Zatřes a upeč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
3.12.11 14:23
TýnkaK píše:
Jo bez glutamátů- na to jim neskočím. Označení glutamátu jsou (krom tohoto názvu) tyto: hydrolyzované proteiny, sojový extrakt, kvasničný extrakt, látka zvýrazňující chuť, E 621-625. V polívkách Natur bez glutamátu od Vitany je vše. Navíc je to látka, co se v těle ukládá, v mozku nenarozených dětí v obrovském množství a je to vážně hodně škodlivé. Nepěstuji si nic (v paneláku…), ale hodně si čtu složení a řeším odkud je potravina, kterou kupuju. Jo a nejsem „bioeko“ matka. Jen jsem zjistila, že lze lépe žít, pokud do sebe sypu co nejmíň sajrajtů. A končím, nebudu prudit :kytka:

To není prudění,je to pravda,ale nejím to každý den,toto jsem koupila po druhé.Jinak,třeba já zase nekupuju maso z obchodu,hovězí od souseda,vepřové,kuřecí a králičí máme doma.Takže já bych nikdy nekoupila už maso z obchodu.Každý to má jinak.

• Citovat
  • Upravit
2616
3.12.11 15:04
levmah28 píše:
TýnkaK píše:
Jo bez glutamátů- na to jim neskočím. Označení glutamátu jsou (krom tohoto názvu) tyto: hydrolyzované proteiny, sojový extrakt, kvasničný extrakt, látka zvýrazňující chuť, E 621-625. V polívkách Natur bez glutamátu od Vitany je vše. Navíc je to látka, co se v těle ukládá, v mozku nenarozených dětí v obrovském množství a je to vážně hodně škodlivé. Nepěstuji si nic (v paneláku…), ale hodně si čtu složení a řeším odkud je potravina, kterou kupuju. Jo a nejsem „bioeko“ matka. Jen jsem zjistila, že lze lépe žít, pokud do sebe sypu co nejmíň sajrajtů. A končím, nebudu prudit :kytka:
To není prudění,je to pravda,ale nejím to každý den,toto jsem koupila po druhé.Jinak,třeba já zase nekupuju maso z obchodu,hovězí od souseda,vepřové,kuřecí a králičí máme doma.Takže já bych nikdy nekoupila už maso z obchodu.Každý to má jinak.

No já to prudění myslela tak, že ti plevelim diskuzi nevyžádanýma radama :oops: ;) A domácí maso teda nepokrytě závidím. Nemám zdroje :( Ale teď jsme se dostali k domácí krůtě a teď nám ten pětadvacetikilový pštros okupuje mrazák. Kuřecí kupuju minimálně a teď je s tím na nějakou dobu konec. Ale na farmářských trzích jsem objevila chovatele jelenů a kanců, dělají si i vlastní klobásy a salámy, bez přidávání srajdiček a je to dost znát. A vyhlásila jsem embargo na šunky a spol, občas koupím od kosti, ale malýmu to moc dávat nechci. Na pečivo dáváme sýr a maso máme prakticky denně v obědu. Uvařit bez masa skoro neumím :lol:

Ps. složení zatřes a upeč neznám, ale dřív jsem občas koupila (nevím jak se to jmenuje přesně, ale asi od vitany) takovou tu směs, taky s pytlíkem a tam teda gl. byl. Škoda, děsně mi to chutnalo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
3.12.11 22:03
Taminka píše:Myslim, ze dotycna k tematu nic nemela, ale asi se chtela poblit a zrovna nemela kde, tak to hodila sem. :roll:

:lol :lol: :

Hkac, mas vybornej posledni metrik 8)

Ja nevim, me teda ani nenapadlo cist slozeni :oops: ja proste myslela, ze je to nejaky koreni smichany + pytlik :nevim: Nejime to kazdy den, ale kdyz si to udelame, tak nam to chutna, jako fakt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jiriczech
30.10.13 21:17

Delsi dobu jsem nikde nevidel smes na zebirka, nevi nekdo jestli se jeste dela?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii