Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Myslím, že problém nebude s chutí, ale spíš v tom, že vepřové nebude měkké
. Asi bych ho nechala dýl naložené
.
My taky dneska asi budem třesat a péct
.
Myslim, ze ani, ja uz jsme to parkrat delala, rychlovka, kdyz se mi nechce moc varit a nemam inspiraci a bylo to dobry..
Já to maso naklepu a nakrájím na kostičky,snad to bude O.K.
My to delame docela casto, kdyz jsme lini neco vymyslet
stehynka jsme delali asi troje a pak minulou sobotu krkovicku a ta byla vynikajici… Tu jsme tam meli cca 60 minut.
Jak dlouho tam maji byt ta stehna? Mozna to veprove nebude uplne mekke, ale jinak ta chut bude podle me ok ![]()
Maso dej klidně vepřové, ale na nudličky. Spíš bych viděla problém v glutamátu pro těhotnou, ale to už zase spamuju… ![]()
TýnkaK píše:
Maso dej klidně vepřové, ale na nudličky. Spíš bych viděla problém v glutamátu pro těhotnou, ale to už zase spamuju…
Co mě nezabije to mě posílí
jednou za čas to snad nevadí ![]()
TýnkaK píše:
Maso dej klidně vepřové, ale na nudličky. Spíš bych viděla problém v glutamátu pro těhotnou, ale to už zase spamuju…
to by člověk musel jíst jen doma vypěstovanou zeleninu a ovoce, chovat drůbež a skot..kolikrát ani nevíme, co jiné někde v restauraci ![]()
když to nebudeme jíst na kila…
Taky se chystám zatřást a upéct už nějakou dobu, ale u nás to nikde nemají :sad:
zakladatelko můžu se zeptat, kde jsi to sehnala?? ![]()
Já kupovala včera v Albertu (je na to zrovna akce, jinak bych si toho asi ani nevšimla). Píšou, že je to bez glutamátu, tak doufám, že to nejhorší, co tam je, je obyčejná sůl.
Máme nugetky z prsních řízků a doporučená doba pečení je 55-60 minut, přijde mi to dlouho (ale ještě jsem nezkoušela, my obědváme později).
Jo bez glutamátů- na to jim neskočím. Označení glutamátu jsou (krom tohoto názvu) tyto: hydrolyzované proteiny, sojový extrakt, kvasničný extrakt, látka zvýrazňující chuť, E 621-625. V polívkách Natur bez glutamátu od Vitany je vše. Navíc je to látka, co se v těle ukládá, v mozku nenarozených dětí v obrovském množství a je to vážně hodně škodlivé. Nepěstuji si nic (v paneláku…), ale hodně si čtu složení a řeším odkud je potravina, kterou kupuju. Jo a nejsem „bioeko“ matka. Jen jsem zjistila, že lze lépe žít, pokud do sebe sypu co nejmíň sajrajtů. A končím, nebudu prudit ![]()
jeee my taky delame zatres a upec..mnam moc mi chutna kuratko ![]()
Veprove bych nakrajela a nechala o neco dele, aby to nebyla tvrde.
levmah28 píše:
Máš něco k tématu???
Myslim, ze dotycna k tematu nic nemela, ale asi se chtela poblit a zrovna nemela kde, tak to hodila sem. ![]()
eVerco oni to snad maji vsude..urcite Spar, tesco, Globus, Albert, kaufland..Dokonce i u nas v Hrusce jsem to videla..
TýnkaK píše:
Jo bez glutamátů- na to jim neskočím. Označení glutamátu jsou (krom tohoto názvu) tyto: hydrolyzované proteiny, sojový extrakt, kvasničný extrakt, látka zvýrazňující chuť, E 621-625. V polívkách Natur bez glutamátu od Vitany je vše. Navíc je to látka, co se v těle ukládá, v mozku nenarozených dětí v obrovském množství a je to vážně hodně škodlivé. Nepěstuji si nic (v paneláku…), ale hodně si čtu složení a řeším odkud je potravina, kterou kupuju. Jo a nejsem „bioeko“ matka. Jen jsem zjistila, že lze lépe žít, pokud do sebe sypu co nejmíň sajrajtů. A končím, nebudu prudit
Já taky čtu složení a na tomhle výrobku mi nic podezřelého nepřipadá. Nic z toho, co píšeš, tam uvedeno není. Na informaci bez přidaného glutamátu moc neslyším, radši si přečtu, co tam je. A pokud nemůžu věřit složení, tak už fakt nevím, podle čeho mám vybírat, co kupuju. Ja takovýhle věci moc často nedělám, přijdou mi dost slaný - a taky že je většinou ředím kukuřičnou nebo jinou moukou, Marušce obaluju jen v instatní obilninové kaši (mch je to výborné, takže od té doby, co jsem to zkusila, mi přijde zbytečné kupovat podobné směsi). Tohle jsem chtěla spíš vyzkoušet, už je to v troubě.
Ahoj holky.Jdu si zase pro radu
koupila jsem si Zatřes a upeč,v sáčku je nějaký prášek a sáček ve kterém se to peče.Je tam napsané na kuřecí stehna s příchutí česneku.Jenže mám hlad a nemám kuřecí stehna ale za to mám vepřové masíčko
myslíte,že to bude dobré?