Partner a hraní her na notebooku

172
5.1.12 13:55

hraní her na notebooku

zajímalo by mě co dělají vaši chlapy když mají např.volno o víkendu,dovču nebo tak,ten můj sedí věčně u notase a hraje přiblblý hry.a když mu řeknu at se věnuje malému nebo at ho jde osprchovat tak se vzteká že mu ani nepomůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
5.1.12 14:00

Můj chlap neustále prská, že už kdo ví jak dlouho nesedl k žádné hře (býval solidní pařmen), děti ho spolehlivě vyhání od počítače samy :pankac: A že by hrál po nocích? Ráno má jako oblíbenej taťka budíček :mrgreen:
Sem tam si nějakou hru koupí, takový ty výhodný edice historických her za pár korun, aby si udělal radost, ale kdy bude hrát, to fakt nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
5.1.12 14:01

no tak to mame snad toho stejneho chlapa ne? :lol: prijde z prace, chvilu poblne s malym a sup honem rychle k notasu. ale kdyz mu reknu ze ma neco udelat, tak bez problemu stoupne a jde. a tech penez v tom… ale zas me to nejak nevadi, on by mi klidne na to mohl oponovat ze treba vysedavam tady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
5.1.12 14:02

xxx

Jasně,já to mám samý doma… :twisted: ten můj přijde domů z práce,usedne ke compu a jede do tý doby,než jde spát…A když mu dám občas-nedejbože-hlídat naší malou 6-ti měsíční dceru,sedne si s ní k počítače,mrská hry a ona na to kouká…no sou chlapy dneska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
5.1.12 14:11

Manžel už skoro nehraje…hrával dost, ale čas u počítače se mu teda nezkrátil, pořád na něm něco dělá a spisuje… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
5.1.12 14:14

Přítel hraje na počítači hodně poker, ale mně to nějak nevadí, věnuje se nám dost, malé taky, tak ať si hraje, když je to jeho způsob relaxace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
5.1.12 14:14

tak muj nehraje hry ale zase dela jine veci na pocitaci / laptopu. Sestavuje si servery a dela si ruze veci a novinky :lol: :lol: Rika ze se tim uci a zdokonaluje. Asi jo, ja tomu nerozumim. Dokaze nad tim travit hodiny. Ale zase kdyz mu reknu at to zavre, ze jdeme tam nebo ze mame jinou praci tak to zavre a ani neremca..

Je pravda ze ho to zivi a bude cely zivot, tak bych si mela zvyknout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21951
5.1.12 14:51

jé, já taky hraju, když je chvilka. a nebo sedím na emimi. manžel hrával fakt hodně, teď spíš když děti usnou. použiju obvyklou frázi - lepší než kdyby chodil pít do hospody ;-)
jinak ale je pravda, že když řeknu, že je něco potřeba, tak pomůže a s dětmi pomáhá až nestardantně hodně. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
5.1.12 14:55

No můj chlap hraje na PC fotbal, hokej, farmu, pak nějakej divokej západ, pak nějaký hry ve stylu Travianu, poker a bůh ví co ještě, ale k malý jde kdykoliv je potřeba. Já to beru, já mám své zájmy a informace vyhledávám na netu a on si holt raje. Prostě jsme na PC závisláci a už taky uvažujem jestli si nekoupíme noťasy 2(PC jsme darovali) :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
5.1.12 15:06

To mi připomělo dávnej „vztah“ ještě ze střední školy, kdy můj tehdejěí přítel seděl celý dny za komplem a pařil csko :lol: :roll: a já seděla a koukala na něho jak hraje :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
5.1.12 15:28

Když má volno a jsme na Slovensku (je to Slovák), tak lítá po lesích a oboře, protože je myslivec. Když má volno a jsme doma, tak se věnuje mě a bříšku :mrgreen: Tvrdí, že už teď si musí prcek zvykat, tak mu pořád něco vypráví… někdy trochu internetí, ale málo, a spíš zase stránky o myslivosti a myslivcích. Hry hraje výjimečně, řekla bych tak jednou za měsíc, tak hoďku, ale spíš ani to ne… fakt jsem ho viděla hrát málokdy. Radši se jdeme projít, nebo prostě jen odpočívá, čte si, kouká na filmy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
5.1.12 15:30

Můj chlap byl pařmen šílenej, jezdil na lanparty a teď? Sám říkal, že ho to už ani moc nebaví, že jde radši spát nebo si číst :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
5.1.12 17:50
chelsea.aa píše:
To mi připomělo dávnej „vztah“ ještě ze střední školy, kdy můj tehdejěí přítel seděl celý dny za komplem a pařil csko :lol: :roll: a já seděla a koukala na něho jak hraje :cert: :mrgreen:

8o Jééééj!! :lol:

• Citovat
  • Upravit
1626
5.1.12 22:13

u nás zase jede „vw bus klub, bus fórum, našetraktory.cz“ a podobný weby mně nic neříkající. Ať si u toho sedí klidně do rána, ale co bytostně nenávidím je když do toho čumí u jídla :pocitac: nebo když malá sedí pod ním, rve za kabely a já odbíhám od dřezu a tahám jí pryč :pocitac:
Ale vsadím se, že kdyby tuhle diskuzi řešili chlapi, tak si budou stěžovat "No ta moje místo párování ponožek čumí na to její eMimino :pocitac: " :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
5.1.12 22:51

ahoj, u nás? to samý v bledě modrým..ráno vztane , de na záchod a už žhaví počítač, nezájem, že já se honim za malým :roll: tohle je naše věčný téma, náš věčný duvod k hádce…jak má volno je pc, nebo hraje playstny, když nedej bože neco udělá chce pochválit jak mimino, nu prostě nevim co s nim… řeknu jdi k malýmu …nu jo až to dohraju a bla , bla…nejvíc mi sejří, že ho má třeba hodku denně ne v kuse..to je tak si dojit na záchod najíst..a vy jen slyšíte míšo nedělej a to a zvuk her :cert: :cert: :cert: zajímalo by mě jestli se to nekdy změní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí