Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Dobrý den, nemáte někdo tip na zátěžovou deku pro děti? Koukala jsem, že je má i Ikea, ale nejmenší váha 6 kg a pro děti se doporučují 3 kg. Ale hádám, že musí být rozdíl i ve velikosti, přece jen dospělácká velikost, v té se to rozloží méně. Nemáte prosím zkušenost, případně odkud jste brali…?
To jsou věci!
Doteď jsem o zátěžových přikrývkách neslyšela, ale teď jsem si je vyhledala, a zní to zajímavě… omlouvám se zakladatelce, ale taky poprosím o info ohledně zkušeností -
Pokud je dítě (teď už puberťák) obecně nespavec, ale pak ráno je unavené - pomohla deka zlepšit kvalitu spánku?
Existuje vícero typů? Teď nemyslím rozměry a váhu, ale spíš typ náplně, účinku - pokud ano, jaké? (zatím vidím skleněné kuličky vs přírodní granulát - jaký je v tom reálně rozdíl?)
Proč jsou tak obrovské cenové rozdíly? Někde je mají za 1.500, někde za víc než 6.000? Jaký je mezi nimi rozdíl?
@J_Doe Take by me tohle vse zajimalo. Jinak primarne ji chci na zklidneni, na uzkost ![]()
https://www.sensa-shop.cz/…du-pro-deti/
Tuhle mi doporučila pro syna ergoterapeutka.
Je pro děti a můžeš si vybrat i variantu (váhu).
Osobní zkušenost ale nemám. Syn začal spát velmi dobře, takže jsem jí nakonec neobjednávala.
@J_Doe Aspon jsem zjistila, ze nejlepsi jsou asi sklenene kulicky. Nevydavaji sustivy zvuk, neslepuji se do hromadek a taky jich neni potreba tolik, tak je deka tenci a min hrejiva
Na omak jsou jemnejsi.
Jinak ze pry se bere cca 10% vahy ditete plus cca kilo klidne jeste navic. Velikost jsem nezjistila, asi vezmu normalne detskou.