Zavinovačka do autosedačky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17180
3.10.10 20:33

No malá ho měla ještě na jaře (je taky květnová, ale spíš drobnější) a teď používám do golfáku jako vložku pod ní a po stranách jsem našila patentky, boty má venku ale je přikrytá a nesjíždí to. :oops:

TAdy je fotka z jara jen ho má rozepnutý a pod nohama zastrčený

http://img5.rajce.idnes.cz/…IMG_1445.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
3.10.10 20:35

Možná bych i zkusila juknout jestli nedělají něco podobného ale delší aby vydržel i pak. Ale většinou už je to pak moc velké a v autosedačce by ti to koukalo. Řekla bych že na dýlku je to hodně podobné tomu emitexu možná ten můj malinko delší díky tomu, že to nemá ty „nohy“ nevadí když má pak zip trochu pod nožičkama. :wink:

Deka není špatná, využívali jsme na ty dlouhé cesty, na přechod deku a jak se auto vyhřálo tak sundat deku. Ale dost to sjíždí, tohle fakt super drží. A to samé jsem dělala i s fusakem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
3.10.10 21:04

Taky mám připravený ten od Emitexu. Strašně se mi líbí, jak v tom jsou zakuklení :mrgreen: Na délku má 90 cm, už se těším, jak v něm bude malá vypadat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
3.10.10 23:45

já jsem to holky viděla na inzerátu a bylo jasno! je měkoučká a teploučká! používali jsme fakt pořád! vlastně se od prosince kdy jsme si malého přivezli v sedačce domů.. ze sedačky vyndala až na jaře, kdy na ní už bylo teplo… a to jsem pak koupila letní verzi a používala jí chvíli..
mě se líbí to, že je tam miminko schované.. dáte to pod záda… a vlastně ho do toho zabalíte… a já když takhle maličkej tak jsem ho balila i s ručičkama… a teplo mu v autě rozhodně nebylo! protože za prvé my zas jsme nejezdili nějaké šíleně dlouhé trasy - cca do 30 km… a jak se malý nehýbal.. spíše v autě spinkal.. tak prostě to bylo fajn! pak jsem používala ji i do kočárku… když bylo zima…
a opravdu jde do pětibodové sedačky… vložíte jí do sedačky.. a jsou tam průstřihy na pásy přes ramena a tam to rozepnete na cvok… vložíte zavinku.. zapnete… a pak tam vlastně zůstávala.. když jsem potřebovala.. takže oblečeného jsem ho tam posadila.. našupla ty nožky do těch ťapek.. připnula jsem ho do pásů.. a překryla ty dva cípy… tam je suchý zip. takže to bezva drží… a kapucka se dá přitáhnout kolem hlavy.. nebo povolit…
opravdu jsem byla moc spokojená! a líbí se mi, že malej jí má i pod zády… což s dekou nedocílíte.. a sice je tam ten polstr sedačky, ale moc teplý není.. a plast v mrazu studí..
mít další miminko na zimu! neváhám a jdu do ní! oceníte i u dítka, které už kope nožkama.. deku vám prostě skope z nožiček… ale tohle ne! je v tom zavinutý..
já bych pořídila znova!!! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
4.10.10 08:38

Tak nakonec se mi zalíbil tento fusak a deka dohromady http://www.mimibazar.cz/foto.php?…. Ale nevím, jestli jde upevnit i do autosedačky na 5 bodové upínání. Nikde to nepíšou, tak se budu muset poptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
4.10.10 12:43

suzanne jde upevnit na 5 bodové pásy. Přemýšlela jsem o něm do golfáču a je moc pěkný. a ten je fakt využiješ dlouho díky tomu nástavci dole. Dle mě dobrá volba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
4.10.10 13:20
Panuška píše:
suzanne jde upevnit na 5 bodové pásy. Přemýšlela jsem o něm do golfáču a je moc pěkný. a ten je fakt využiješ dlouho díky tomu nástavci dole. Dle mě dobrá volba :palec:

Panuško, děkuji. :-) Už jsem si ho objednala, tak se těším. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
20.1.11 15:06

