Hry, zábava pro osmileté holčičky

3200
3.11.15 07:23

Hry, zábava pro osmileté holčičky

Holky,

nemáte nějaké tipy na hry nebo soutěže pro osmileté (a kolem) holčičky? Chystám oslavu a mám pocit, že jsem všechno vystřílela v předchozích letech a už mě nic nenapadá. Klidně i nějaké tvoření, vyrábění. Prostě chci připravit super akci, poradíte něco, co máte osvědčeného?

Předem děkuji,
Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
3.11.15 07:34

Co kadeřnický salon, salon krásy, dát jim k dispozici nějaké oblečení - šátky a tak, ať si z toho udělají šaty a pak módní přehlídka s focením?
Teda tu naši by to určitě bavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
3.11.15 07:38
@Pipet píše:
Co kadeřnický salon, salon krásy, dát jim k dispozici nějaké oblečení - šátky a tak, ať si z toho udělají šaty a pak módní přehlídka s focením?
Teda tu naši by to určitě bavilo :mrgreen:

To vůbec není špatný nápad, to by se jim určitě líbilo! Ještě to musím promyslet, ale šátků mám dost, tak to zní moc dobře, děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15449
3.11.15 08:14

Syn byl tuhle na oslavě 8.narozenin. Tvořili moc hezké lapače snů a bavilo to holky i kluky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
3.11.15 08:19
@ivašot. píše:
Syn byl tuhle na oslavě 8.narozenin. Tvořili moc hezké lapače snů a bavilo to holky i kluky.

Týjo, to je taky moc pěkný! Já jsem to tedy musela vygůglit, ale mohla bych to udělat i takové trošku edukativní :lol: a k tomu připravit i nějaké vyprávění.

Holky, pokračujte, jestli vás ještě něco napadá a zatím moc děkuji. Ono člověk má ten svůj zajetý styl zábavy a aktivit a chtěla jsem letos přichystat zase něco jiného a zajímavého, což doufám, že se mně podaří, i díky Vašim skvělým nápadům!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15449
3.11.15 08:24

@KatkaX Oni to asi taky měli s nějakým vysvětlením, protože cestou z oslavy se dohadovali kam si to pověsí a jestli to bude fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kacikaa
27.10.16 01:08

Jakou zábavu na narozeniny by jste udělali dceři?

• Citovat
  • Upravit
44
28.10.16 23:35

Já jsem se dívala na oslavu v hamleys hračkářství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí