Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
levmah28 píše:TýnkaK píše:To není prudění,je to pravda,ale nejím to každý den,toto jsem koupila po druhé.Jinak,třeba já zase nekupuju maso z obchodu,hovězí od souseda,vepřové,kuřecí a králičí máme doma.Takže já bych nikdy nekoupila už maso z obchodu.Každý to má jinak.
Jo bez glutamátů- na to jim neskočím. Označení glutamátu jsou (krom tohoto názvu) tyto: hydrolyzované proteiny, sojový extrakt, kvasničný extrakt, látka zvýrazňující chuť, E 621-625. V polívkách Natur bez glutamátu od Vitany je vše. Navíc je to látka, co se v těle ukládá, v mozku nenarozených dětí v obrovském množství a je to vážně hodně škodlivé. Nepěstuji si nic (v paneláku…), ale hodně si čtu složení a řeším odkud je potravina, kterou kupuju. Jo a nejsem „bioeko“ matka. Jen jsem zjistila, že lze lépe žít, pokud do sebe sypu co nejmíň sajrajtů. A končím, nebudu prudit
No já to prudění myslela tak, že ti plevelim diskuzi nevyžádanýma radama
A domácí maso teda nepokrytě závidím. Nemám zdroje
Ale teď jsme se dostali k domácí krůtě a teď nám ten pětadvacetikilový pštros okupuje mrazák. Kuřecí kupuju minimálně a teď je s tím na nějakou dobu konec. Ale na farmářských trzích jsem objevila chovatele jelenů a kanců, dělají si i vlastní klobásy a salámy, bez přidávání srajdiček a je to dost znát. A vyhlásila jsem embargo na šunky a spol, občas koupím od kosti, ale malýmu to moc dávat nechci. Na pečivo dáváme sýr a maso máme prakticky denně v obědu. Uvařit bez masa skoro neumím ![]()
Ps. složení zatřes a upeč neznám, ale dřív jsem občas koupila (nevím jak se to jmenuje přesně, ale asi od vitany) takovou tu směs, taky s pytlíkem a tam teda gl. byl. Škoda, děsně mi to chutnalo. ![]()
Taminka píše:Myslim, ze dotycna k tematu nic nemela, ale asi se chtela poblit a zrovna nemela kde, tak to hodila sem.
:lol
:
Hkac, mas vybornej posledni metrik ![]()
Ja nevim, me teda ani nenapadlo cist slozeni
ja proste myslela, ze je to nejaky koreni smichany + pytlik
Nejime to kazdy den, ale kdyz si to udelame, tak nam to chutna, jako fakt ![]()
Delsi dobu jsem nikde nevidel smes na zebirka, nevi nekdo jestli se jeste dela?
To není prudění,je to pravda,ale nejím to každý den,toto jsem koupila po druhé.Jinak,třeba já zase nekupuju maso z obchodu,hovězí od souseda,vepřové,kuřecí a králičí máme doma.Takže já bych nikdy nekoupila už maso z obchodu.Každý to má jinak.