Zdravím, objednala jsem si emitex zavinovacku do autosedacky v letni verzi s kapuci(zirafa) a mam par otazek…Malej se mi ma narodit ke konci unora. Mam doma zimni fusak casualplay a tak planuju, ze malej pojede z porodnice (v korbe casualplay)v bavlnenem overalu a na to fleesovy overal a pak ta zavinovacka emitex a fusak casualplay. Bude to stacit? Premyslela jsem jestli vzit zimni verzi nebo letni ale diky tomu ze mam ten fusak a pak uz bude pomalu zacinat jaro, tak vyhrala letni s tim, ze deku navic muzu dat kdykoliv. No a ted premyslim, jestli se da ta zavinovacka pouzit i doma misto klasicke zavinovacky…Pouziva ji nekdo vubec doma v postylce? Nevidela jsem ji nazivo a tak si rikam jestli neni az moc slaba i na spinkani doma. Na to ze uz jedno dite doma mam, tak si ted ke konci tehu pripadam uplne vygumovana :jazyk: . Dcera se mi narodila na konci kvetna do velkeho vedra a tak jsem jestli ji je dost teplo vubec neresila a ted nevim jak na unorove mimi 8-o Omlouvam se, jestli mam hloupe dotazy, ale fakt mi to nemysli…(pritel se boji me i poustet samotnou k doktorce :lol: ) Jo a jeste jeden dotaz- je ta oranzova zirafa svetle oranzova nebo normalne oranzova?…na kazde fotce na netu vypada jinak a ja si ted nejsem jista jestli jsem objednala spravnou barvu pro kluka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.1.11 15:16

Já jsem měla zimní verzi Emitex-autofusaku/zavinky a taky jsem byla moc spokojená, jenže už mi z ní malá vyrostla.
Zrovna teď nedávno jsem ji dala do bazárku, tak kdyby měl někdo zájem, klidně písněte SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.1.11 15:18
suzanne13 píše:
Tak nakonec se mi zalíbil tento fusak a deka dohromady http://www.mimibazar.cz/foto.php?…. Ale nevím, jestli jde upevnit i do autosedačky na 5 bodové upínání. Nikde to nepíšou, tak se budu muset poptat.

Ten mám taky (jen hnědý) a je super!!! Pásy do sedačky jdou - jen se musí prostřihnout (ale jsou naznačené). My ho využijeme ještě na jaře, v létě, na podzim - v golfáči :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21782
20.1.11 16:01
PetraKad píše:
Zdravím, objednala jsem si emitex zavinovacku do autosedacky v letni verzi s kapuci(zirafa) a mam par otazek…Malej se mi ma narodit ke konci unora. Mam doma zimni fusak casualplay a tak planuju, ze malej pojede z porodnice (v korbe casualplay)v bavlnenem overalu a na to fleesovy overal a pak ta zavinovacka emitex a fusak casualplay. Bude to stacit? Premyslela jsem jestli vzit zimni verzi nebo letni ale diky tomu ze mam ten fusak a pak uz bude pomalu zacinat jaro, tak vyhrala letni s tim, ze deku navic muzu dat kdykoliv. No a ted premyslim, jestli se da ta zavinovacka pouzit i doma misto klasicke zavinovacky…Pouziva ji nekdo vubec doma v postylce? Nevidela jsem ji nazivo a tak si rikam jestli neni az moc slaba i na spinkani doma. Na to ze uz jedno dite doma mam, tak si ted ke konci tehu pripadam uplne vygumovana :jazyk: . Dcera se mi narodila na konci kvetna do velkeho vedra a tak jsem jestli ji je dost teplo vubec neresila a ted nevim jak na unorove mimi 8-o Omlouvam se, jestli mam hloupe dotazy, ale fakt mi to nemysli…(pritel se boji me i poustet samotnou k doktorce :lol: ) Jo a jeste jeden dotaz- je ta oranzova zirafa svetle oranzova nebo normalne oranzova?…na kazde fotce na netu vypada jinak a ja si ted nejsem jista jestli jsem objednala spravnou barvu pro kluka…

