Podzimní detox - Jak na něj

1
23.11.23 14:58

Podzimní detox - Jak na něj

Ahojtee, chtěli bychom se s manželem očistit před zimou. Nějaké tipy na detox?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9802
23.11.23 15:01

Zdravě jíst, dostatečně spát a hýbat se. Na zbytek máte játra, ledviny a střeva. Pokud se člověk ke svému tělu chová jak čuně, tak žádný detox zázraky nedokáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.11.23 15:02

Zkus šťávy z ovoce a zeleniny. My to takhle děláme vždycky na podzim. Vezmu špenát, řapíkatý celer, jabka, zázvor a všechno to rozmixuju s mixéru. Máme z toho super smoothie na každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.23 15:06

Já například úplně vysazuji kávu, nahrazuju ji čaji které mě ted v zimě zároveň zahřejí. Dále si míchám zelený ječmen na lepší zažívání a cítím se dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
23.11.23 15:09

Doporučuju vyzkoušet MAgu. Koupila jsem v září jejich detoxikační kúru, je listopad a já si přijdu jak nová. Trávení jsem nikdy neměla lepší + se mi po tom výrazně zmírnily jizvy po akné. Zvykla jsem si to pít místo kávy, takže kofein jsem též omezila. Doporučuju všem na pročištění těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56179
23.11.23 15:26

Omezit kafe, tuky, cukry, můžete si koupit yuccu. A jíst syrový ovozel, kysané zelí, spát a hýbat se, sauna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
23.11.23 19:51

@MartinaZ2 za mě je Magu absolutně předražená a žádný účinek na mě ani známé neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teri_p98
23.11.23 22:18

H2 Alkaline na vyrovnání PH v organismu :)

• Citovat
  • Upravit
7240
1.12.23 10:05
@Pejskarkaa píše:
@MartinaZ2 za mě je Magu absolutně předražená a žádný účinek na mě ani známé neměla.

Za mě také účinek 0, ani chuťově nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková