Závěsný houpací pytel

16694
3.11.15 19:08

Závěsný houpací pytel

Omlouvám se za (nejspíš špatně) zařazené téma. Potřebovala bych radu. Přemýšlím, co klukovi k vánocům a vzpomněla jsem si, že jsem kdysi dávno viděla závěsný pytel, kam se to dítě dokáže celé zachumlat a schovat. Jenže to nemůžu nikde najít. Našla jsem takové otevřené, kam se prostě nezachumlá. Kluk je autista a pocit malého nepřístupného prostoru mu dělá dobře. Nenapadá vás, pod čím to hledat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1824
3.11.15 19:12

@Kakika zkus googlit závěsný sedací vak, jestli je to ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
3.11.15 19:18

My mame z Ikei, dcerka si tam dá vždycky polštář a deku a zachumla se tam a houpe se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
3.11.15 19:47

Holky, tohle jsem našla taky, ale tam mi přijde ten otvor dost velký. Viděla jsem kdysi takový, že se ta přední strana dala překrýt…něco na způsob indiánského týpý. V tomto mám obavy, aby chtěl být, když nebude úplně „odříznutý“ od venkovního světa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.10.17 11:24

Ahoj, oživuji tuto diskuzi, přemýšlím, že bych koupila závěsný vak tříletému synovi k vánocům(vůbec mi nějak letos chybí nápady),máte někdo zkušenost a s jakým, nebo něco podobného, nebo i něco jiného :D, také jsem přemýšlela o houpačce a kolotoči v jednom na zahradu. Děkuji za vaše tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
24.10.17 12:21

@bustovka my máme v dětském pokoji pověšený houpací pytel z Ikey. Pytel je na houpání super, jen je zbytečný a nepraktický nafukovací polštář, který se k tomu pytli dokupuje. Lepší je si nechat uříznout z 10cm vysokého molitanu kolo a to tam vložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
24.10.17 12:51

Opravujem byt a nechala jsem si tam pripravit skobu ze bych chtela koupit ten vak v ikei uz ho asi nemaji nemuzu ho najit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí