Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lizzi, a ještě jeden tip - nabírám toho těsta tak na třetinu čajové lžičky. Dost se navaří a já moc nemusím óbr knedle ![]()
@KPKristy ja taky nemam rada velke knedlicky, vetsinou delam ridke tedto pres placate struhadlo nebo pres haluskovnik ![]()
@janyka77 píše:
@KPKristy ty sýrové už se nijak nekoření?
Ne a ani nesolim. Staci slanost toho syru. Ale samosebou, ze by tam slo neco pridat. Podle chuti..
@KPKristy tak jsem se konečně dostala k vaření polívky, dělala jsem vývar z krůty a dala jsem tam ty sýrové knedlíčky, do nich ještě trochu provensálského koření a bylo to teda opravdu vynikající. Dala jsem tam docela aromatický sýr a úplně to tu polívku výborně dochutilo. Díky moc za tip ![]()
Ahoj kuchařky,
jen jsem se chtěla zeptat:
Ve školní jídelně nám do polévky dávali nějaké bílé knedlíčky (ne krupicové) a byly moc dobré…Nevíte, co to mohlo být za knedlíčky?? ![]()
děkuji ![]()
@KPKristy ahoj, muzu se zeptat, jestli ten syr strouhat najemno nebo nahrubo?
@AniNevim píše:
@KPKristy ahoj, muzu se zeptat, jestli ten syr strouhat najemno nebo nahrubo?
Strouhám najemno. Nahrubo jsem nezkoušela, ale myslím, že by se knedlíčky rozpadaly ![]()
@KPKristy dekuji, stejnou uvahou jsem podlozila svuj postup
Uz jsou hotove, cekaji jen na ochutnani. Dekuji moc za inspiraci ![]()
Dělám takto, koupím jatrovou závarku, přidám vejce, sůl, pepř, majoranku, nasteiuhany strouzek česneku, lzici hladké mouky, trosku muskatoveho kvetu, strouhanku, udělám male knedlíčky, v polivce se zvětší, všem chutnaji