Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte všechny, byly mi zavedena 3 embrijka,2blastocysty AA,1 morulka z fragmentama, chtěla jsem se Vas jen zeptat zda se najde někdo kdo měl zavedeny 3 embrijka, a zadařilo se? Podstoupila jsem KET, minuly KET mi byly zavedeny 2 blastocysty a nic.Moc Vam děkuji za případné odpovědi.
Ne, zkušenost nemám, ale chtěla jsem ti jen popřát hodně štěstí, ať se zadaří ![]()
@slavuska1 Děkuji,minule mi to nevyšlo, tak doufám že se teď zadaří, dnes jsem 4 den po Ketu, testovat budu 9.6 to budu 10den tak snad tam najdu vytoužené //
@HanyB já sama nikdy 3 zavedená neměla, jen po 2.Ale známá si nechala zavést 3 a chytilo se 1.
@maraida tak dvojčátka je malá pravděpodobnost, budu ráda za 1 vymodlené, ale dvojkám se vůbec nebráním. ![]()
@HanyB já měla zavedená dvě jedno AA a jedno AB a chytly se obě
budu držet palce ať to vyjde ![]()
@katulka3010 to mě moc mrzi. A můžu vědět co je u Vás za problém? U mě PCO jinak vše ok.
@Sopttíček Děkuji,já mám 2 vyhatchované blasty AA a morulku né moc dobrou ale jakou přesně to nevím.
RT zkratku neznám - myslíš 1.transfer hned? Jj, bylo to napoprvé…byli jsme dohodnuti na 2, ale Dr. rikal, že to třetí embryo by asi nepřežilo rozmrazeni, tak jsme dali 3.
@Ráďa69 omlouvam se mela jsem namysli ET.Me dali 3 embrijka na KETU jen z toho duvodu ze jsem je mela zamrazene po kupe,2 byly krasne 3ti spatne, a dr rikal ze to neprezije asi, a ja ho ukecala ze pokud je spatne tak at mi zavedou vsechna kdyz to prezila, ze by mi bylo lito to jedno nechat tak ikdyz neni nic moc.
@HanyB tak to máš vlastne úplne stejne jako ja, tak držím palce a napiš jak to dopadlo ![]()
@HanyB manzel ma azoospermii- zadne spermie. preto IVF s darovanymi spermiami.