Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ciniminisek píše:
Emitex pro pětibodové je vhodná,my sice nemáme ale šlo by to.
tak presne takovou mam i ja, termin za 4 tydny takze jeste nevyzkosuenou…a popravde me vubec nenapadlo se zeptat na jaky pasy je vhodna tak jsem rada ze jsem se docetla ze by to slo i na 5ti bodovy
ted jsem si vsimla ze jde o obnovenou diskusi..tak odpovidam..ja mam terimn do 15tyho brezna a do kocarku mam teplej fusak a do autosedacky jsem zvolila letni verzi zavinovacky od toho emitexu…venku budem nejcasteji v hluboky korbe tak proto a v sedacce spis pozdeji…myslim ze v breznu bude jeste osklive a ze ten teplej fusak vyuziju, ten mam jako soucast kocarku Chicco…je sustak vevnitr s fleecem
No právě, nevím. Nejdřív jsem chtěla klasický fusak, ale ta zavinka mi přijde pro malé mimčo taková lepší. Ale letní na březen by asi ještě byla málo. Naživo jsem je neviděla, tak jen odhaduju. Chtěla bych ji právě spíše do kočárku než do auta.
no jako na leto, spis chladnejsi leto mi t prijde je tepla docela dost, apk se dela zimni a pak stredni…tak mozna tu stredni a pres ni deku??? Ale nemam zksuenost tak nevim…
Ahoj mi mame od emitexu a max spokojenost da se vyuzit nejen do autosedacky chystame siji i do sportaku na jaro,pouzivaly jsme i na podzim do kocarku a super ![]()
Ahoj, já bych ji právě chtěla do kočárku na jaro. Myslíš, že cca od poloviny března by už mohla nahradit klasický fusak? Případně bych ještě přidala deku.
Tak mi už zavinovačka přišla a je krásná. Jen jsem teda nenašla ty průstřihy na 5ti bodovou sedačku, naštěstí mám 3 bodovou, takže v poho. Vypadá, že je dost teplá, ale v březnu do kočárku ještě přidám určitě i deku.
Mamči nevymyslely jste jak připevnit Zimní zavinovačku od Emitexu do autosedačky s 5ti bodovými pásy?
Tak to ti moc neporadím. My máme 3 bodové zapánání takže nevím, ale u naší zavonovačky jsou vzadu 2 díry do kterých podle mě ty pásy patří ![]()
já s dírami bohužel nemám. Koupila jsem přes MMB a vůbec mě to nenapadlo. ![]()
Tak nevím, zkus možná zajít do prodejny a třeba ti tam poradí jak na to. U nás v kojeneckém máme moc šikovnou paní, která umí poradit snad se vším
Ahoj..prosím o radu ![]()
Malá se narodí v červenci a chtěla bych koupit zavinku do autosedačky, ale nevím jakou…zímní je asi pasé… Rozhoduju se mezi touto letní verzí http://www.e-cipisek.cz/…islusenstvi/ a novinkou http://www.e-cipisek.cz/…islusenstvi/ . Nevíte jaký je v nich rozdíl? Která by byla vhodnější? V jednom obchodě mi říkali že ta nová verze je na jaro, léto, podzim…Ale na netu nic takovýho nepíšou..většinou jí taky uvádí jako letní ![]()
mrkni sem http://www.emitex.cz/…autosedacce/ třeba tam budou psát více. Já měla od Emitexu podobnou. Z venku i vnitřku byl fees, byla super. Malý se narodil v dubnu a já ji koupil na podzim a byli jsme v ní podzim skoro celou zimu (méně jsem do do ní oblíkala, jen jak byly ty šíleně velké mrazy, tak jsem vyměnila namísto toho kombinézu) a pak ještě na jaře jsme využili.
@Pleo Tak tady taky obě uvádí jako letní..tak co mi to ta prodavačka nakukala
. To jsi měla asi tu zimní že?
kupovala jsem ji starší na MMB, ano asi to bude ta zimní verze.