Zatažený konečník

21593
20.8.19 23:05

Ja mela s dcerkou podobne problemy. Bez trubicky se nevykakala vubec. Pediatr me poradil trubickovat pri kazdem prebalovani a byla to rada nad zlato. Povetsinou se vykakala diky trubicce jednou denne a to pak relativne slo, bez ni tlacila hotovou modelinu, uplne tuhe hovinko a taky u toho plakala. Ne pri kazdem trubickovani delala hovinko, ale alespon se trochu vyprdela.

Na cca 6m ze dne na den tyto problemy ustaly a zacala kakat sama, bez pomoci a i vicekrat denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1637
20.8.19 23:28

Taky jsem používala rourku při každém přebalování, konec potřít trošku vazelínou a,,šmrdlat" jemně na kraji zadečku, ten svěrač se nakonec uvolní a vykaká se, nebo alespoň vyprdí. To UM bych dávala nejdříve po 3 hodinách, to zase poradila moje dětská nám, dříve určitě ne, bříško to jinak nestihne strávit a smícháte v bříšku staré mlíčko s novým a z toho je taky bolení. Značku UM často neměňte, musí si to tak 14 dní sednout. A nějaké kapičky na bolení bříška? Baby Calm, Espumisan na prdíky….v lékárně poradí…Natřít bříško Tymiánovou mastí (tu smíchat s jiným krémem, aby nebyla tak silná ze začátku). Používát nahřátý polštářek s peckami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11752
21.8.19 04:44

Dcerka měla po UM zácpu. Více jsem ředila mléko. Dávala jsem na 3odměrky UM na 100-120ml vody a pomáhalo to. Jedla menší porce, tak jsem dávala častěji, jak si řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.19 10:05

Křeče a krouceni

Dobrý den chci se zeptat, máme nyní UM PP poBabyvita, myslím že mu mlíčko sedlo, máme teď 4 měsíce a před 2 dny se začal kroutit bolestmi, myslím že mu tlaceji zoubky, ale to kroucení nemá z toho.pri tom se snaží t lll acit, otevře se mu konečník a on rychlé natáhne nožičky aby tomu zabránil..můžou to být prdíky? To je to tak vážně bolí? Včera byl neutisitelnej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí