Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, my máme pánev wok od Tefal a jsme spokojeni, ale nejsme žádní kuchaři, na naši čínu nám to stačí
Ale jsem s ní max. spokojená, je teda těžší, ale nemám to moc s čím porovnat, máme všechny pánve od nich.
Ahoj,
mám taky od Tefal, stála tuším kolem 700,– (možná více, ale bylo to do tisícovky). Jsem s ní moc spokojená, dělám v ní všechno. Taky nejsem nějaká profi kuchařka, ale co potřebuji, to v ní udělám ![]()
Obyčejnou z Ikey s poklicí. Rozhodně doporučuju nějakou s poklicí - maso se pak krásně udusí.
Co vím, tak třeba k pánvím Tescoma se dají poklice dokoupit samostatně. U Tefal netuším.
Petra8a píše:
Obyčejnou z Ikey s poklicí. Rozhodně doporučuju nějakou s poklicí - maso se pak krásně udusí.
Tak tu mám taky, stojí kolem stovky a jsem spokojená ![]()
Tak my máme od značky Tescoma i s poklicí a spokojenost. Tuším, že stála něco kolem 800 kč. Ale nemám možnost teda porovnávat s jinýma značkama
Účel splní, takže jsem se potom nikdy nepídila
Máme ji cca 3 měsíce : -)
Nějakou německou ELO koupenou v Makru,cca 1200kč, a když porovnám s obyč za 200 nesrovnatelný rozdíl, nepřipaluje se, je dokonalá ![]()
Weruska píše:
Ahoj, my máme pánev wok od Tefal a jsme spokojeni, ale nejsme žádní kuchaři, na naši čínu nám to stačíAle jsem s ní max. spokojená, je teda těžší, ale nemám to moc s čím porovnat, máme všechny pánve od nich.
Tu mám taky už asi šest let a pořád slouží. Dělám v ní všechno, myju v myčce. Pravda, je těžší, ale to mi zrovna nevadí…
Taky mám od Tefalu a spokojenost. Tehdy jsme ji koupili za body v Makru, tak ani nebyla nijak drahá. Mám k ní i pánev na palačinky a ta je taky super.
mám obyčejnou tenkou plechovou a je na prd, ale když není nic jiného, tak i ta poslouží, ale chystám se koupit nějakou pořádnou, jen mám menší rozlet, páč mám indukci ![]()
šóšannáh píše:
mám obyčejnou tenkou plechovou a je na prd, ale když není nic jiného, tak i ta poslouží, ale chystám se koupit nějakou pořádnou, jen mám menší rozlet, páč mám indukci
my měli sklokeramiku a teď máme elektrické plotýnky a vše ok ![]()
tak teď mám dilema jestli koupit tefal, nebo tescomu…U tescomy jsem nasla ze maji masivni wok panev premium. Ale u tefalu to nejak nemuzu rozeznat..chci fakt tezkou tu panev, ne tu lehouckou, je mi proste podezrela ![]()
ahoj, jakou máte doma WOK pánev? Mám takový laický pojem, že ta těžší je lepší, než ta lehoučká.. Vyznáte se v tom někdo? Na titanovou nemám, ale chtěla bych něco kvalitnějšího…kolem tisícovky.
předem děkuji za rady kuchařinky a kuchaři