, že tohle udělá, najde si někoho, kdo se bude o dítě starat a nechá si ho plně svěřit do své péče. Ale to byl opilý. Může operovat tím, že má peníze, byt, ale do práce samozřejmě denně chodit musí, ale zase já jsem přece jeho máma, ne?

No, já bych to viděla jako reálnou variantu - zvlášť, když ti tím sám v opilosti vyhrožoval. Možná tím jen vyslovil své plány.

A dneska je trend svěřovat děti otcům nebo do střídavé péče.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky