Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, prosím máte někdo tuhle zavinovačku a deku v 1? Jsou dva typy, buď cotton-bavlna (méně teplá) nebo fleece (více teplá). Určitě to bude fajn, když si všichni Lodger chválí, jen chci vědět jak moc teplá je ta flísová, jestli to můžu použít i na doma jako zavinovačku na zimu. Lepší by asi byla ta cotton, ale ta fleece je zase větší a vydrží delší dobu. Na jaro a podzim do kočárku to bude bezpochyby super. Máte, znáte někdo? Díky ![]()
Ahoj , my máme ti fleece , kupovala jsem ji taky proto , že je větší a moc doporučuji ,velmi jsme ji užili i doma Používala jsem ji do kočárku i do postýlky a moc se nám osvědčila. Jako deku ji používáme dodnes ![]()
V ložnici máme rádi chladno, tak se malá nepotila ,i když v ní byla zabalená .
jeee, Ráďo, to jsi mě moc potěšila, takže se nemusím bát ji používat doma? Já jsem si právě říkala, ať se mi v ní malá doma nepotí, až ji zavinu, ale do kočárku to bude určo super viď, jako podzimní a jarní fusak, oproti dece nebude vypadávat z kočárku. A jakou barvičku máš, jestli se můžu zeptat? Mně se toho do kočárku moc nehodí, bohužel, ale něco určitě vyberu.
JO a ještě prosím do kolika měsíců mimča jsi ji používala jako zavinovačku a do sporťáku? Díky.
Ahoj , takže - máme tuto:
http://www.babyrenka.cz/…amboise.html
Používala jsem ji jako zavinovačku skoro do 8 měsíců
, ale to je extrém , to většina dětí nechce a nevydrží .
V kočáru jsem ji na zavinutí používala v hlubokém , ve sporťáku už ne - nemá prostupy pro pásy , to už jsem ji používala jako deku .
Na jaro - podzim jsem si pořídila do sporťáku tohle :
http://www.aesthetic.cz/index.php?…:
dá se vyteplit, vybereš si přesně barvu , má prostupy a ten vrchní díl se dá srolovat k nožičkám a zapnout,aby nepadal , takže fusak se dá používat jako podložka když je teplo, a když se ochladí , máš hned čím přikrýt.
Je drahý , ale mě se strašně osvědčil.
Ještě s tím spaním doma v té zavinovačce - strašně záleží jak topíte…my máme v ložnici 18 st.a jinak topíme na 22 st. max. Pokud topíte na víc, tak to by asi malému/malé teplo bylo…
Rado, diky moc za tipy, tak ja se ve finale rozhodla, ze si koupim tu zavinku cotton na doma, ten fleece by byl moc teplej, v zime topime v krbu, a v noci mala spi ve spycim pytli. Do hl. korby uz to nevyuzijem. Tim ze wrapper nema prostupy, coz je velka skoda, tak do sportaku poridim jarni pytel aesthetik, bude to tak praktictejsi. Diky moc, ulehcilo mi to rozhodovani. Jinak design wrapperu fleece je uzasnej. Ahoj ![]()
Jsem ráda, že ti můj komentář k něčemu byl
.Myslím , že ses rozhodla dobře …
Zdravím,
chci se zeptat, jestli má někdo zmiňovanou zvinovačku, jak dlouho miminku vydrží, tedy kdy z ní asi vyroste?
Naše dítko z první zavinovačky pomalu vyrůstá. Uvažuju o koupi Lodger wrapper motion a protože to není zrovna levná záležitost, chtěla bych, aby malý (1,5 měsíce) chvíli vydržel. Dík
@Pinkie píše:
Zdravím,
chci se zeptat, jestli má někdo zmiňovanou zvinovačku, jak dlouho miminku vydrží, tedy kdy z ní asi vyroste?Naše dítko z první zavinovačky pomalu vyrůstá. Uvažuju o koupi Lodger wrapper motion a protože to není zrovna levná záležitost, chtěla bych, aby malý (1,5 měsíce) chvíli vydržel. Dík
já ti nevím, ale malej ti v tom nebude chtit byt takle zabaleny na furt, je to otazka dvou mesicu a bude chtit mit rucicky venku a ani se to déle jak mesic nema delat.
Naše malá má ale právě ráda to zavinutí a přijde mi to praktický i do autosedačky.