Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,
mohly byste mi napsat vaše zkušenosti se školními batohy nebo aktovkami Topgal? Jsou celkem drahé, ale o cenu se mi ani tak nejedná, spíš aby to bylo kvalitní a dobře se nosilo. A pokud možno se to nerozpadlo za dva týdny.
Vyhovovaly vám? A co je podle vás lepší pro prvňáčka batoh nebo aktovka? Díky ![]()
@mikky Za mě osobně je Topgal nejlepší značka, co se týče aktovek. ![]()
Syn má batoh od Topgalu, dcera aktovku od Emipa. Obojí je kvalitní. Do batohu od Topgalu se víc nacpe a líp se pere (prostě se hodí do pračky, aktovku drhnu růčo). Dcera je drobnější a aktovka jí sedla líp a taky se v ní líp orientuje. A taky má líp držící kapsu na lahev než batoh
Takže ten výběr je čistě na tom, co vám víc sedne. Ergonomické je obojí, lehké verze seženeš taky v obou verzích.
Ahoj, také by mě zajímaly zkušenosti ostatních. Já ji měla v ruce a přišla mi strašně lehká. Prodavačka říkala, že jejímu synovi vydržela snad 3 roky.
Ahoj. Osobní zkušenost nemám, ale též jsme jej měli vyhlidnutý (dcera je teď v první třídě). Nakonec jsme koupili jiný a jsem za to strašně ráda. Věřím, že je kvalitní, ale „bohužel“ jej má v oblibě hodně lidí. Většina dceřiných spolužáků má topgal a některé vzory tam mají i tři děti.
Moje dcera jí má druhým rokem, a po roce užívání je prostě nová, to užívání na ní není znát. V první třídě měla batoh cool, stál 1500 a na konci první třídy to byl špinavý, podřený kus hadru. Za mě už jedině topgal. Máme i jejich batůžky pro menší do školky a jsme s touto značkou nesmírně spokojená. I ten jejich penál vydržel celý rok naprosto v pohodě a jede druhý rok.
@mikky píše:
Ahojky,mohly byste mi napsat vaše zkušenosti se školními batohy nebo aktovkami Topgal? Jsou celkem drahé, ale o cenu se mi ani tak nejedná, spíš aby to bylo kvalitní a dobře se nosilo. A pokud možno se to nerozpadlo za dva týdny.Vyhovovaly vám? A co je podle vás lepší pro prvňáčka batoh nebo aktovka? Díky
Drží se, super volba, která je levnější než koupit po sobě dvě levné. Batoh je vhodnější na druhý stupeň.
Dcera má aktovku Topgal třetím rokem a je pořád jako nová. Nepoškozená, neošoupaná, dokonce ani nezašpiněná (i když to je spíše její zásluha než výrobce
). Pouzdro, které bylo v akci k ní, taky drží, nikde nic nepotrhaného. Trochu už teda ted v té třetí třídě bojujeme s místem, ale to spíš, když jde rovnou ze školy do hudbeky a musí tam narvat svačinu navíc a noty.. Uvnitř ale nosí jak svačinu, tak pití i přezůvky. Nemá zatím moc učebnic, ale je docela možné, že ve čtvrté třídě už ji budeme muset vyměnit za větší. Synovi určitě budeme jednou pořizovat Topgal.
Ja dlouho premyslela nad Topgalem, ale nakonec jsem vybrala znacku Bagmaster a naprosta spokojenost.Tak lehoucky batoh jsem jeste nevidela, krasne zpracovani, proste super. Zatim mame kratce, ale dcera si nemuze stezovat. Predtim jsme meli Cool a take dobry, bude ho mit mladsi dcera, neb je porad jak novy.
Milé uživatelky,
jen připomínáme, že aktovky Topgal pořídíte za dobrou cenu také v místním bazaru. ![]()
tým eMimino.cz
Nemate tip na aktovku/batoh pro kluka od topgalu pro 5-7tridu? tu svoji ma od prvni tridy a uz se do ni nevejde, nosi toho strasne moc a tezke, se kterou jste spokojene, a jestli nemaji nejake akce a slevy krome zari.
Dcera ma studentsky batoh od topgal. vejde se ji tam vse, je v 5. tride.