Šmírovala jsem u něj v PC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.1.12 11:17

A není to jen ten PC, i mobil si občas bere na záchod, když jsem se ho na to ptala, říkal, že si tam čte zprávy na netu.Že někdo si čte na WC noviny, on si čte noviny v mobilu.
Do mobilu bych mu NIKDY nevlezla.

• Citovat
  • Upravit
12885
5.1.12 11:22
Anonymní píše:
bubulina píše:
No a proč si myslíš, že tě podvádí? Paranoia z čtení emimina, nebo nějak nápadně změnil chování apod? on taky může bejt v klidu, protože ví, že na TAMTOM mailu zrovna nic nenajdeš.
Jo, asi paranoia, ale právě furt si s někým píše na netu, když se přiblížím k PC tak vypíná a rychle vstává, když jdu třeba koupat děti, tak zas zapne PC a rychle něco píše, když vylezeme z koupelny, tak zas vypíná, chtěla jsem kouknout co tam má, nic víc :oops: Takhle se nikdy nechoval.Nenašla jsem nic a akorát se stydím :oops:

A co odpoví, když se zeptáš, s kym si píše? Třeba ti může vyřizovat nějaký překvápko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.12 11:23
bjetuschka píše:
Anonymní píše:
bubulina píše:
No a proč si myslíš, že tě podvádí? Paranoia z čtení emimina, nebo nějak nápadně změnil chování apod? on taky může bejt v klidu, protože ví, že na TAMTOM mailu zrovna nic nenajdeš.
Jo, asi paranoia, ale právě furt si s někým píše na netu, když se přiblížím k PC tak vypíná a rychle vstává, když jdu třeba koupat děti, tak zas zapne PC a rychle něco píše, když vylezeme z koupelny, tak zas vypíná, chtěla jsem kouknout co tam má, nic víc :oops: Takhle se nikdy nechoval.Nenašla jsem nic a akorát se stydím :oops:
A co odpoví, když se zeptáš, s kym si píše? Třeba ti může vyřizovat nějaký překvápko ;)

On mi říká „nic, nic, mám tam takovou hru“,ale říká to tak, že je vidět, že lže

• Citovat
  • Upravit
4118
5.1.12 11:25

Já třeba taky zavírám prohlížeč, když se chlap blíží. Obzvlášť když neprohlížím nic zajímavého, když mi chlap přijde důležitější než nové informace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
5.1.12 11:26
Anonymní píše:
On mi říká „nic, nic, mám tam takovou hru“,ale říká to tak, že je vidět, že lže
:oops: Hm, takhle podobně zavírám e-mimino :oops: Chlap moc nemusí, když pročítám zdejší moudra :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.12 11:29
Ywett píše:
Anonymní píše:
:oops: Hm, takhle podobně zavírám e-mimino :oops: Chlap moc nemusí, když pročítám zdejší moudra :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: fakt?Tak třeba taky čte nějaká moudra někde na chlapech :mrgreen: Kéž by to tak bylo.Koukla jsem právě i do historie PC ale smazáno :oops:
  • Citovat
  • Upravit
12885
5.1.12 11:30

Hmm, těžko soudit podle toho, co píšeš. Asi bych na něj uhodila, řekla mu, že mám podezření a podle jeho reakce uvidíš… Protože těch možností je fakt spousta - může si psát se ženskejma, ale může taky řešit něco s kamarádem. Těžko říct, my s partnerem přd sebou nic netajíme, nevim, co bych udělala. Asi bych mu řekla, že mám podezření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.12 11:30

zakladtelko, rozhodne te nebudu odsuzovat, prosla jsem si tim samym…vsichni vime, ze šmirovat se proste nema…ale proc najednou zmenil sve chovani? sama pises, ze si na PC necte, ale ze si s nekym pise a tobe proste vrta v hlave s KYM?? a zacla jsi mit podezreni, ze s jinou zenou…pokud se o tom nepresvedcis, nikd nerikej nikdy a mozna mu nahlidnes do mobilu, tak jako ja…
Preji ti at se tve podezreni nepotvrdi tak jako mne, i kdyz muj ex zapiral jak mohl..to ten blbec Plzak, vsichni ho zname :mrgreen:
 M.