petro, myslím, že bude zbytečna nabalný ;-) podle mě pokud bude kolem nuly, tak bych tu zavinovačku úplně vynechala a dala v overálcích rovnou do fusaku. jinak já tuhle zavinovačku mám a jezdíme s ní celou zimu - viki se narodil v říjnu. vikimu jr v autosedačce horko, takže dávám bodýčko, tepláky, šoupnu do letního fusaku v autosedačce a na cestu přehodím teplou deku. to když jedeme do nákupního centra a vím, že nebudu moc chodit po venku. jinak ještě přidávám teplý kabátek a čepici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
20.1.11 16:46
nozu píše:
PetraKad píše:
Zdravím, objednala jsem si emitex zavinovacku do autosedacky v letni verzi s kapuci(zirafa) a mam par otazek…Malej se mi ma narodit ke konci unora. Mam doma zimni fusak casualplay a tak planuju, ze malej pojede z porodnice (v korbe casualplay)v bavlnenem overalu a na to fleesovy overal a pak ta zavinovacka emitex a fusak casualplay. Bude to stacit? Premyslela jsem jestli vzit zimni verzi nebo letni ale diky tomu ze mam ten fusak a pak uz bude pomalu zacinat jaro, tak vyhrala letni s tim, ze deku navic muzu dat kdykoliv. No a ted premyslim, jestli se da ta zavinovacka pouzit i doma misto klasicke zavinovacky…Pouziva ji nekdo vubec doma v postylce? Nevidela jsem ji nazivo a tak si rikam jestli neni az moc slaba i na spinkani doma. Na to ze uz jedno dite doma mam, tak si ted ke konci tehu pripadam uplne vygumovana :jazyk: . Dcera se mi narodila na konci kvetna do velkeho vedra a tak jsem jestli ji je dost teplo vubec neresila a ted nevim jak na unorove mimi 8-o Omlouvam se, jestli mam hloupe dotazy, ale fakt mi to nemysli…(pritel se boji me i poustet samotnou k doktorce :lol: ) Jo a jeste jeden dotaz- je ta oranzova zirafa svetle oranzova nebo normalne oranzova?…na kazde fotce na netu vypada jinak a ja si ted nejsem jista jestli jsem objednala spravnou barvu pro kluka…
petro, myslím, že bude zbytečna nabalný ;-) podle mě pokud bude kolem nuly, tak bych tu zavinovačku úplně vynechala a dala v overálcích rovnou do fusaku. jinak já tuhle zavinovačku mám a jezdíme s ní celou zimu - viki se narodil v říjnu. vikimu jr v autosedačce horko, takže dávám bodýčko, tepláky, šoupnu do letního fusaku v autosedačce a na cestu přehodím teplou deku. to když jedeme do nákupního centra a vím, že nebudu moc chodit po venku. jinak ještě přidávám teplý kabátek a čepici.

díky, chudacka bych uvarila :-). Tu zavinovacku jsem nemela jeste ani v ruce a potom co jsem ji objednala tak jsem se zacala bat jestli jsem neobjednala jen nejaky kus hezkyho, ale slabyho hadru. Takze i zahreje, tak to jsem rada. Ted jen doufam ze ta oranzova je oranzova a ne nejaka jemna merunkova nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
14.2.11 19:08

Ahoj holky, taky bych se chtěla poradit ohledně zimní zavinky od Emitexu. Čekám miminko na přelomu února/března. Nevím jestli koupit klasický fusak, nebo jen tu zimní zavinku, jestli mi bude stačit i do kočárku v tomto období. Nechci malou v klasickém fusaku přehřát, ale zase aby jí nebyla zima. Na příští zimu bych už fusak samozřejmě koupila. Co myslíte, využiju ji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
14.2.11 19:13

Margot, ona i ta do autosedačky je hoooodně teplá, takže je třeba hlídat oblečení. Ale do kočárku ji využiješ určitě. Jen jestli by nebylo lepší koupit letní verzi a přikrýt navíc ještě jednou dekou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
14.2.11 20:04
Panuška píše:
No malá ho měla ještě na jaře (je taky květnová, ale spíš drobnější) a teď používám do golfáku jako vložku pod ní a po stranách jsem našila patentky, boty má venku ale je přikrytá a nesjíždí to. :oops:

TAdy je fotka z jara jen ho má rozepnutý a pod nohama zastrčený

http://img5.rajce.idnes.cz/…IMG_1445.JPG

neni to v obore v mstisove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix