Zavedení večeře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Dayus
8.1.23 15:24

Zavedeni večeře

Ahoj holky chci se zeptat. Malá 7mesicu. Od 4 měsíce zavádění prikrmu podle dětskeprikrmy. cz. Tedy celé tři měsíce. Máme v zavedené dopolední svacinky a obědy. No a chci se zeptat jestli mužů dříve zavést večeři než odpolední svačinku. V plánu to tak mají že další měsíc dřív odpo. Svačina a pak až večeře. No a mi jde o to že malé už na noc mléko nestačí, budí se hladová a doktorka nám radila kaše. Ale po přečtení různých dizkusi atd jsem řekla že kasi zatím dávat nechci, a místo toho bych radsi třeba zeleninové polévky. A celkove mi přijde že podle těch detskychprikrmu. Cz se jede strašně dlouho než se zavede něco nového. Prosím o rady a názory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18532
8.1.23 15:37
@Dayus píše:
Ahoj holky chci se zeptat. Malá 7mesicu. Od 4 měsíce zavádění prikrmu podle dětskeprikrmy. cz. Tedy celé tři měsíce. Máme v zavedené dopolední svacinky a obědy. No a chci se zeptat jestli mužů dříve zavést večeři než odpolední svačinku. V plánu to tak mají že další měsíc dřív odpo. Svačina a pak až večeře. No a mi jde o to že malé už na noc mléko nestačí, budí se hladová a doktorka nám radila kaše. Ale po přečtení různých dizkusi atd jsem řekla že kasi zatím dávat nechci, a místo toho bych radsi třeba zeleninové polévky. A celkove mi přijde že podle těch detskychprikrmu. Cz se jede strašně dlouho než se zavede něco nového. Prosím o rady a názory

Jedu pocitově už u druhého dítěte - obědy, pak odpoledne okolo 4 kasi, pak dopoledne ovocný prikrm. Mala má ukončeny 7m a přidávám tu dopolední svacinu. Jestli nechceš dávat na vecer kasi, tak dej klidně maso zeleninu nebo polévky. Nehledala bych v tom vědu. Já začala s prikrmy před dvěma mesici. Jinak jedu co měsíc to další jidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
8.1.23 15:48

V tomto věku bych se tě polévky na nevecri vůbec nebala, ba naopak :palec:
Je fajn mít nějakou osnovu (takr jsem mela), ale nepodceňuj ani své pocity :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...