Závěrečná práce asistent pedagoga 2022

Anonymní
9.4.22 19:29

Závěrečná práce asistent pedagoga 2022

Zdravím, nastoupila jsem na kurz asistent pedagoga mame do 2 měsíců napsat závěrečnou práci, nevim teda jake tema si vybrat a jak to napsat. Není tu někdo kdo by mi poslal náhled své práce a nebo poradil?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66589
9.4.22 20:12
@Anonymní píše:
Zdravím, nastoupila jsem na kurz asistent pedagoga mame do 2 měsíců napsat závěrečnou práci, nevim teda jake tema si vybrat a jak to napsat. Není tu někdo kdo by mi poslal náhled své práce a nebo poradil?

Tak vetsinou poskytnou k nahlédnutí prace primo v tom kurzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9326
9.4.22 20:19

Všechny informace i práce pro příklad ti poskytnou v kurzu. Tedy aspoň u nás to tak bylo. Dali informace tak vyčerpávající, že doteď nechápu, proc měl někdo potřebu se dal na něco ptát. Určitě ti řekli nebo napsali, jak má být práce dlouhá, jaka si můžete vybirat témata, jak se má práce clrnit, co musí obsahovat… co dál by tě ještě zajímalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.4.22 20:21

Chvilka hledání na netu a minimálně bakalářky nebo diplomky, různé absolventské práce k inspiraci najdeš.
V knihovně je spousta knih, které patří k inkluzi.
Vyžádej si požadavky, jaké mají k psaní absolventské práce a hurá do práce.
Téma si vyber, kterému rozumíš. Je tobě blízké. Budeš si to pravděpodobně obhajovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
10.4.22 06:42

Lenost… když můžeš psát sem, nešlo by se mrknout na internet a pohledat? Proč kurz děláš, když nejsi schopná sepsat závěrečnou práci? Já ji teď dopisuju, kurz dělám u scholaservisu, témata jsme dostaly na první hodině, ale mohly jsme si vybrat i cokoliv jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
10.4.22 10:36

Kdyz si nejsi schopna potrebne informace zjistit, asi bys mela zapremyslet, jestli je prace asistenta pedagoga pro tebe to prave… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.22 13:30

@Midaku neukazali nám třeba jak taková závěrečná práce vypadá nevim od čeho se odpichnout

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.22 13:31

@Salorka kde na netu najdu jak taková práce vypadá na nějaké téma??? Nikde… nenašla jsem co bych potřebovala..Lenost? Ani ne, jen nevím kde začít, jak začít nikdy jsem nebyla velký pisatel a i slohova práce byla problém. Nevím o kterém tématu se píše dobre a co se dobre obkeca

• Citovat
  • Upravit
9326
10.4.22 13:40
@Anonymní píše:
@Midaku neukazali nám třeba jak taková závěrečná práce vypadá nevim od čeho se odpichnout

A tys nikdy žádnou práci nepsala? Úvodní strana, kde je název firmy či školy, kde děláš kurz, pak název práce, tvoje jméno a že jde o závěrečnou práci ke kurzu AP. To vše pod sebou zarovnane na střed. Pak dole datum a město. Tu úvodní stranu chce každý jinak, my jsme to měli takto a určitě tímto formátem nic nezkazis, pokud nemate dané žádné požadavky. Potom obsah, uvod, teoretická část, praktická část, závěr a seznam literatury. Případně pak přílohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
10.4.22 16:14
@Anonymní píše:
@Salorka kde na netu najdu jak taková práce vypadá na nějaké téma??? Nikde… nenašla jsem co bych potřebovala..Lenost? Ani ne, jen nevím kde začít, jak začít nikdy jsem nebyla velký pisatel a i slohova práce byla problém. Nevím o kterém tématu se píše dobre a co se dobre obkeca

Dost pochybuju, že jsi nedostala žádné informace. Platíš si kurz a nevíš? To je trochu divný, ne? A co se zeptat u zřizovatele toho kurzu, to Tě taky asi nenapadlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.22 23:23

Ahoj urcite nemam problem Ti poradit nebo Ti je primo oskenovat, asistenta delam uz 9 let :-)

• Citovat
  • Upravit
776
6.10.22 08:50
@Anonymní píše:
Ahoj urcite nemam problem Ti poradit nebo Ti je primo oskenovat, asistenta delam uz 9 let :-)

Můžu Vás poprosit o soukromou zprávu a nějaké rady ohledně kurzu asistenta pedagoga. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze