Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nevidím v tom, že by tě nemiloval, jen ho pořád bolí jak se k němu zachovala ![]()
No těžko říct, mte nějaké závazky? Ono ho to muže bolet, ale muže tě i milovat. Jak se k tobě chová. Otázka je, kdyby třeba ona chtěla dát vztah dohromady, jestli by zustal s tebou. Asi bych si o tom s ním řádně promluvila. Mě by štvalo už jen to, že by se mnou o ní pořád povídal a ukazoval fotky ![]()
taky jsem s takovým byla… nakonec se k ní vrátil
, já bych si s ním promluvila (i když tenkát jsem to taky neudělala a stále doufala) jestli vůbec má váš vstah nějakou cenu a tak
verenika píše:
nevidím v tom, že by tě nemiloval, jen ho pořád bolí jak se k němu zachovala
Ahoj. Taky v tom nevidím nic takového, akorát že na ten dřívější rozchod nezapomněl (ale to nemusí mít s tebo unic společného).
verenika píše:
Je mi divné, že po 3,5 letech mohl tohle napsat.....
Nainuva píše:
No těžko říct, mte nějaké závazky? Ono ho to muže bolet, ale muže tě i milovat. Jak se k tobě chová. Otázka je, kdyby třeba ona chtěla dát vztah dohromady, jestli by zustal s tebou. Asi bych si o tom s ním řádně promluvila. Mě by štvalo už jen to, že by se mnou o ní pořád povídal a ukazoval fotky
Závazky nemáme žádné. Chová se ke mě pěkně, ale zaráží mě to, že to vůbec mohl napsat. Nevím, jsem stoho zmatená
Chápu, že tě to znejistělo, tohle by se mi taky nelíbilo, ale taky myslím, že to neznamená, že tě nemiluje. Ale rozhodně bych se ohradila. Normálně bych mu řekla, že jsem to četla, že mně to leží v hlavě, ať upřímně řekne, jak to mezi vámi vidí, a hlavně, že nejseš zvědavá na jeho vzpomínky na bývalou a na to, hrát druhé housle. Třeba by se chytil za hlavu, kdyby mu došlo, že by mohl přijít i o tebe.
Anonymní píše:verenika píše:Je mi divné, že po 3,5 letech mohl tohle napsat.....
Chlapi jsou ješitní a cítí to jako podraz
i po těch letech, je vidět, že jí moc miloval…Ale opravdu to neznamená, že by nemiloval tebe
Zkus si s ním o tom promluvit
že jsi to viděla na FB a že teď nějak nevíš co si máš myslet ![]()
fufiiina píše:
taky jsem s takovým byla… nakonec se k ní vrátil, já bych si s ním promluvila (i když tenkát jsem to taky neudělala a stále doufala) jestli vůbec má váš vstah nějakou cenu a tak
Nad tím právě uvažuji.....
Po tom všem nevím, kdybych to nezjistila tak by to bylo v pohodě, ale teď? Ani nevím jak se mám k němu chovat …
hkac píše:verenika píše:Ahoj. Taky v tom nevidím nic takového, akorát že na ten dřívější rozchod nezapomněl (ale to nemusí mít s tebo unic společného).
Aby v tom nebylo něco víc …
sanyaa píše:
Chápu, že tě to znejistělo, tohle by se mi taky nelíbilo, ale taky myslím, že to neznamená, že tě nemiluje. Ale rozhodně bych se ohradila. Normálně bych mu řekla, že jsem to četla, že mně to leží v hlavě, ať upřímně řekne, jak to mezi vámi vidí, a hlavně, že nejseš zvědavá na jeho vzpomínky na bývalou a na to, hrát druhé housle. Třeba by se chytil za hlavu, kdyby mu došlo, že by mohl přijít i o tebe.
Děkuji za radu. Zkusím si sním o tom promluvit ![]()
verenika píše:Anonymní píše:Chlapi jsou ješitní a cítí to jako podrazverenika píše:Je mi divné, že po 3,5 letech mohl tohle napsat.....
nevidím v tom, že by tě nemiloval, jen ho pořád bolí jak se k němu zachovalai po těch letech, je vidět, že jí moc miloval…Ale opravdu to neznamená, že by nemiloval tebe
Zkus si s ním o tom promluvit
že jsi to viděla na FB a že teď nějak nevíš co si máš myslet
Jo dneska si sním promluvím. Uvidíme. Aspoň budu vědět na čem jsem .
Ahoj, mám stejný názor jak holky - nevidím v těch dvou větách nic, co by mělo ohrožovat váš vztah…ale je to jen výtažek z celého rozhovoru, který ty jsi asi nečetla, že ![]()
Určitě si s ním promluv, ale pozor na tón hlasu a celé podání rozhovoru, který začneš. Asi bych neříkala hned v první větě, že jsi četla jeho FB, to by mohl být dost krutý začátek „nevinného“ rozhovoru ![]()
Ahoj, taky si myslím, že to ve vztahu k tobě nemusí znamenat vůbec nic a může tě milovat.
Mě opustil přítel, když mi bylo 20, chodili jsme spolu 3 roky, velká láska a doteď mě ten rozchod bolí, měla jsem šanci se k němu vrátit, když už jsem chodila se svým manželem, ale neudělala jsem to. Svého manžela miluju. Myslím, že to může být stejný jako u tvého přítele, ale také nemusí.
Ahoj,
potřebovala bych poradit od někoho kdo mě nezná a bude objektivní. Žiji 2,5 roku s přítelem rok před tím než jsme se poznaly se rozešel s holkou se kterou byl 4 roky. Na začátku našeho vztahu o ní pořád mluvil jak je dokonalá a ukazoval mi její fotky ( myslela jsem, že to přejde, ale nic). I nyní vím, že tak 3× do měsíce si zadává její jméno a tel. číslo na internet, zkoumá její fotky atd. Nejvíc mě, ale teď zarazilo co jsem si přečetla na přítelově Facebooku( nechal ho zapnutý, která ženská by se nepodívala). Měl tam rozhovor se sestrou té bývalé přítelkyně. Docela mě to zarazilo. Níže posílám přepis co psal. Po tom co jsem si to přečetla, si myslím, že mě nemiluje. Taky jsem měla dlouholetý vztah, ale tohle bych nikdy nenapsala. Docela bych Vaše názory uvítala. Děkuji
Sestra: jako mě nedělá problém být sama
Přítel: Tak to je fajn a přeju Ti ať ti to vydrží. Ikdyž…když se tvoje sestra semnou rozešla, tak mě to položilo pořádně a i dnes po dalších zkušenostech nemůžu na 100% říct, že mě to nebolí