Zatím čekám

45
14.8.14 22:43

zatím čekám

Ahoj holky, mám takový dotaz, mám nepravidelnou ms ale max o 2 dny se zpozdí nebo začne dříve, už je to čtvrtý den a furt nic, mám bolavá a napnutá prsa už tak 5 dní a vždycky večer mám pocity jako před ms ale druhý den nic dělala jsem si test před dvěma dnama a byl negativní myslíte že by to mohlo značit těhu ale je mi divný že test ukazuje jen jednu čárku :-/ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6727
14.8.14 22:47

@Petttulee zkus test znovu anebo si zajdi jako samoplatce na hcg a budes vedet hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
14.8.14 22:47

Tak cert vi.. a vadilo by hodne kdybys byla tehotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
14.8.14 22:48

Může to být těhotenství, já to měla stejně. Zkus to později, co jiného můžeš dělat, tady to za Tebe nikdo nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrushca
14.8.14 22:49

Je ještě brzo na test, pár dní počkej a pak to zkus znovu.

• Citovat
  • Upravit
45
14.8.14 22:51

Dobře počkám :) děkuji mockrát za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
14.8.14 22:53

@Petttulee já to měla jako ty, pocity jako na když už přijde taky a čekala jsem 14 dní, testy negativní… tak jsem šla na vyvolávačku a za dalších 12 dní se potvora zatoulaná dostavila. Spadl mi šutr ze srdce. :D ještě vyčkej a kdyžtak si pak zajdi k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.14 22:53

Ahoj ja mam ms mit dnes tak uvidime;-)zatim anonym.

• Citovat
  • Upravit
9090
15.8.14 08:07

Zkus test za pár dní a nebo si zajdi na krev, jak je tu psáno. U dcery se mi ukázal pozitivní test až po 14 dnech zpoždění, u druhého těhotenství po týdnu zpoždění, takže třeba je ještě brzo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
15.8.14 22:06

No zkusím test příští týden ještě tak uvidíme díky :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
16.8.14 16:14

Tak dneska už se mi k tomu přidala zácpa a mam nafouklé břicho tak jsem zvědavá co z toho bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.14 22:50

Mě svetle hnedy vytok :(

• Citovat
  • Upravit
3
16.8.14 23:03

Ahojky holky :) jsem tu poprve a rada bych se s vama podelila o mou osobni vec a jeste radsi si prectu vase nazory..beru uz nekolik let antikoncepci a MS byla vzdy pravidelna..ted jsem na ni cekala skoro dva dny, bolesti trosku slabsi nez jindy a krvaceni jsem mela jen necele 2 dny a slabe, jiindy 5 dni a silnejsi..vcera mi to zkoncilo a dnes jsem si udelala tehu test, ale az k veceru, ale carka nebyla..chci se zeptat, mate s timto nektera s vas zkusenost? A co s tim? Moc moc dekuju a tesim se na alespon na nejaky odpovedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
17.8.14 21:29

@Janica29 Asi bych skočila k doktorce, protože při braní HA to moc normální není. Je možné, že stávající HA Ti přestává sedět, nebo to může značit nějaký gynekologický či hormonální problém. Takže bych to raději zkonzultovala a nechala se vyšetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí