Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky,
nemáte nějaké tipy na hry nebo soutěže pro osmileté (a kolem) holčičky? Chystám oslavu a mám pocit, že jsem všechno vystřílela v předchozích letech a už mě nic nenapadá. Klidně i nějaké tvoření, vyrábění. Prostě chci připravit super akci, poradíte něco, co máte osvědčeného?
Předem děkuji,
Katka
Co kadeřnický salon, salon krásy, dát jim k dispozici nějaké oblečení - šátky a tak, ať si z toho udělají šaty a pak módní přehlídka s focením?
Teda tu naši by to určitě bavilo ![]()
@Pipet píše:
Co kadeřnický salon, salon krásy, dát jim k dispozici nějaké oblečení - šátky a tak, ať si z toho udělají šaty a pak módní přehlídka s focením?
Teda tu naši by to určitě bavilo
To vůbec není špatný nápad, to by se jim určitě líbilo! Ještě to musím promyslet, ale šátků mám dost, tak to zní moc dobře, děkuji!
Syn byl tuhle na oslavě 8.narozenin. Tvořili moc hezké lapače snů a bavilo to holky i kluky.
@ivašot. píše:
Syn byl tuhle na oslavě 8.narozenin. Tvořili moc hezké lapače snů a bavilo to holky i kluky.
Týjo, to je taky moc pěkný! Já jsem to tedy musela vygůglit, ale mohla bych to udělat i takové trošku edukativní
a k tomu připravit i nějaké vyprávění.
Holky, pokračujte, jestli vás ještě něco napadá a zatím moc děkuji. Ono člověk má ten svůj zajetý styl zábavy a aktivit a chtěla jsem letos přichystat zase něco jiného a zajímavého, což doufám, že se mně podaří, i díky Vašim skvělým nápadům!
@KatkaX Oni to asi taky měli s nějakým vysvětlením, protože cestou z oslavy se dohadovali kam si to pověsí a jestli to bude fungovat.