Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě má další důkaz.Pustil si nějaký dokument a tam byla napsaná poslední návštěva, datum i čas, takže je mu to jasné.Už NIKDY víc!!!!!! ![]()
Bych to vůbec neřešila.
Jen mě napadlo, máš reálné důvody ho podezírat? Třeba ho hryže špatné svědomí a ani si nedovolí něco namítat, protože ví, že bys ho usvědčila.I když jsi třeba včera nic konkrétního nenašla. Proto je i pro něj „lepší“, jakože „neví“ ![]()
Nevím, je mi líto tvých výčitek, ale můžeš si za to sama. Osobně bych se přiznala. A řekla bych ale i proč jsem to udělala. Vím, že by byl přítel naštvaný, ale probrali bychom to a zase by bylo dobře. Nevím zda chceš slyšet že tě podvedl nebo nee, ale to už je na jeho svědomí a zda chce zůstat s tebou. Ale než se užírat a nevědět, tak se radši přímo zeptám. víš jako byl jsi viděn tam a tam s někým, kdo to byl? Nechci tě podezírat proto se ptám a čekám od tebe vysvětlení. Ale je mi líto, že máš vůbec podezření.
Tak s prispevkem nademnou,takhle bych to nehrotila.myslim si ze mangel vi,ze tam nemas co najit,jinak by se vztekala a udelal ti scena,bud v klidu,kdyz se te zepota co jsi tam hledala,tak proste rekni,ze ses chtela mrknout ![]()
Ahoj,já bych se z toho tak nehroutila. Pokud má čisté svědomí,tak to řešit nebude a ani mu to vadit nebude. Já teda do ruky mobil i PC svého partnera beru běžně-na mobilu má lepší foťák,takže s ním neustále fotím našeho kocourka (do sms nevím,to bych asi nevlezla,ani mě to neláká,i když bylo období,kdy jsem se i podívala,ale to na začátku vztahu- po špatné zkušenosti)a PC -má notebook,já jen stolní a tam mě to neba sedět,takže jsem na jeho. Právě i teď.
A účet máme oba stejný. Není co tajit. Neboj,on,jak je vidět nic netají...... Teda alespoň to tak vypadá,podle jeho reakce.
![]()
Přiznat se a vzájemně si odpustit, no to je arůžovou knihovnu. A je moc hezký. Ale realita je jiná. Chci říct, najít odvahu a udělat to …
![]()
Jéžiš, já bych to vůbec neřešila!! Neudělala jsi žádný zločin, šmarjá…žádný truchlení, přehnaný omluvy a prosby o odpuštění! ![]()
Já osobně bych to nehrotila. Pokud na „to“ přijde řeč, manželovi bych to vysvětlila a omluvila se, jinak ne.
Myslím, že pokud by před tebou něco schovával, udělal by scénu
Každopádně jsi dala najevo, že mu nevěříš, takže bych čekala, že se podle toho zařídí.
Taky si říkám, že jsem přece neprovedla nic zas tak hrozného.Kdybysme měli jen jeden účet, tak tam budeme na něm šmejdit oba
Akorát mě to mrzí no, taková asi ztráta důvěry teď, že
Už mě bude mít za podezíravku
rhiannon píše:
Jéžiš, já bych to vůbec neřešila!! Neudělala jsi žádný zločin, šmarjá…žádný truchlení, přehnaný omluvy a prosby o odpuštění!
LÍP BYCH TO NENAPSALA!!!!! ![]()
Anonymní píše:
Taky si říkám, že jsem přece neprovedla nic zas tak hrozného.Kdybysme měli jen jeden účet, tak tam budeme na něm šmejdit obaAkorát mě to mrzí no, taková asi ztráta důvěry teď, že
Už mě bude mít za podezíravku
A nebo to pošimrá jeho ego,že na něho trošku žárlíš...... ![]()
No a proč si myslíš, že tě podvádí? Paranoia z čtení emimina, nebo nějak nápadně změnil chování apod? on taky může bejt v klidu, protože ví, že na TAMTOM mailu zrovna nic nenajdeš.
Taky bych to tolik nehrotila. Myslím, že každá z nás jednou udělala něco podobného… Jestliže jsi měla opravdu reálné důvody… píšeš, že máš podezření z nevěry, tak je to celkem pochopitelné, prostě jsi chtěla vědět…
bubulina píše:
No a proč si myslíš, že tě podvádí? Paranoia z čtení emimina, nebo nějak nápadně změnil chování apod? on taky může bejt v klidu, protože ví, že na TAMTOM mailu zrovna nic nenajdeš.
Jo, asi paranoia, ale právě furt si s někým píše na netu, když se přiblížím k PC tak vypíná a rychle vstává, když jdu třeba koupat děti, tak zas zapne PC a rychle něco píše, když vylezeme z koupelny, tak zas vypíná, chtěla jsem kouknout co tam má, nic víc
Takhle se nikdy nechoval.Nenašla jsem nic a akorát se stydím ![]()
Ahoj, omlouvám se, za založené téma, ale jsem úplně s nervama v …, potřebuji se vykecat, jen mě prosím vás neodsuzujte
Co mám dělat?Mám mlčet a nechat to být, když ani on to neřeší?Dnes mi dopoledne volal ohledně auta, byl veselej, asi se na mě nezlobí, ale mně je hrozně.Mám to nechat a nebo se přiznat?Vím, že se to nedělá, tak mě prosím za to neodsuzujte.Do mobilu bych nevlezla nikdy, ale PC jsem zkusila.Blbka jsem no.
Asi měsíc mám pocit, že je mi manžel nevěrný (možná není, ale po tom co tu pročítám ty diskuze o nevěře, mám pocit, že mi zahýbá), dost tomu nasvědčuje, ale o tom psát nebudu.Včera večer šel do posilovny a já mu vlezla na PC (máme každý svůj účet, nikdy jsem mu na ten jeho nelezla, ale včera jsem se tam přihlásila.Samozřejmě nikde nic, nevím co jsem čekala, ale když přišel, zapl PC a ono mu to psalo, že před hodinou a půl se mu aktivovala nějaká stránka (nevím o co šlo)ale on na mě pak tak divně koukal, asi mu bylo jasné, že jsem šmejdila.Nic neřekl, ale divně koukal.Holky, já mám od té doby divný pocit, jsem strašná, je mi ze sebe zle
Díky za přečtení