• Citovat
  • Upravit
23847
5.1.12 11:37
Anonymní píše:
Ywett píše:
Anonymní píše:
:oops: Hm, takhle podobně zavírám e-mimino :oops: Chlap moc nemusí, když pročítám zdejší moudra :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: fakt?Tak třeba taky čte nějaká moudra někde na chlapech :mrgreen: Kéž by to tak bylo.Koukla jsem právě i do historie PC ale smazáno :oops:

Taky tak zavírám emimino, páč kdyby si tady přečet co píšu, nebo nedejbože co čtu, tak by se mi týden smál, co je to za hovadiny :mrgreen: Takže to ještě nutně nemusí znamenat, že má milenku, třeba čumí na něco podobně pitomého ;)
No zakladatelko, to, žes mu lezla do PC bych dál doma nerozmazávala, vytrestala ses sama. A jestli tě fakt podvádí a není blbej, tak to stejně nezjistíš, takže to hoď za hlavu, to nemá smysl řešit dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
5.1.12 12:00

Nechala bych to plavat a pokud by se zmínil, tak ti na noťasu(pokud máš ten) došla baterka a nebo pokud normál, tak ti přestal fungovat net a potřebovala jsi nutně něco najít.Někomu napsat, něco zařídit.
Co se podezření na nevěru týká, neporadím,ale pokud ti to vrtá v hlavě tak si s ním promluv. Lepší než být za stíhačku a šmírovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.1.12 12:02

Tak já bych dělala " jakobysenechumelilo" a rozhodně bych s ničím nezačínala..dokud on by něco nenakousl..A to že nenakousl, také o něčem vypovídá..
Pokud jsi poznala ,že na tvé otázky odpovídá lží, vůbec tě tvůj prohřešek nemusí trápit..
Narovinu bys mu měla po čase říci, že ti vadí jeho " podezřelé" vypínání a zapínání pc, psaní a obezřetnost..

Jo a koupat děti by mohl on - at máš víc času na emimino. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
5.1.12 12:04
Ywett píše:
Anonymní píše:

mám opačný problém, jak se blíží chlap tak taky zavírám emimino, bo on naopak moc rád stojí za zády a čte zdejší moudra, ale když neví souvislosti tak se pak blbě ptá a já místo toho abych si to dočetla tak musím zdlouhavě vysvětlovat proč j t o tak napsaný, jakou to mělo minulost atd a to mě k uzoufání nebaví :mrgreen: :lol: a pak když chodím do uzavřených skupin tak bych přece jen měla ctít sooukromý těch na druhé straně a nemusí si to můj manžel číst, protože to on má hned milion doplňujícíh otázek a mě moc nebaví to s ním probírat. Takže emimino zavřu a jdeme se většinou společně věnovat příjemějším věcem :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
5.1.12 12:07

mobil na zachode je podezrely, hlavne v noci. A kde je jinak mobil kdyz se jde on spchovat? Pokud ho vypina, nebo bee sebou, je to jasny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30412
5.1.12 12:15

Zakladatelko, taky bych to neřešila. Já teda na počítač lezu manželovi celkem běžně. Jak potřebuju jen něco v rychlosti najít a jít, tak ten jeho vyhrává, můj půl dne nabíhá. Mobil mu občas taky seberu, když potřebuju jen něco vyřídit s rodičema a nechce se mi hledat můj.
A vím, že když by mě podváděl tak to stejně v počítači nenajdu a to mám vystudovanou informatiku a troufám si říct, že hledat umím. Dá se koukat na stránky v anonymním režimu, založit další mail atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
5.1.12 12:21

Já hlavně nechápu, proč si tady v těch diskuzích tak často ženský sypou popel na hlavu, že se manželovi či příteli podívaly do počítače, popř. do mobilu. Prostě měly nějaký důvod, tak to udělaly, je jasné, že se má respektovat soukromí druhého,ale pokud někdo uvažuje o nevěře, jde rozumné uvažování a dodržování určitých zásad prostě stranou. Takže rozhodně zapomeň na to, že jsi udělala něco, z čeho by ti ze sebe mělo být špatně.
Na jeho chování bych se ho zeptala, jinak se z toho zblázníš. Držím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí