Ajvar Podravka - kde koupit v Brně

3380
30.11.11 19:42

Ajvar Podravka - kde koupit v Brně

Ahoj, nevíte prosím někdo kde se dá koupit v Brně ajvar od Podravky? Nebo i nějaký jiný dobrý, jen ne chemikovu pomstu Hamé :poblion: Zásoby z chorvatska docházejí a já ho tak ráda. Napadá mě jestli u Sindibáda :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30.11.11 19:46

Jů! Teda nevím, ale připomělo mi to, kdysi jsme si ho taky dovezli z Chorvatska a několik měsíců nám tu ležel a nevěděli jsme co s ním, co to přesně je, jak se to zpracovává :think: Pak jsem to k něčemu nalila, snad k těstovinám… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
30.11.11 19:52

Jí se to třeba k masu -příroďák, karbanátky a vynikající je třeba i na topinku…No v tom chorvatsku to v restauraci dávají asi úplně ke všemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
30.11.11 19:54
Ahoj ajvar kupuji v Makru jinak jsem ho nikde nevidela :think:
Ainy píše:
Jí se to třeba k masu -příroďák, karbanátky a vynikající je třeba i na topinku…No v tom chorvatsku to v restauraci dávají asi úplně ke všemu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
30.11.11 20:08

:kytka: díky aspoň za to, sice kartu nemám ale ségra tam občas jezdí. A je to ta Podravka nebo jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
30.11.11 23:38
Momentálne ho doma nemám ale myslím že je to Podravka. Kdysi se dal koupit ten co byl přímo z Chorvatska
Ainy píše: :kytka: díky aspoň za to, sice kartu nemám ale ségra tam občas jezdí. A je to ta Podravka nebo jiný?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
1.12.11 07:10

Tak jeste jednou moc diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie