Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jak silne ty kontrakce na tom monitoru byly? Jinak ja jsem dnes 39+5 a poslicky mam uz nekolik tydnu a vcera vecer jsem to mela tak, jak popisujes.. Nejdriv slabe, ale pravidelne kontrakce, tak uz jsem se radovala, sla jsem do vany, nepreslo to, parada, sla jsem uspat syna, usnula jsem s nim a kontrakce najednou uplne ustaly. Rano kolem treti me zase probudily, trvaly cca dve hodiny a zase ustaly.
@solip jakože ty čísla jak se pohybovaly? Většinou se to vyškrábalo kolem 80 tuším. Byly tam fakt velký kopečky. Ležím v nemocnici a už jsem se radovala, že porodím a půjdu brzy domů a asi nakonec nic ![]()
@00verča00 tak jeste par dni mas, aby se mimino poradne dopeklo, tak je dobre, ze jeste neslo ven. Ono nakonec urcite vyleze
drzim palce, at je vse ok.
@00verča00 není kam chvátat, dítě potřebuje ještě skoro 3 týdny dopéct
Mimčo je vyvinuté a porod by nevadil. Protože do týdne jinak stejně budeme vyvolávat, tak jsem se radovala, že by to mohlo jít dřív a samo.
@00verča00 píše:
Ahoj, predevcirem mi odesla hlenova zatka. Az do dnesniho vecera jsem mela kontrakce po 8-10 minutach v kuse. Dneska kolem sedme vecer to najednou prestalo a nic se nedeje. Stalo se vam to taky?
Kontrakce sly videt i na monitoru.
Jsem 37+4tt
Otviras se nebo ne? Resp. Měla jsi nějaký nález?
@solip pokud nevyleze samo, tak mu budou doktoři do týdne pomáhat, tak jsem myslela, že by jsme to aspoň měli už za sebou oba a podle přírody
děkuji
@lampicka11 za tu dobu jsem se otevřela jen na prst
dneska už jsem na vyšetření nebyla, ale myslím že stejně žádná změna když to přestalo :/