Zavedení 3 embrií

Napsat příspěvek
Velikost písma:
746
5.6.14 14:36

@Ráďa69 Dekuji urcite dam vedet jak mi to dopadlo :mavam:
@katulka3010 ahatak to asi bylo tim…A uz je vse v poradku a zadarilo se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
5.6.14 14:47

@HanyB nezadarilo sa a mimi uz vlastne nebude. som pesimista. mame vycerpane vsetky IVF pokusy a momentalne som v neskutocnom strese, tak ani iui nie je vhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
5.6.14 14:55

@katulka3010 Tak to me moc mrzi, ja jsem taky velky pesimista, ale verim ze snad nekdy se taky dockam. Mozna se zadari, znam plno paru kde chlap byl takrka neplodny, a povedlo se. Hlavne se drz a opatruj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
5.6.14 15:17

@HanyB premyslame nad adopciou. pred mesiacom a pol som sa vratila z lazni a hned som bola na KET.som na tom zle psychicky. v poslednej dobe mam casto depky a brecim.na PN som bola ao konca listopadu, momentalne som na urade prace. v stredu som bola na pohovor a presla som.je to cez agenturu do výroby. je to pre mna skok spatky, kedze 5 rokov som robila v kancliku. vcera mi volali, ze v pondelok mozem nastupit, ale vo stvrtok sme mali ist na slovensko, tak som vahala, ci to mam zobrat. zmluva je pre mna dost nevyhodna(je tam pisana minimalna mzda, ale na ruku davaju celkom dobre), a tesila som sa domov.doma sme neboli v :,( yse roka. velmi mi na tom zalezalo aby sme sli a do toho praca. obavam sa toho, ze sa mi tam nebude pacit, len kvoli tomu, ze mi to skazilo plany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
5.6.14 16:19

@katulka3010 A jak to ze po tak dobre praci jsi zkoncila na urade? Asi kvuli tomu ze si byla dlouho na nemocenske ze? Ja to mam z praci podobne jako ty, az na to ze jsem nemela tak dobrou robotu, ale mam takove tuseni ze se me budou chtit zbavit skrz nemocenske. Robota do vyroby je velmi tezka prace na zenu, mam par znamych ktere taky pracujou v takove praci, a vsechny driv nebo pozdeji trpi na zenske problemy nebo na zada. S tim domovem uplne chapu, ale zas pri prvni prilezitosti muzete odjet se podivat za rodinou. Zalezi na tobe jake mas priority a jak jste na to financne zda tu robotu musis vzit kvuli penez, nebo nebrat, jet domu kouknout a az prijedes tak se poohlednout po lepsi robote. S tou adopci by to bylo asi nejlepsi, nebudes na to tak myslet a ani tolik stresu nebude a az to budes nejmene cekat tak budes mit ditko, a budes tehulka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
5.6.14 16:37

@HanyB ono to nie je 5 rokov v jednej firme. cca 3a pol roka v jednej.tam som musela skoncit vdaka novej veducej. spravila pluser a hodila to na mna blbka.tak som bola nutena podpisat dohodu o ukonceni prac. pomeru. hodila som sa PN a podtupila IVF.bolo z toho biochemicke tehu. po pol roku na PN som musela ukoncit, tak som nastupila na pracak a po cca mesiaci a pol som sa dostala na postu za prepazku(mam na to skolu s maturitou).tam som bola od unora a v listopadu sme sa rozhodli pre posledny pokus IVF, ktorý skoncil zamlklym tehu a revizi v 9tt. spatky ma uz nezobrali, pretoze si za mna nasli nahradu. preto som sa snazila zostat ako PN co nejdýl. bola som v laznich, po nich na posledny KET, ktorý bol negativny.
ist do prace je pre mna dolezite.som cele dni doma sama, kedze manzel chodi do prace. nezarobi malo, ale kedze splacame hypoteku, tak kazda koruna dobra. snazim sa setrit kde sa da.(vcera som robila tresnovu marmeladu)
som smutna z toho, ze nepojdeme domov, ale praca je teraz u mna na prvom mieste. pomoze mi psychicky a bude to lepsie aj po financnej stranke.je rozdiel mas k dispozicii 25 000 a 40 000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
5.6.14 16:44

