Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše: Více
A na co ten milion potřebuješ? Co když partner najednou nebude?
To si chceš půjčovat od lichvářů? Ti většinou tohle vyžadují. Je to nejlepší cesta, jak o tu nemovitost přijít.
@pikola no a na otázku odpověď prosím? Nikde nic podobného nemůžu najít.
Měli jsme na to hypotéku, ale byla nutná kupní smlouva.
A co když se rozejdete, nebo se mu něco stane, budeš moct vše platit doma a ještě splácet úvěr? Na rodičáku bych do toho nešla teda.
Tak si to poptej, banky půjčují rady, mě Raifka pořád nabízí úvěr. Milion ti podle mě půjčí i bez zajištění nemovitostí.
A není moźnost jít cestou půjčky bez zástavy nemovitosti? V internetovém bankovnictví tvé banky se podívej, pokud ti tam chodí pravidelný příjem, většinou takovou půjčku nabízí, sama mám takto bezúčelovou půjčku na dodělávku domu a byla možnost až do výše 1.2 mil.
Na to se nedá takhle odpovědět. záleží na tom jaká je hodnota domu, zda tam nejsou jiná zatížení (třeba zástavní právo pro jinou banku, věcné břemeno apod) a pak tak na výši tvých příjmů z toho pronajmu a taky na výši tvých jiných závazků (jinych dluhu). banka si to prostě bude muset spočítat a taky to muze každé bance vyjít jinak, každá ma to svoje pravidla a modely. takže tady ti nikdo odpověď nedá. ale ryze principielně to samozřejmě jde, vzit si uver a zajistit ho zastavou na nemovitosti.
@Hanney7 píše: Více
Ano, ale s dostatečným příjmem. Milion na spotřebáku na deset let je skoro 13tisíc splátka, na to s rodičákem a nájmem nedosáhne.
Ahoj, je možné získat úvěr cca milion na rodicaku pokud muzu dat do zástavy nemovitost? Dekuji