Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám takový dotaz, mám nepravidelnou ms ale max o 2 dny se zpozdí nebo začne dříve, už je to čtvrtý den a furt nic, mám bolavá a napnutá prsa už tak 5 dní a vždycky večer mám pocity jako před ms ale druhý den nic dělala jsem si test před dvěma dnama a byl negativní myslíte že by to mohlo značit těhu ale je mi divný že test ukazuje jen jednu čárku :-/ ![]()
@Petttulee zkus test znovu anebo si zajdi jako samoplatce na hcg a budes vedet hned.
Může to být těhotenství, já to měla stejně. Zkus to později, co jiného můžeš dělat, tady to za Tebe nikdo nevyřeší.
@Petttulee já to měla jako ty, pocity jako na když už přijde taky a čekala jsem 14 dní, testy negativní… tak jsem šla na vyvolávačku a za dalších 12 dní se potvora zatoulaná dostavila. Spadl mi šutr ze srdce.
ještě vyčkej a kdyžtak si pak zajdi k dr.
Zkus test za pár dní a nebo si zajdi na krev, jak je tu psáno. U dcery se mi ukázal pozitivní test až po 14 dnech zpoždění, u druhého těhotenství po týdnu zpoždění, takže třeba je ještě brzo ![]()
Tak dneska už se mi k tomu přidala zácpa a mam nafouklé břicho tak jsem zvědavá co z toho bude
Ahojky holky
jsem tu poprve a rada bych se s vama podelila o mou osobni vec a jeste radsi si prectu vase nazory..beru uz nekolik let antikoncepci a MS byla vzdy pravidelna..ted jsem na ni cekala skoro dva dny, bolesti trosku slabsi nez jindy a krvaceni jsem mela jen necele 2 dny a slabe, jiindy 5 dni a silnejsi..vcera mi to zkoncilo a dnes jsem si udelala tehu test, ale az k veceru, ale carka nebyla..chci se zeptat, mate s timto nektera s vas zkusenost? A co s tim? Moc moc dekuju a tesim se na alespon na nejaky odpovedi ![]()
@Janica29 Asi bych skočila k doktorce, protože při braní HA to moc normální není. Je možné, že stávající HA Ti přestává sedět, nebo to může značit nějaký gynekologický či hormonální problém. Takže bych to raději zkonzultovala a nechala se vyšetřit.