@katulka3010 no tak to je jasne z tema penezma.Ja byt tebou vezmu praci, prijdes mezi nove lidi, nebudes mitplnou hlavu smutnych myslenek, trosku se odreagujes, a nebudes na to nyslet 24 hod denne, ale jen 12hod, to je lepsi ne? Budete mit vic penizku, jak bude mozno pojedete kouknout na rodinu, a treba jeste na nejaky vylet.Date si zadost o adopci a budes aspon trosku klidnejsi, a pak se muze stat ze otehotnis bez pomoci lekaru. A pokud ne, tak snad casem naberes vice sil a az se budes citit dobre treba pujdes na dalsi pokus.Tak bych to resila ja. S temi depkami presne vim co myslis, mela jsem to same, jsem ted po ket tak jsem trosku optimistka, jinak jsem uplne k. o :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
5.6.14 17:10

@HanyB vycerpali sme uz vsetky pokusy cez poistovnu a ako samoplatci na to nemame. stavime domek, tak veskere penize pojdu na hypoteku. v rijnu ma babka 90tku, tak snad sa dozije a my pojdeme na oslavu. rodina je pre mna dolezita, ale teraz je na prvom mieste praca. musim byt egoista.ja som bola vzdy na poslednom mieste, tak som si vravela a dost. musim zacat zit.tie vecne stresy a depky neprospievali ani mne, ani vztahu s manzelom. on robi tiez 12tky, tak budu dni, kedy sa neuvidime vobec, ale aspon si budeme vzacnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
5.6.14 17:14

@katulka3010 jasne mas k tomu dobry pristup a odemne :palec: babicka se dozije, a budete mik hezkou oslavu.Taky z partnerem jsme se nekdy mijeli, a o to to bylo lepsi, ale vic se i ztyskalo. Zatim se mej, jdu se koukat na film, a hlavne holka hlavu zhuru :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
9.6.14 21:11

Ahoj holky dnes jsem si delala test a uplne negativni, bohuzel jsem si myslela ze by se mohlo aspon to jedno ujmout, nemam uz na to sil, a nevim co bude dal, jsem z toho psychicky na dne.Vsem co budete testovat preji brzy //,a tem co uz nasly // tak at krasne sili. Musim se dat trosku dohromady, sem tam na Vas kouknu, ale zatim se k Vam pridavat nebudu.Ach jo :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
9.6.14 21:16

@HanyB a není brzo na test? Kolikátý den jsi po ET?
A asi bych změnila CAR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
9.6.14 21:21

DNES JE 10 DEN PO KET, A DELALA JSEM SI TEST Z CITLIVOSTI 10 A ANI NAZNAK UPLNE BILI, LOVILA BYCH TAM NECO MARNE.AZ NA TO BUDU MIT SILU NECO PODSTOUPIT TAK 2 IVF ASI JESTE TAM A I KDYBY TO NEVYSLO TAK NEVIM ASI BYCH UZ SLA JINDE. NEVIM CO SI O TOM MYSLET, BUDE PROBLEM ASI V UHNIZDENI NEBO NEVIM, EMBRIA MAM VZDY BLASTY ACKOVE MAX BCKOVE :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
9.6.14 21:32

10. Den rano po ET jsem měla taky negativní test a krvácela jsem… Ani na krev se mi jít nechtělo… Myslela jsem, ze je 100% konec - a nebyl! :mavam: tak ještě neházej flintu do žita…
Bylas na krvi. Přišla MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
9.6.14 21:36

@Ráďa69 na krev jdu az ve ctvrtek, mela jsem uplne jine priznaky nez u poslednich 2 pokusu.Ja nekrvacim drzi mi to utrous.je to uplne stejne stim testem jako posledne.no ale co uz budu testit do krve kdyz mam 7 testu jeste, ale uz neverim. :,( to by se musel stat zazrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
9.6.14 21:39

A tobě to Utroš udrží? Me to teda neudržel, normálně jsem krvácela a zázrak se stal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí