Aktovka Topgal

4092
29.10.15 17:37

Aktovka Topgal

Ahojky,

mohly byste mi napsat vaše zkušenosti se školními batohy nebo aktovkami Topgal? Jsou celkem drahé, ale o cenu se mi ani tak nejedná, spíš aby to bylo kvalitní a dobře se nosilo. A pokud možno se to nerozpadlo za dva týdny. :lol: Vyhovovaly vám? A co je podle vás lepší pro prvňáčka batoh nebo aktovka? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
29.10.15 17:41

@mikky Za mě osobně je Topgal nejlepší značka, co se týče aktovek. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
29.10.15 17:44

Syn má batoh od Topgalu, dcera aktovku od Emipa. Obojí je kvalitní. Do batohu od Topgalu se víc nacpe a líp se pere (prostě se hodí do pračky, aktovku drhnu růčo). Dcera je drobnější a aktovka jí sedla líp a taky se v ní líp orientuje. A taky má líp držící kapsu na lahev než batoh ;) Takže ten výběr je čistě na tom, co vám víc sedne. Ergonomické je obojí, lehké verze seženeš taky v obou verzích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
29.10.15 17:45

Ahoj, také by mě zajímaly zkušenosti ostatních. Já ji měla v ruce a přišla mi strašně lehká. Prodavačka říkala, že jejímu synovi vydržela snad 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
29.10.15 17:47

Ahoj. Osobní zkušenost nemám, ale též jsme jej měli vyhlidnutý (dcera je teď v první třídě). Nakonec jsme koupili jiný a jsem za to strašně ráda. Věřím, že je kvalitní, ale „bohužel“ jej má v oblibě hodně lidí. Většina dceřiných spolužáků má topgal a některé vzory tam mají i tři děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.10.15 17:48

Moje dcera jí má druhým rokem, a po roce užívání je prostě nová, to užívání na ní není znát. V první třídě měla batoh cool, stál 1500 a na konci první třídy to byl špinavý, podřený kus hadru. Za mě už jedině topgal. Máme i jejich batůžky pro menší do školky a jsme s touto značkou nesmírně spokojená. I ten jejich penál vydržel celý rok naprosto v pohodě a jede druhý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
29.10.15 18:42
@mikky píše:
Ahojky,mohly byste mi napsat vaše zkušenosti se školními batohy nebo aktovkami Topgal? Jsou celkem drahé, ale o cenu se mi ani tak nejedná, spíš aby to bylo kvalitní a dobře se nosilo. A pokud možno se to nerozpadlo za dva týdny. :lol: Vyhovovaly vám? A co je podle vás lepší pro prvňáčka batoh nebo aktovka? Díky :)

Drží se, super volba, která je levnější než koupit po sobě dvě levné. Batoh je vhodnější na druhý stupeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
29.10.15 19:05

Dcera má aktovku Topgal třetím rokem a je pořád jako nová. Nepoškozená, neošoupaná, dokonce ani nezašpiněná (i když to je spíše její zásluha než výrobce :-D ). Pouzdro, které bylo v akci k ní, taky drží, nikde nic nepotrhaného. Trochu už teda ted v té třetí třídě bojujeme s místem, ale to spíš, když jde rovnou ze školy do hudbeky a musí tam narvat svačinu navíc a noty.. Uvnitř ale nosí jak svačinu, tak pití i přezůvky. Nemá zatím moc učebnic, ale je docela možné, že ve čtvrté třídě už ji budeme muset vyměnit za větší. Synovi určitě budeme jednou pořizovat Topgal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
29.10.15 19:37

Ja dlouho premyslela nad Topgalem, ale nakonec jsem vybrala znacku Bagmaster a naprosta spokojenost.Tak lehoucky batoh jsem jeste nevidela, krasne zpracovani, proste super. Zatim mame kratce, ale dcera si nemuze stezovat. Predtim jsme meli Cool a take dobry, bude ho mit mladsi dcera, neb je porad jak novy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21063
29.10.15 21:41

Milé uživatelky,

jen připomínáme, že aktovky Topgal pořídíte za dobrou cenu také v místním bazaru. :kytka:

tým eMimino.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
13.3.18 08:29

Nemate tip na aktovku/batoh pro kluka od topgalu pro 5-7tridu? tu svoji ma od prvni tridy a uz se do ni nevejde, nosi toho strasne moc a tezke, se kterou jste spokojene, a jestli nemaji nejake akce a slevy krome zari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21945
13.3.18 08:42

Dcera ma studentsky batoh od topgal. vejde se ji tam vse, je v 5. tride.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí