Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahojtee, chtěli bychom se s manželem očistit před zimou. Nějaké tipy na detox?
Zdravě jíst, dostatečně spát a hýbat se. Na zbytek máte játra, ledviny a střeva. Pokud se člověk ke svému tělu chová jak čuně, tak žádný detox zázraky nedokáže.
Zkus šťávy z ovoce a zeleniny. My to takhle děláme vždycky na podzim. Vezmu špenát, řapíkatý celer, jabka, zázvor a všechno to rozmixuju s mixéru. Máme z toho super smoothie na každý den
Já například úplně vysazuji kávu, nahrazuju ji čaji které mě ted v zimě zároveň zahřejí. Dále si míchám zelený ječmen na lepší zažívání a cítím se dobře.
Doporučuju vyzkoušet MAgu. Koupila jsem v září jejich detoxikační kúru, je listopad a já si přijdu jak nová. Trávení jsem nikdy neměla lepší + se mi po tom výrazně zmírnily jizvy po akné. Zvykla jsem si to pít místo kávy, takže kofein jsem též omezila. Doporučuju všem na pročištění těla.
Omezit kafe, tuky, cukry, můžete si koupit yuccu. A jíst syrový ovozel, kysané zelí, spát a hýbat se, sauna.
@MartinaZ2 za mě je Magu absolutně předražená a žádný účinek na mě ani známé neměla.
@Pejskarkaa píše:
@MartinaZ2 za mě je Magu absolutně předražená a žádný účinek na mě ani známé neměla.
Za mě také účinek 0, ani chuťově nic moc.