Zavádění pilulek macmiror

213
31.3.25 21:56

Zavádění pilulek macmiror

Ahoj. Chci se zeptat jestli někdo nemá zkušenost. Mám zaváděcí pilulky kvůli kvasinkám, už po druhé. Jsem 33tt, do teď bylo všechno v pořádku, zaváděli se mi hladce, někdy některá hůř ale jinak vše ok. Ještě mi zbývají asi 3 a dneska teda hrůza. Dneska jsem to asi špatně dala nebo nevím, vůbec nešla, bolelo to, a jak když je tam nějakej špunt přes kterej to nejde protlačit, když jsem tam zatlačila tak to prostě bolelo, nešla ani vyndat nic. Takže sem jí zavedla někam do poloviny možná ani to ne, někde z kraje. Každopádně sem si pod sebe dala plínu kdyby vytekla všude :mrgreen: Nevíte někdo co to může bejt? Jestli jsem to na začátku nějak špatně dala? Nebo fakt netuším. Mám se nějak obávat? Kontrolu u doktora mám teď v pátek tak vše bude snad oukej. Ještě doplním, když jsem vstala z postele abych udělala 4 kroky pro tu plínu, tak sem samožrejmě šla jak pos***á aby to nevypadlo, a když sem zalehla zpět tak asi 30 vteřin nějaká klepavka nebo zimnice a pak to přestalo. Teď ležím a nehejbu se kdyby se náhodou něco stalo🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
31.3.25 22:12

Pochva si dělá, co chce. Použij lubrikační gel, půjde to líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí